ΚΟΥΙΖ

Ι Κώωτσης, μετά την παραίτηση Κακαβά, θα τοποθετήσει τώρα το μέντορά του κι επίσημα στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος, για να διοικεί αυτοπροσώπως κι όχι από τηλεφώνου;
(020912)




Είπαν…

«Ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης είχε ως χρηματοοικονομικό μπούσουλα των έργων, το κατασκευαστικό κόστος του δημαρχείου στο δήμο Λουτρακίου που η υπέρβαση του προϋπολογισμού του έφθασε στο 65%;»
(020912)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΑΒΑ

Ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς, όπως ανέγνωσε και στην επιστολή παραίτησής του προς το σώμα, είναι αποφασισμένος και θα δώσει τις δέουσες εξηγήσεις, ως θεωρεί ότι οφείλει στην τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press που απορρέουν από το στενό του περιβάλλον, ο Γιώργος Κακαβάς έχει αποφασίσει να προβεί στην αιτιολόγησή της παραίτησής του μετά την εκλογή του νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου.
Ο τέως πρόεδρος, που αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι -πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι άργησε να το κάνει- αν και προς χάριν του Κώωτση πολλές φορές συνειδητά εξετέθη για να καλύψει παρανομίες και παραβάσεις καθήκοντος, επιθυμεί την αιτιολόγηση της παραίτησής του να τη συνδυάσει και με την ανεξαρτητοποίησή του, από το μεταλλαγμένο συνδυασμό «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω», δεδομένου ότι συντρέχουν οι ίδιοι τέσσερις λόγοι.
Πρώτος κυρίαρχος λόγος, είναι η πολύπαθη πλέον γνωμοδότηση Τσοβόλα, την οποία ι Κώωτσης από την πρώτη στιγμή δε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελε να προωθήσει, σε συνδυασμό και με την αρνητικότητα να προχωρήσουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για να διασωθεί η Λουτράκι Α.Ε.
Δεύτερος κυρίαρχος λόγος, είναι η μπόχα που αφήνει πίσω το τεράστιο σκάνδαλο της ΔΗΚΕΠΑΘ και θα τραβήξει στον πάτο όλους όσους απομείνουν στη δημοτική αρχή του Κώωτση, από το οποίο δεν εμπαίχτηκαν μόνον οι εργαζόμενοι, αλλά ολόκληρη η τοπική κοινωνία των Αγ. Θεοδώρων.
Τρίτος κυρίαρχος λόγος, είναι ότι ι Κώωτσης είναι αδιόρθωτος και δεν συμμαζεύεται με τίποτα, στην τάση του να παρανομεί και να προβαίνει για ψύλλου πήδημα σε παραβατικές συμπεριφορές. Ούτε λόγος φυσικά για τον άνθρωπο που έχει μπουχτίσει από τα ψέματα και την κοροϊδία, γεγονός που καθιστούσε πολλές φορές δύσκολη έως αδύνατη τη συνεργασία.
Τέταρτος κυρίαρχος λόγος, είναι αυτός που ξεχείλισε το ποτήρι, κατόπιν ομολογίας του ίδιου του Κώωτση.
Φυσικά ούτε λόγος για τη Βαβέλ της καθημερινότητας με τον Κώωτση, που είναι προφανές ότι ο Γιώργος Κακαβάς αν και με μία υπερτριακονταετή υπηρεσία στην Ελληνική Αστυνομία, έζησε μαζί του πρωτόγνωρες καταστάσεις στη δημόσια διοίκηση.
Δόγμα του τέως προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, όταν προεκλογικά είχε ξεκινήσει τη συνεργασία με τον Κώωτση, ήταν το διαφάνεια παντού, δεσμεύθηκε κατά την προσφιλή του τακτική ο κάκιστος θεατρίνος Κώωτσης, αλλά κανείς τότε δεν γνώριζε ότι ι Κώωτσης με πολύ μεγάλη άνεση, χωρίς να δίνει δεκάρα, τους εμπαίζει όλους κι είχε, όπως άλλωστε αποδεικνύεται, άλλους σκοπούς στο εμπρόσθιο μέρος της κεφαλής του.
Καλύτερα, όμως, είναι να αφήσουμε τον τέως πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να τοποθετηθεί, ευελπιστείται να αναφερθεί σ’ όλα τα μείζονος σημασίας θέματα μεταξύ των οποίων και τα προαναφερόμενα και φυσικά θα ακολουθήσουν ενδεχομένως κι άλλες λεπτομέρειες για τον εικοσάμηνο βίο και πολιτεία του Κώωτση.
(020912)




ΓΙΑΤΙ Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.;

Τόσο η μηνυτήρια αναφορά του έγκριτου νομικού Κορίνθου Περικλή Μπαλοδήμου, όσο και του γράφοντος, έχουν θορυβήσει τον Κώωτση και το «επιτελείο» του - οι εξής δύο κι όσοι κρύβονται πίσω από αυτούς στην ανωνυμία, δεδομένου ότι προχωρούν και αναζητούν διέξοδο περνώντας στην αντεπίθεση σε τούτη τη φάση, ισχυριζόμενοι ότι θέλουν να προσφύγουν με αγωγές κατά των οφειλετών της Λουτράκι Α.Ε.
Κατ’ ουσίαν, πρόκειται για προφάσεις εν αμαρτίαις, κοινώς νομίζουν ότι κοροϊδεύουν τους συνομιλητές τους, προβάλλονται αστείοι ως παιδαριώδεις ισχυρισμοί, ενώ αυτό που είναι πρόδηλο και προκύπτει, είναι ότι δεν υπάρχει σκοπός να κατατεθούν σαφείς και προσδιορισμένες τόσο αγωγές που θα διεκδικούνται μ’ επάρκεια τα κεφάλαια που δικαιούται η Λουτράκι Α.Ε. από τους οφειλέτες της, όσο και να υποβληθούν μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων, εμπεριστατωμένες και πλήρεις υπαιτιότητα των οποίων στη Λουτράκι Α.Ε. δεν εισέρευσαν τα κεφάλαια που δικαιούτο, έτσι ώστε η εταιρεία να έχει ήδη ξεφύγει από τη στενωπό που βρίσκεται σήμερα.
Κατ’ αρχήν, ι Κώωτσης, όπως επισημαίνουν έγκριτοι νομικοί κύκλοι, τόσο των Αθηνών, όσο και της Κορίνθου, «αν επιλέξει ως δικηγόρους αυτούς που υπέγραψαν τόσο τα ασφαλιστικά μέτρα με την προσωρινή διαταγή, όσο και τη νέα αγωγή που κατέθεσαν στο τέλος του περασμένου χρόνου αποσύροντας την παλαιά, μ’ αποτέλεσμα να χαθούν για τη Λουτράκι Α.Ε. € 656.000 "κλειδωμένοι" τόκοι, τότε σημαίνει ότι η διαδικασία μ’ εντολή του Κώωτση, είναι καταδικασμένη να χαθεί και να θάψει τα συμφέροντα του τόπου. Το ίδιο θα συμβεί, αν ι Κώωτσης επιλέξει το γνωστό του γνωστού εκ των συγκεκριμένων δικηγόρων, οπότε η τράπουλα είναι σημαδεμένη».
«Αν ι Κώωτσης θέλει να κινηθεί για πρώτη φορά πατριωτικά», υποστηρίζεται από νομικούς κύκλους της Κορίνθου, «υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του τόπου και της εταιρείας που διοικεί, ως γνώμονά του και ως αιχμή του δόρατος θα πρέπει να έχει τη γνωμοδότηση Τσοβόλα, τη μηνυτήρια αναφορά του Περικλή Μπαλοδήμου, καθώς επίσης και τη μηνυτήρια αναφορά του Πάνου Ηλιακόπουλου».
«Προφασίζονται ότι δεν βρίσκουν δικηγόρους. Δικηγόροι υπάρχουν κι είναι αυτοί που συνέταξαν τη γνωμοδότηση Τσοβόλα, αλλά από τις απατεωνιές που έγιναν -πλαστογράφηση της υπογραφής του σε αστεία δικόγραφα- τους έκλεισε κατάμουτρα την πόρτα ο Δημήτρης Τσοβόλας. Ωστόσο, μπορούν να απευθυνθούν εκ νέου και να του αναθέσουν εν λευκώ την υπόθεση, χωρίς τις εγκληματικές κατά των συμφερόντων του τόπου παρεμβάσεις τους κάτι άλλωστε που τον εξόργισε, δεδομένου ότι ξέρουν άριστα την υπόθεση, έχουν εντοπίσει το μεγαλύτερο μέρος των κονδυλίων και είναι απλό να προχωρήσουν στη σύνταξη μηνύσεων κι αγωγών, έναντι κάποιου νέου δικηγόρου που δεν έχει μπει τόσο βαθιά στην υπόθεση, ξεκινώντας από την αρχή».
«Επομένως, αν ι Κώωτσης θέλει να διεκδικήσει όσα δικαιούται η εταιρεία του τόπου, αν δεν την ξέρει τη συνταγή δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι δεν τη γνωρίζει, δεδομένου ότι προαναφέρεται. Σε διαφορετική περίπτωση η επιλογή του θα είναι για να ξεπουλήσει τα συμφέροντα του τόπου, όπως άλλωστε το πράττει μέχρι σήμερα, σ’ ότι έχει σχέση με τα συμφέροντα του τόπου και τους οφειλέτες της Λουτράκι Α.Ε.», καταλήγουν οι έγκριτοι νομικοί κύκλοι τόσο των Αθηνών, όσο και της Κορίνθου.
«Δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε να μας εμπαίζει, ούτε να υποτιμά τη νοημοσύνη όχι μόνον επιστημόνων, αλλά ακόμη και των απλών πολιτών».

Υ.Γ.: Ι Κώωτσης καθημερινά διαβάζει κι αν δεν έχει προλάβει ενημερώνεται για τις αναρτήσεις του loutraki-press. Η αναφορά γίνεται για να μην ισχυρισθεί, δεν γνώριζα!
(020912)
Return top