ΚΟΥΙΖ

Ποιό «παιδί» της αυλής του Κώωτση, χωρίς να έχει αρμοδιότητα, έβαλε εμπρός τη γεώτρηση στα Πίσια, με κίνδυνο να συμβεί παρ’ ολίγον πολύ σημαντική ζημία στις αντλίες; Του τράβηξαν καθόλου τ’ αυτιά; Η ΔΕΥΑΛ-Π τι έκανε για το θέμα και ποια ήταν η αντίδρασή της; Ι Κώωτσης το μάλωσε ή χαίρεται που δουλεύει η γεώτρηση και μέχρι πότε;
(110912)




Είπαν…

«Πείτε στον Παύλο Παύλου να αλλάξει φωτογραφία στο facebook και να εικονίζεται με το new look χωρίς μουστάκι…»
(110912)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΠΑΥΣΑΤΕ ΠΥΡ ΚΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΧΙΝΟΣ ΚΑΙ
ΔΕΥΑΛ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑΓΟΝΑ ΥΓΕΙΑΣ

Πολεμικό φαίνεται να είναι πλέον το κλίμα μεταξύ Ενεργών Πολιτών Σχίνου και Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λουτρακίου Περαχώρας, αν αναγνώσει κανείς το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι πρώτοι, στην ουσία απάντηση στο χθεσινό δελτίο Τύπου «μανιφέστο» όπως το χαρακτηρίζουν της δεύτερης.
Οι Ενεργοί Πολίτες Σχίνου στέλνουν τελεσίγραφο ότι στις 19:01 -19:00 είναι προγραμματισμένο ν’ αρχίσει το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΛ-Π- να προβούν σε αποκαλύψεις μετρήσεων.
Όλα δείχνουν, ότι ενδεχομένως κρατούν στα χέρια τους «βόμβα» που θα πυροδοτήσουν, δηλαδή έχουν στα χέρια τους στοιχείο που μπορεί να φέρει καταστροφή, ενώ οι αναφορές στην ώρα με ακρίβεια λεπτού, σηματοδοτούν ότι στόχος τους είναι να μην πραγματοποιηθεί το διοικητικό συμβούλιο.
Αξιοσημείωτο είναι ότι προηγουμένως έχουν ενημερώσει τους επικεφαλής όλων των συνδυασμών του δημοτικού συμβουλίου Λουτρακίου Περαχώρας, καθώς επίσης τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Γιωτάκη και τον τέως πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Κακαβά, που τους ζητούν να βρεθεί άμεση λύση.
Τα δύο πλέον «αντίπαλα στρατόπεδα» -η κατάσταση όπως εξελίσσεται παίρνει διαστάσεις και γίνεται επικίνδυνη για τη φήμη του τόπου- ένθεν κακείθεν, θα πρέπει να κάμψουν την ανυποχωρητικότητα και την αδιαλλαξία, να κάτσουν παρουσία όλων των πολιτικών προσωπικοτήτων του τόπου γύρω από ένα τραπέζι και να βρεθεί σήμερα κιόλας λύση, γιατί δημιουργείται ανεπανόρθωτη ζημία, ενώ και οι κάτοικοι θα πρέπει να γνωρίζουν επ’ ακριβώς τι συμβαίνει.
Κι από τις δύο πλευρές θα πρέπει κι επιβάλλεται να εκλείψει η καχυποψία και να επιδειχθεί διάθεση συνεννόησης, συναίνεσης κι όχι πρόθεσης να επιβληθεί ο ένας του άλλου. Απ’ ότι φαίνεται τα νέα στοιχεία που επικαλούνται δεν έχουν διατεθεί προς ενημέρωση της ΔΕΥΑΛ-Π κι αυτό είναι σκόπιμο να γίνει πάραυτα, για να έχει γνώση και η εταιρεία τι πραγματικά συμβαίνει και για πιο λόγο ανησυχεί ολόκληρος ο Σχίνος.
Μέσα από αυτή την πολεμική που επικρατεί αυτή την ώρα, δεν πρέπει να υπάρξει ούτε νικητής, ούτε ηττημένος, αλλά με αμοιβαίο κλίμα συναίνεσης να αναδειχθεί νικητής η απόφαση που θα διασφαλίζει την υγεία των κατοίκων και το κοινό συμφέρον του τόπου.
Αδικαιολόγητη κι αναίτια περαιτέρω διάσταση του θέματος μόνον καταστροφή θα φέρει. Ως εδώ φθάνει η ζημία κι απαιτείται απ’ όλους καλοπροαίρετη διάθεση για την εξεύρεση της ενδεδειγμένης λύσης.

Το τελεσίγραφο των Ενεργών Πολιτών Σχίνου
Σ’ αρκετά υψηλούς τόνους και μ’ επιθετική διάθεση που φαίνεται στα στηρίζεται στο όπλο των αποτελεσμάτων νέας μέτρησης, οι Ενεργοί Πολίτες Σχίνου θέτουν απέναντι στην υγεία τους τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και το γενικό διευθυντής της εταιρείας Τάσο Μαστραντωνάκη, ο οποίος αν και τους είχε ενημερώσει στις 13/08/2012, θεωρούν λαμβάνοντας υπόψη την τοποθέτηση του Κώωτση, ότι τους έχει αποκρύψει όλη την αλήθεια.
«Οι Ενεργοί Πολίτες Σχίνου ύστερα από το αδιέξοδο που μας οδήγησαν η αδράνεια και η μη συνεργασία των Κώστα Λογοθέτη - δημάρχου Λουτρακίου, Αναστάσιου Μαστραντωνάκη - γεν. διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών ΔΕΥΑΛ και Χαράλαμπου Δοσσαρά - προέδρου της ΔΕΥΑΛ-Π, μετά και τη χθεσινή ανακοίνωση «μανιφέστο» της ΔΕΥΑΛ-Π η οποία εμπεριέχει ανακρίβειες και προσωπικές επιθέσεις προς πολίτες, προκειμένου να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία και την ποιότητα του νερού του Σχίνου, προβήκαμε στις ακόλουθες ενέργειες:
1 Ενημερώσαμε όλους τους επικεφαλής των συνδυασμών που συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου Γεώργιο Γκιώνη, Παύλο Παύλου, Γεώργιο Πετρίτση, Παναγιώτα Φόρτη τον τέως πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γεώργιο Κακαβά, καθώς επίσης και τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Γιωτάκη.
2 Λόγω της σοβαρότητας και της επικινδυνότητας της κατάστασης για την υγεία των συγχωριανών μας, εάν δεν παρέμβουν κι αυτοί για να βρεθεί άμεση λύση, περί ώραν 19:01 θα δημοσιοποιήσουμε τις αναλύσεις νερού που διαθέτουμε στα χέρια μας, σ’ όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
3 Θα προβούμε σε ασφαλιστικά μέτρα και την διακοπή πληρωμής λογαριασμών της ΔΕΥΑΛ-Π.
Υ.Γ.: Η επιστημονική ομάδα των Παπαγιάννη Οικονομίδη, Θανάση Παντελόγλου και Γιάννη Ζαμπετάκη είναι στο πλευρό μας και μας υποστηρίζει τεχνικά, επιστημονικά και νομικά.
Τους ευχαριστούμε θερμά για την ευγενή και αφιλοκερδή προσφορά τους.»
(110912)
Return top