ΚΟΥΙΖ

Γιατί στις προτιμήσεις του μέντορα για πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου φαίνεται να κερδίζει έδαφος ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρος Νικολάου, αλλά χωρίς να το ξέρει ο ίδιος με δοκιμαστική περίοδο το τρίμηνο, παρά το γεγονός ότι γνωρίζοντες επιμένουν για τον αντιδήμαρχο Αγ. Θεοδώρων Δημήτρη Δέδε;
(160912)




Είπαν…

«Οι λεονταρισμοί και οι απειλές του Κώωτση με το νερό του Σχίνου, εξοργίζουν κι εξαγριώνουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού!»
(160912)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




«ΑΡΝΑΚΙ» Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΡΕΜΑΝΤΑ

«Την… ουρά στα σκέλια προσποιούμενος τον «πιστό ιθαγενή» στον… αφέντη του επιδεικνύει ι Κώωτσης, προκειμένου από την αδιαφορία να περάσει στην εύνοια του manager της Club Hotel Casino Loutraki (CHCL) Νικόλαου Δαούλη Ρεμαντά.
Μετά τις απειλές και τις μεγαλοστομίες, από την ώρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του, τώρα πλέον όλη αυτή η φρασεολογία έχει εκλείψει, ι Κώωτσης δεν ακούγεται και πώς να το κάνει άλλωστε(;) επιδιώκοντας να οικοδομηθεί μία νέου τύπου σχέση».
Τα παραπάνω επισημαίνει στο loutraki-press, άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά εκ των έσω τις αντιδράσεις, αλλά και τις κινήσεις που θέλει να κάνει ι Κώωτσης, σ’ ολόκληρο το φάσμα των δραστηριοτήτων του δήμου Λουτρακίου.
Όλοι θα θυμούνται, υπενθυμίζει, που επεδίωκε να γίνει Στεργιώτης στη θέση του Στεργιώτη για να μπορεί να έχει απευθείας πρόσβαση στο μπεζαχτά της επιχείρησης, ωστόσο, η αλλαγή που επήλθε στο τιμόνι της CHCL με την τοποθέτηση του πλέον σκληρότατου Νικόλαου Δαούλη Ρεμαντά, του έκοψε εντελώς τη φόρα.
«Έτσι, όλα τα μεγαλόσχημα σχέδια του Κώωτση πήγαν στο βρόντο και πλέον του έχουν εμφυσήσει την παροιμία χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις φίλησέ το. Κι αυτό γιατί πλέον -αυτό μπορούν να το καταλάβουν- ότι ο χρόνος μετράει αντίστροφα ενόψει των δημοτικών εκλογών τον Ιούνιο του 2014. Μάλλον, πλέον, για τον Κώωτση είναι αργά, δεδομένου ότι οι πληροφορίες θέλουν ο Νικόλαος Δαούλης Ρεμαντάς να έχει έλθει σ’ άλλες συμφωνίες και να ‘χει επιλέξει να στηρίξει ως υποψήφιο δήμαρχο γνώριμό του από τα παλιά, με τον οποίο είχε και διατηρούσε καλές φιλικές σχέσεις, αλλά κάποιες διαφορετικές απόψεις τότε, χάλασαν τη φιλία των δύο ανδρών.»
Η αλλαγή συμπεριφοράς του Κώωτση -όπως υπογραμμίζει στο loutraki-press o άνθρωπος που μπορεί να έχει τη γνώση τι συμβαίνει στην Ιάσωνος- ουδέποτε συγκίνησε το «αφεντικό» της CHCL, ο οποίος αντιμετωπίζοντας αφ’ υψηλού τις αστειότητες και την επιχειρηματολογία του Κώωτση, ουδέποτε μπόρεσε να τον πάρει στα σοβαρά, ενώ επειδή δεν επιδεικνυόταν και μέτρο, αλλά κυριαρχούσε η αμετροέπεια από τους συνεργάτες του, ουδέποτε άγγιξαν την εκτίμησή του.
Τώρα, με την αλλαγή τακτικής στην Ιάσωνος, προσπαθούν να εντυπωσιάσουν, αρκεί να σκεφθεί κανείς ότι όχι μόνο τη σύγκλιση του διαχειριστικού συμβουλίου δεν τολμούν να ζητήσουν, αλλά έχουν ξεχάσει να συνεδριάσει και η Λουτράκι Α.Ε. την οποία έχουν εγκαταλείψει στην τύχη της. Φυσικά, τις επόμενες ημέρες, όπως επισημαίνεται από τον ίδιο άνθρωπο στο loutraki-press, θα δείτε να σταλεί πρόσκληση στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας για να συνεδρίαση του σώματος.

Οι επιπτώσεις της κρίσης στην CHCL
Με την ολοκλήρωση των θερινών διακοπών και την επιστροφή των παραθεριστών στο κλεινόν άστυ μια νέα πραγματικότητα ή πιο ορθά τα ημερήσιο αποτέλεσμα στο ταμείο της CHCL, προκαλεί αβεβαιότητα όχι μόνον στους διοικούντες, αλλά και στο προσωπικό εκ των οποίων κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει τι πρόκειται να γίνει κι όλοι αναμένουν μ’ αγωνία την εξέλιξη της κατάστασης.
Υπάρχει γνώση κι όλοι αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα και ο χειμώνας προβλέπεται να είναι πάρα πολύ δύσκολος, χωρίς να γνωρίζει κανείς αν οι μεγαλομέτοχοι της CHCL θα ενισχύσουν τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης ή θα ληφθούν νέα μέτρα που θα συγκρατούν και θα περιστέλλουν έτι περαιτέρω το υπάρχον λειτουργικό κόστος.
Μέσα στα υπάρχοντα πλαίσια η διοίκηση της CHCL επιχειρεί να αναβαθμίσει προς το ποιοτικότερο την εικόνα λειτουργίας της επιχείρησης και προς αυτή την κατεύθυνση είναι η επιλογή να απομακρυνθούν οι υπάρχοντες ενοικιαστές των καταστημάτων εντός του lobby του ξενοδοχείου και να επικρατήσει εικόνα που αρμόζει σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες του loutraki-press, η διοίκηση της CHCL θα θέσει εκ των προτέρων ωράριο λειτουργίας, καθεστώς λειτουργίας, εικόνα των καταστημάτων και υπό αυτές τις προδιαγραφές θα προχωρήσει στην υπογραφή συμβολαίων με τους νέους μισθωτές της.
(160912)
Return top