ΚΟΥΙΖ

Κώωτση πότε θα γίνει διοικητικό συμβούλιο στη Λουτράκι Α.Ε. γιατί από εδώ και στο εξής θα συσχετισθούν και οι μηνύσεις για τη γνωμοδότηση Τσοβόλα η οποία θα κατατεθεί πλέον και στην αντιεισαγγελία του Αρείου Πάγου; Θα βγουν τώρα από το συρτάρι κάτι καυτές υποθέσεις που κάποιοι επαναπαύονταν ότι τις «έπνιξαν»…
(250912)




Είπαν…

«Πόσο πρέπει να έχει κουραστεί ο φίλτατος Δημήτρης Πρωτονοτάριος που επέλεξε να επιστρέψει σ’ αυτόν που κούρασε και κουράστηκε -εννοώντας τον Παύλο Παύλου- ήδη από το 2006, έξι χρόνια μικρότερο τότε; Μήπως συνωστίζονται για να πάνε όλοι μαζί σε απόσυρση;..»
(250912)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

«ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΣΟΥ;»

Αναστάτωση έχει δημιουργήσει ι Κώωτσης στους ελαιοπαραγωγούς της πατρώας του Γης, την Περαχώρα, με συνέπεια μόνιμο θέμα στα καφενεία και τα στέκια του χωριού να είναι πώς θα λειτουργήσουν τα δύο ελαιοτριβεία.
Πιέζοντας για λύση τον επισκέφθηκε ο εκπρόσωπος του ελαιοτριβείου του συνεταιρισμού, με τον Κώωτση να του λέει θα πάρω τηλέφωνο σε συγκεκριμένη υπηρεσία κι αύριο θα σου πω. Την επόμενη ημέρα ο εκπρόσωπος του συνεταιρισμού των ξανακάλεσε στο τηλέφωνο και ι Κώωτσης άρχισε να τα μασάει!..
Επειδή όντες συγχωριανοί και τον Κώωτση τον ξέρουν από μικρό παιδί, κάλεσαν την υπηρεσία που τους είχε πει ι Κώωτσης ότι θα απευθυνθεί κι εκεί τους απάντησαν ότι ουδέποτε τους έχει πάρει ο δήμαρχος Λουτρακίου τηλέφωνο!
Όπως έλεγαν χθες το μεσημέρι στο loutraki-press «κανείς δεν πιστεύει στο χωριό και το Λουτράκι, ότι κι αν λέει».
(250912)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ
Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!

Μέγα ζητούμενο στο δήμο Λουτρακίου είναι, πότε επιτέλους, θα επικρατήσει η πολυσυζητημένη διαφάνεια για να φύγει ο τόπος στο μέλλον, καθ’ ότι είναι αγκυλωμένος και καθηλωμένος από τα βαρίδια του παρελθόντος, Γνωμοδότηση Τσοβόλα, αμαρτωλή ΔΑΕΤ, αμαρτωλή ΔΗΚΕΠΑΘ και ποιός μπορεί να γνωρίζει τι θα αναδειχθεί ξεσκονίζοντας έμπειρα λαγωνικά είκοσι χρόνια πίσω.
Ι Κώωτσης, εξελέγη έχοντας στην προμετωπίδα του τη διαφάνεια, κατακεραυνώνοντας όλους τους προκατόχους του κι εμφανιζόμενος ο άγιος και ο ενάρετος. Μέσα σε διάστημα μόλις είκοσι μηνών, τείνει να μετατραπεί στον αρχιερέα της συγκάλυψης, λαμβανομένου υπόψη ότι κανείς δεν μπορεί να επιδείξει τέτοιο ταλέντο στο να νομίζει ότι κουκουλώνει υποθέσεις, ενώ στην ουσία οι τρεις μεγάλες προαναφερόμενες υποθέσεις βρίσκονται στα χέρια των εισαγγελικών αρχών.
Φυσικά, αυτά φαίνεται ότι αδυνατεί να αντιληφθεί λόγω έλλειψης νου, όπως αποδεικνύεται καθημερινά και ο μέντοράς του, με συνέπεια όλοι μαζί περί άλλων να τυρβάζουν, αλλά το δόκανο έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται και θα συμπεριλάβει πάρα πολλές υποθέσεις για να πέσει άπλετο φως και να αποδοθούν τα του καίσαρος τω καίσαρι.
Δυστυχώς, είτε αρέσει είτε όχι, στο Λουτράκι συνηθιζόταν την προεκλογική περίοδο να κατηγορείται ο νυν δήμαρχος για μαύρες τρύπες, παράλογα και υπέρογκα ελλείμματα κι όταν αναλάμβανε την εξουσία ο νέος δήμαρχος, ως δια μαγείας έλιωνε η καραμέλα και η ζωή συνεχιζόταν. Για παράδειγμα σε σχετική ερώτηση ο επί δώδεκα συναπτά έτη δήμαρχος του Λουτρακίου Παύλος Παύλου σε σχετική ερώτηση είχε ισχυρισθεί ότι δεν θα μπορώ να με βρουν τα παιδιά του στο δρόμο και να μου πουν έβαλες τον πατέρα μας φυλακή. Ο γράφων δεν έχει υπόψη του αν αυτό το είχε ισχυρισθεί για τον προκάτοχό του ή για κάποιον άλλον. Ως φιλοσοφία, ήταν κουκούλωμα και συγκάλυψη, στην πλάτη των δημοτών.
Ο διάδοχός του Γιώργος Γκιώνης δεν ασχολήθηκε ποτέ από τη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία να προχωρήσει σε αποκαλύψεις σε βάρος του προκατόχου του, παρά το γεγονός ότι τον είχε κατηγορήσει και καταγγείλει στον υπέρτατο βαθμό, λαμβανομένου υπόψη ότι είχε στα χέρια του και τη γνωμοδότηση του ΣΟΛ για το 2006. Ο Γιώργος Γκιώνης, όπως λέει εκ των υστέρων: «Εγώ έτρεχα στην Αθήνα να κάνω και να αφήσω έργα για τον τόπο μου και δεν μ’ ενδιέφεραν αυτά».
Ι Κώωτσης, από την προεκλογική περίοδο μαζί με το προεκλογικό μπουλούκι του κατηγορούσαν τον Γιώργο Γκιώνη για ατασθαλίες, μαύρες τρύπες κι ούτω καθ’ εξής, αλλά ποτέ δεν απέδειξαν τίποτα. Το ίδιο έκαναν και για το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρακίου κι εκεί άνθρακες ο θησαυρός…
Ωστόσο, με την παρούσα δημοτική αρχή ο δήμος Λουτρακίου βιώνει δύο καραμπινάτες υποθέσεις συγκάλυψης σκανδάλων υπό τον Κώωτση, από τα οποία ζημιώνει συνειδητά το δήμο Λουτρακίου με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
Η πρώτη υπόθεση αφορά τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα που ως γνωστόν ο δήμος Λουτρακίου διεκδικεί από τους οφειλέτες της Club Hotel Loutraki S.A. περίπου € 10.000.000 κεφάλαιο και τόκους, που κατά κύριο λόγο περιλαμβάνει το αμαρτωλό παρελθόν της ΔΑΕΤ Α.Ε.
Η δεύτερη υπόθεση αφορά το δεύτερο μεγάλο σκάνδαλο του περιφερειακής ενότητας Κορινθίας, με την αμαρτωλή ΔΗΚΕΠΑΘ, στον έτερο πόλο του δήμου Λουτρακίου.
Αντί λοιπόν ι Κώωτσης και τις δύο υποθέσεις να της στείλει στη Δικαιοσύνη τεκμηριωμένες κι ολοκληρωμένες και να υποδεικνύει που υποκρύπτουν το σκάνδαλο, την μεν πρώτη αν και του υποδεικνυόταν ενδελεχώς σε ποιες ενέργειες έπρεπε να προβεί την παρέπεμψε με μια αόριστη αναφορά, νίπτων τας χείρας του ως Πόντιος Πιλάτος, τη δε δεύτερη επέλεξαν να την «κλώθουν» και να τη μπερδεύουν περισσότερο για να μην καταστεί δυνατό ποτέ να βρεθεί άκρη.
Οι υποθέσεις τώρα θα παραπεμφθούν στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ενώ πλέον και οι δύο θα αποκτήσουν την απαιτούμενη δημοσιότητα, που θα έλξουν τα θέματα αυτά περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας από άλλου είδους θέματα που κάνουν και κακό στον τόπο.
(250912)
Return top