ΚΟΥΙΖ

Πότε θα σκάσει η νέα ανεξαρτητοποίηση στο μεταλλαγμένο συνδυασμό του Κώωτση, λαμβανομένου υπόψη ότι ο έτερος προς ανεξαρτητοποίηση επεδόθη σε διπλή ανάποδη εναέρια κωλοτούμπα μετά διπλής πιρουέτας, προκειμένου να φλερτάρει με τη χήρα θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου; Αν πάρει τη θεσάρα και το μισθό, εκλείπουν οι μέχρι πρότινος λόγοι κι όλα μέλι - γάλα…
(120912)




Είπαν…

«Κώωτση, τους ανθρώπους κάποιους τους ενημέρωσε λάθος. Όποιος μετέδωσε τις πληροφορίες έπρεπε να εξειδικεύσει τα οικονομικά της Λουτράκι Α.Ε. που κάνεις τα πάντα να την καταστρέψεις και δεν φροντίζεις με τίποτα, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των οφειλετών της από την Club Hotel Loutraki S.A., να διεκδικήσεις τα περίπου € 10.000.000 κεφάλαιο συν τόκους. Αυτή είναι η αλήθεια και η μοναδική πραγματικότητα. Ξεπούλημα των συμφερόντων του τόπου, με την αντιπολίτευση να μην ιδρώνει το αυτί της και μετά λένε ότι θα υπερασπισθούν τα συμφέροντα του τόπου. Πότε; Στην άλλη ζωή; Ή όταν το Λουτράκι θα έχει χάσει τα πάντα;»
(120912)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΔΕΥΑΛ-Π ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΧΙΝΟ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ…

Υποβαθμίζει η ΔΕΥΑΛ-Π τη «βόμβα» των Ενεργών Πολιτών Σχίνου για την ποιότητα του νερού ύδρευσης, η οποία αν και δεν είχε άμεση πληροφόρηση των στοιχείων, περιήλθαν σε γνώση της εμμέσως, τα θεωρεί φυσιολογικά κι εντός της κείμενης νομοθεσίας.
Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η θέση των Ενεργών Πολιτών Σχίνου που εμμένουν στα ευρήματα, επικαλούνται ως παράδειγμα τι έχει γίνει σ’ άλλες περιοχές κι επιδιώκουν την πλήρη αποκατάσταση της ποιότητας του νερού στο υδροδοτούμενο δίκτυο. Όπως υποστηρίζουν -μία λύση που την έχει υπόψη της η ΔΕΥΑΛ-Π και θέλει να την προωθήσει- είναι να έλθει νερό από την υπερχείλιση της δεξαμενής της Γκούρας. Ακόμη επισημαίνουν την αναγκαιότητα να καθαρισθεί το δίκτυο.
Όπως υποστηρίχθηκε από στελέχη της εταιρείας χθες το βράδυ στο loutraki-press και ειδικότερα μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, τα στοιχεία αυτά δεν μας έκαναν σε τίποτα σοφότερους δεδομένου ότι κυμαίνονται στα επίπεδα που θεωρούνται ασφαλή για το υπουργείο Υγείας και κατά συνέπεια δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους κατοίκους.
Ωστόσο, από την εταιρεία, για να διασκεδασθούν οι εντυπώσεις, αύριο πρόκειται να κατέβει στο Σχίνο η χημικός συνοδευόμενη από στέλεχος της εταιρείας, προκειμένου να προβούν σε νέες δειγματοληψίες στα σημεία που προέβησαν και οι Ενεργοί Πολίτες Σχίνου για να αποσταλούν στο ΙΓΜΕ, αλλά να πραγματοποιηθούν κι αναλύσεις στο χημείο της εταιρείας.
Ακόμη, πρόθεση της ηγεσίας εταιρείας είναι να κάτσουν όλοι γύρω από ένα τραπέζι
Τα σημεία που έγιναν οι δειγματοληψίες είναι:
Από οικιακή βρύση, της οποίας η μέτρηση θεωρείται απολύτως φυσιολογική με τα επίπεδά της χαμηλότερα έναντι των διαπιστωμένων επί χρόνια στην ευρύτερη περιοχή.
Από μία γεώτρηση που χύνεται στη δεξαμενή υδροδότησης που τα όριά της είναι υψηλότερα από τα επιτρεπτά, αλλά όπως υποστηρίζεται από τη ΔΕΥΑΛ-Π σημασία έχει τα επίπεδα που φθάνουν στην οικιακή βρύση.
Από ένα οικιακό πηγάδι που παρουσιάζει τρομερά μεγέθη, αλλά με τη σχετική επιφύλαξη το χαρακτηρίζουν μεμονωμένη περίπτωση και το αποδίδουν σε κάποια ρύπανση που έχει υποστεί αυτό καθ’ εαυτό το πηγάδι.
Στη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΛ-Π παρέστησαν οι επικεφαλής όλων των δημοτικών συνδυασμών Γιώργος Γκιώνης - Παύλος Παύλου - Γιώργος Πετρίτσης καθ’ ότι ήσαν ενήμεροι για τα ευρήματα, ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς, καθώς και ι Κώωτσης. Ένας Κώωτσης που διαμαρτυρόταν με το γνωστό σπαραξικάρδιο ύφος του γιατί δεν είχε ενημερωθεί -μόνος του έχει ισοπεδώσει την αξιοπιστία και την έξωθεν καλή μαρτυρία του προσώπου του- για το έγγραφο που περιελάμβανε τα ευρήματα των μετρήσεων. (Κώωτση, θέλεις μήπως να στο αποστείλει το loutraki-press;)
Αξιοσημείωτο είναι ότι στη συνεδρίαση του Δ.Σ. προσήλθαν ο εξάδελφος του Κώωτση δημοτικός σύμβουλος Κώστας Δόσχορης και ο μόνιμος συνοδός του αντιδήμαρχος καθαριότητας Θανάσης Μουζάκης.
Το loutraki-press είναι κάτοχος των στοιχείων των μετρήσεων καθ’ ότι ανέδειξε τις ανησυχίες των κατοίκων, αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν κανένας απολύτως λόγος η υπόθεση να φύγει από τα στενά πλαίσια του δήμου, γιατί το μόνο που θα επιτευχθεί θα είναι ζημιά στον τόπο, κάτι που επιδιώκεται από ξένα συμφέροντα. Περισσότερα στοιχεία, δηλαδή το χημικό προϊόν και οι τιμές του δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιούνται, εφ’ όσον υπάρχει διάθεση το ζήτημα να αντιμετωπισθεί και να δοθεί οριστική λύση. Όλοι πρέπει να αντιληφθούν ότι η δυσφήμιση είναι πολύ ευκολότερη με πολλαπλάσια μεταδοτικότητα, ενώ η αποκατάσταση της πραγματικότητας πολύ πιο επίπονη και κοστοβόρα.
Στη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ-Π συζητήθηκε και η αντιμετώπιση της υπόθεσης με την ανάκληση της υδροδότησης του εμφιαλωτηρίου «Ν. Προβής» για το οποίο κυκλοφορούν κάποιες νεότερες φήμες, αλλά αν και συζητούσαν το θέμα επί τρεις ώρες, τελικά δεν κατάφεραν να ληφθεί απόφαση προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση και τελικά αποφάσισαν να αναβάλουν το θέμα!..
(120912)
Return top