ΚΟΥΙΖ

Μήπως η αποχή στις ψηφοφορίες αλλαγής προσώπων στους φορείς του δήμου Λουτρακίου που έχει προκρίνει ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλος Παύλου, ευνοεί τελικά τον Κώωτση; Ας μετρήσει ο καθένας τους δύο πόλους και από τα αθροίσματα θα διαπιστώσει, το φιλί της ζωής για την ολοκλήρωση της θητείας, που δίνει ο πρώην στο νυν δήμαρχο;
(220912)




Είπαν…

«Ο θεματοφύλακας των θεσμών, επιβάλλεται να επιδεικνύει σύνεση και σωφροσύνη επιδιώκοντας τη συνεννόηση με τους πολίτες, έστω κι αν δίνει την αίσθηση ότι αυτός υποχωρεί, για την επίτευξη της ηρεμίας στην κοινωνία. Εγωισμοί, αλαζονεία και μισαλλοδοξία φέρνουν πάντοτε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιτάσσεται για την ομαλή και ισορροπημένη λειτουργία της κάθε κοινωνίας, ανεξάρτητα από το μέγεθός της. Οι θεματοφύλακες θα πρέπει να αντιλαμβάνονται λόγω της ισχύος που διαθέτουν από τη θέση που κατέχουν, ότι δεν μπορούν να τη χρησιμοποιούν και να την εξαπολύουν για να συνθλίψουν κατά φαντασίαν "αντιπάλους" τους».
(220912)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΣΠΗΣ ΤΟΥ
ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ «ΧΟΛΗ»

Έχουν περάσει ακριβώς δύο μήνες από την ημέρα που ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης και πρώην δήμαρχος Παύλος Παύλου, εξέδωσε εκείνη την περισπούδαστη ανακοίνωση λοιδορίας και κατασυκοφάντησης του προσώπου του γράφοντος.
Κι αν δεν είχε αυτή την πρόθεση, θα περιοριζόταν να απαντήσει στο loutraki-press ή να τη δημοσιοποιήσει στο προσωπικό του ιστολόγιο. Αντίθετα την μοίρασε σ’ ολόκληρο τον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, προκειμένου να διασύρει το γράφοντα, σ’ αυτό άλλωστε παρέπεμπε και το ύφος της, θεωρώντας ότι θα μειώσει την τιμή, την υπόληψη και την αξιοπιστία του γράφοντος.
Την εν λόγω επιστολή ο γράφων την αντέκρουσε ζητώντας από τον Παύλο Παύλου να αιτιολογήσει που είναι η χολή που προφασιζόταν, αλλά ποιήθηκε την νήσσαν.
Θα περίμενε κανείς, ως πρώην δήμαρχος, να αρθεί στο ύψος που επιτάσσει ο θεσμός που υπηρέτησε επί δώδεκα συναπτά έτη και να αιτιολογήσει δια του ιδίου τρόπου ποια ακριβώς ήταν η δήθεν χολή στην επιστολή «διάψευσης» -διόρθωσης λεπτομερειών είναι η αντικειμενική πραγματικότητα- που εξέδωσε η σύζυγός του, όπως ισχυρίζεται και να πει ποιά είναι η πραγματικότητα κι όχι να επιδοθεί στην προσπάθεια απαξίωσης στα μάτια της τοπικής κοινωνίας του ιστολογίου και του γράφοντος.
Αντ’ αυτού, σαν ένας τυχαίος και τελευταίας δυναμικότητας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος επέλεξε την γνωστή συνταγή της κατευθυνόμενης λάσπης και του διασυρμού νομίζοντας ότι έτσι μπορεί να είναι δικαιωμένος. Οι συνταγές αυτές ουδέποτε απέδωσαν το παραμικρό, μπορεί ναι μεν πρόσκαιρα να κέρδισαν την πρώτη αίσθηση, αλλά στο βάθος χρόνου πάντοτε γυρίζουν μπούμερανγκ στον εξαπολύοντα τη λάσπη.
Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Παύλου παρενέβη σ’ ένα πλήθος ερωτημάτων που έθετε ο γράφων, στη διορθωτικό λεπτομερών και κατευθυνόμενο υπηρεσιακό σημείωμα της συζύγου του προς τον «πολιτικό του συνέταιρο» Κώωτση, υποδεικνύοντας μάλιστα και την προσφιλή του τακτική, δηλαδή το δρόμο της Δικαιοσύνης κατά όποιου πολιτικού του αντιπάλου ή Μαζικού Μέσου Ενημέρωσης του έχει ασκήσει κριτική.
Μια Δικαιοσύνη που ο ίδιος δεν σέβεται τις αποφάσεις της, γιατί αν γυρίσουμε στην προεκλογική περίοδο του 2006, από το προεκλογικό μπαλκόνι αν και είχε γνώση της εκδοθείσης αθωωτικής απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας στη μεθοδευμένη έκπτωση του αντιπάλου του Μιχάλη Δρίτσα, ωστόσο, επιμελώς αγνοούσε το γεγονός, συνεχίζοντας να τον διασύρει και αποκαλώντας τον έκπτωτο, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος είναι ο δήμαρχος της ηθικής, ενώ την ώρα που ομιλούσε, ο ίδιος ήταν υπόχρεος έναντι του δήμου Λουτρακίου και για τον ίδιο ακριβώς λόγο, της οφειλής, είχε οδηγήσει στην έκπτωση τον Μιχάλη Δρίτσα!..
Αυτό είναι το ήθος λοιπόν που επιβάλλεται να επιδεικνύει ένας πρώην δήμαρχος κι εν δυνάμει υποψήφιος καθ’ ότι στους περίπου είκοσι ένα μήνες που μεσολαβούν μέχρι τις δημοτικές εκλογές του 2014, ο δρόμος είναι γεμάτος λακκούβες και απρόοπτα που θα αναδεικνύονται.

Υ.Γ.: Κάθε μήνα, στα… γενέθλια της ανακοίνωσης λάσπης του Παύλου Παύλου το loutraki-press θα παρεμβαίνει, μέχρις ότου πληροφορηθεί η κοινή γνώμη ποια είναι η χολή και ο γράφων να το κατανοήσει και να σταματήσει να επαναλαμβάνει το θέμα.
(220912)
Return top