ΚΟΥΙΖ

Αχάριστε και αγνώμονα Κώωτση, το Λιμενικό Ταμείο το συγκρότησες εσύ ή ο Άρης Μαρίνης;
(100912)




Είπαν…

«Ι Κώωτσης όταν δεν έχει τι να κάνει ρουφιανεύει τον εαυτό του!..»
(100912)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΩΩΤΣΗΣ
ΚΑΙ ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ;

Η αστειότητα της παρούσης δημοτικής αρχής του δήμου Λουτρακίου δεν έχει προηγούμενο και δεν υπάρχει δυνατότητα να συγκριθεί με καμία προηγούμενη, δεδομένου ότι αυτά τα φαινόμενα δεν έχουν παρουσιασθεί ποτέ στο παρελθόν.
Ι Κώωτσης πρέπει να είναι ένα μοναδικό φαινόμενο, δεδομένου ότι η παρανομία και η παραβατικότητα ή καλύτερα το γράψιμο στα παλαιότερα των υποδημάτων του της κείμενης νομοθεσίας του συντεταγμένους κράτους είναι πρωτοφανής.
Φυσικά, αυτά είναι αποτέλεσμα του μεγαλοϊδεατισμού του, αν κρίνει κανείς και από συμπεριφορές του σε δημόσια γεγονότα με πρόσωπα διαθέτοντα υψηλότερα απ’ αυτόν αξιώματα ή ακόμη κι έναντι ομάδων (αριθμητικά) πολιτών, γιατί θεωρεί κατά τη φαντασία του ότι είναι «αυτοκράτορας» και κατά συνέπεια δεν έχει υποχρέωση να έχει βάση τόσο εφόρμησης, όσο και αναφοράς.
Δεν εξηγείται αλλιώς, ότι ως δήμαρχος αν και είναι προϋπόθεση ότι έχει άριστη γνώση της νομοθεσίας, να δίνει το σύνθημα στα «βαλσαμωμένα πουλιά» μέλη του μεταλλαγμένου συνδυασμού του «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω» πώς θα παρανομήσουν για να προχωρήσουν σε αλλαγές προσώπων σε θεσμικές θέσεις ή σε νομικά πρόσωπα, όπως έγινε την περασμένη Τετάρτη με την καρατόμηση του Γιώργου Μπάκου.
Ι Κώωτσης, κατ’ αρχήν λόγω και του μέντορά του που κάνουν τα πάντα να αποδεικνύουν ότι δεν διαθέτουν νόηση, γιατί πολύ απλά δουλειά του(ς) είναι να εκτελεί τις εντολές κι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Ι Κώωτσης κάτι τέτοιο το κάνει; Όπως έχει αποδειχθεί σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου όχι.
Επιπρόσθετα, με τις καθ’ υπέρβασιν πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει εκθέτει το δήμο Λουτρακίου σε ανυπολόγιστους και μη προβλέψιμους κινδύνους που μπορεί να απειλήσουν το μέλλον του μέχρι και να προξενήσουν σημαντικότατη καταστροφή.

Δύο ταυτόσημες περιπτώσεις
Την περασμένη Τετάρτη επαναλήφθηκε ένα γεγονός που είχε πραγματοποιηθεί πριν περίπου ενάμισι χρόνο. Τότε είχε γίνει η καρατόμηση του Χαράλαμπου Δοσσαρά. Τώρα έγινε η καρατόμηση του Γιώργου Μπάκου. Και τότε και τώρα η διαδικασία ήταν η ίδια. Κυριάρχησε ο απόλυτος φασισμός. Αποφάσισε ο μέντορας, διέταξε τον Κώωτση κι αυτός μετέφερε την προσταγή του στα «βαλσαμωμένα πουλιά» που από κοινού εκτέλεσαν, μη έχοντας δυνατότητα ή περιθώριο ν’ αντιδράσουν, γιατί χάθηκαν…
Κατ’ αρχήν και τότε και τώρα δεν αναδεικνύεται πουθενά παράβαση, καθ’ ότι δεν υπάρχει κάποιο πλαίσιο λειτουργίας, αυτού που όταν ξεκίνησε λεγόταν συνδυασμός και πάρα πολύ γρήγορα μεταλλάχθηκε.
Όταν θες ως υποκείμενο να είσαι, αλλά και να αξιολογείσαι ως σοβαρός, εν προκειμένω ο φορέας, διαθέτεις πλαίσιο αρχών και λειτουργίας το οποίο έχει συναποφασισθεί απ’ όσους συγκροτούν αυτό το φορέα. Κάτι άλλωστε που συμβαίνει και στα κόμματα. Το καταστατικό λοιπόν, έχει αρχές φιλοσοφία, όργανα, συμβούλια που αυτά λειτουργούν μεριμνούν για την εφαρμογή του, αξιολογούν και εισηγούνται για τους παραβάτες ποινές που προβλέπονται στα άρθρα του καταστατικού.
Οι καρατομήσεις λοιπόν και τότε και τώρα, επιβεβαιώνουν τη φασιστική νοοτροπία ενός φορέα που μπορεί τα μέλη του να κρύπτονται και να λένε οτιδήποτε πίσω από τη χιλιοτσαλακωμένη λέξη Δημοκρατία, αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα και μοναδικό. Φασιστική νοοτροπία!..
Πρέπει λοιπόν, κάποτε, αν ποτέ μπορέσουν να το αντιληφθούν, ότι τόσο ο Χαράλαμπος Δοσσαράς, όσο και ο Γιώργος Μπάκος δεν έχουν υπερβεί ή παραβεί κάποιους κανόνες ή κάποιο πλαίσιο. Αν πότε δίκην γενίτσαρων αντιληφθούν τι έχουν πράξει έχει καλώς, θα είναι καλό για τους ίδιους στο υπόλοιπο της ζωής τους, δεδομένου ότι η τοπική κοινωνία τους έχει απορρίψει ήδη ως πολιτικά πρόσωπα.
Τέλος, αυτοί που καρατομήθηκαν, δεν δικαιούντο να απολογηθούν για τους λόγους που ο μέντορας αποφάσισε να τους πάρει τα κεφάλια;
Ο δεύτερος λόγος είναι η προτροπή του Κώωτση προς τα «βαλσαμωμένα πουλιά» για να δημιουργεί ελπίδες και να κάμψει πολεμικές ειδικότερα από συγκεκριμένο πρόσωπο, ότι θα μεθοδεύσει την αντικατάσταση και των δύο. Πράγμα ανέφικτο κι εμπαικτικό, δεδομένου ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθ’ ότι η ελληνική νομοθεσία και πιο συγκεκριμένα ο «Καλλικράτης» που έχει μπερδέψει και δημιουργήσει τα προβλήματα στον Κώωτση κι όχι ο μέντοράς του, προβλέπει άλλα πράγματα από τις προθέσεις τους.

Οι καρατομήσεις των Δοσσαρά και Μπάκου
Ας εξετάσουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά για να αντιληφθεί ο καθένας τι γίνεται και πως υπάρχει η πρόθεση της αυθαιρεσίας και της παρανομίας από τον πρώτο τη τάξει πολίτη που ο ρόλος του είναι να λειτουργεί ως θεματοφύλακας των θεσμών κι ως τοποτηρητής εφαρμογής της κείμενης ελληνικής νομοθεσίας.
Ξεκινώντας με τον Γιώργο Μπάκο που είναι πιο εύκολη περίπτωση, η νομοθεσία προβλέπει συγκρότηση σε σώμα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας, μ’ νέες εκλογές στο μέσον της θητείας. Έχει σκεφθεί ι μέντορας του Κώωτση, πώς να το κάνει άλλωστε ότι αν ο Γιώργος Μπάκος επιλέξει να είναι υποψήφιος κι επανεκλεγεί θα πρέπει να κρυφτούνε. Κι αν φυσικά επανεκλεγεί και αμέσως παραιτηθεί θα πρόκειται για την απόλυτη γελοιοποίησή τους;
Πώς λοιπόν ρίχνουν στο τραπέζι τέτοιου είδους προθέσεις που δεν μπορούν να σταθούν σε καμία ευνομούμενη κοινωνία, δεδομένου ότι δεν διαθέτουν νομικό έρεισμα;
Πώς λοιπόν ι Κώωτσης, θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Μπάκο;
Ας προσέχει καλύτερα μην τον έχει μπροστά του και για το υπόλοιπο της θητείας…
Η περίπτωση του Χαράλαμπου Δοσσαρά είναι πιο σύνθετη, καθ’ ότι ι Κώωτσης πάει με τα γνωστά τερτίπια να αλλάξει ότι ισχύει, γιατί γνωρίζει ότι σύννομα δεν μπορεί να προβεί σε καμία απολύτως ενέργεια. Ο «Καλλικράτης» προβλέπει ότι τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων εκλέγονται για ολόκληρη τη θητεία και το δημοτικό συμβούλιο είναι αυτό που αποφασίζει για την αντικατάσταση μελών του για ιδιάζοντες λόγους.
Αυτό σημαίνει ότι τα χέρια του Κώωτση είναι δεμένα…
Τι «τρίπλα» σκέφτηκε ο κουτός μέντορας; Να αυξήσει λέει τον αριθμό των συμβούλων του Δ.Σ. αλλάζοντας το σύνολο των μελών του διοικητικού συμβουλίου.
Αν θέλει να το κάνει αυτό, θα πρέπει να προβεί σε μομφή στο πρόσωπό τους ή να ζητήσει τις παραιτήσεις τους. Τουλάχιστον από την πλευρά του ο Χαράλαμπος Δοσσαράς, θα είναι πάρα πολύ κουτό να παραιτηθεί, γιατί κι έργο έχει να παρουσιάσει, εν αντιθέσει με το μεγάλο έργο του Κώωτση, που είναι η ταμπέλα στο Loutraki Thermal Spa.
Πώς λοιπόν θα περάσει αντικατάσταση Δοσσαρά στο δημοτικό συμβούλιο, όταν υπό λογικές συνθήκες μόνον μία ψήφο, ενός προσώπου έχει να πάρει από την αντιπολίτευση κι αυτή υπό αίρεση, γιατί ο νε λόγω της αντιπολίτευσης «φλερτάρει» με τον Χαράλαμπο Δοσσαρά;
Επομένως, ι Κώωτσης μεθοδεύει καραμπινάτη παρανομία που δεν στέκεται πουθενά και μαζί του θα είναι συνένοχοι όσοι υπερψηφίσουν.
Μήπως ο δημοτικός σύμβουλος που έχει καταπιεί αμάσητη τη δέσμευση του Κώωτση ότι θα τον κάνει πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ-Π, πρέπει ν’ αρχίσει να ψάχνεται γιατί έχει πιαστεί άλλη μια φορά κότσος;

Προειδοποίηση Δοσσαρά
Τέλος πρέπει κι επιβάλλεται να διευκρινισθεί και να σταλεί το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, όπως τονίσθηκε κατηγορηματικά στο loutraki-press από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ-Π Χαράλαμπο Δοσσαρά, είναι να μην τολμήσει κανείς να εμπλέξει με το νερό κι ότι αφορά αυτό, την πολεμική που έχουν ξεκινήσει ι Κώωτσης και μέντορας εναντίον του.
(100912)
Return top