ΚΟΥΙΖ

Ποίου αντιδημάρχου του Παύλου Παύλου συγγενικό πρόσωπο α΄ βαθμού αν και τόνιζε ότι εξακολουθεί να είναι «παυλικός», ωστόσο, ισχυριζόταν ότι ο Παύλος Παύλου έχει κλείσει τον πολιτικό του κύκλο στα δημοτικά πράγματα και δεν πρόκειται να τον ψηφίσει; Επεσήμαινε δε, ότι ο Παύλος Παύλου επιβάλλεται να το αντιληφθεί και να ανοίξει το δρόμο σε νέα πρόσωπα με φρέσκιες ιδέες και σύγχρονα μυαλά…
(030912)




Είπαν…

«Κώωτση, το Νιαγάρα να αδειάσεις στη δεξαμενή της Γκούρας, στα Πίσια μόλις τρία κυβικά νερά θα φτάνουν! Που και γιατί χάνεται το νερό Κώωτση;»
(030912)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΓΙΑΤΙ Ι ΚΩΩΤΣΗΣ, ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ «Ν. ΠΡΟΒΗΣ Α.Ε.»
ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Η ΔΕΥΑΛ-Π;

Είναι πρωτοφανές ο πρώτος πολίτης από τις πρακτικές του και μόνο, καθώς επίσης και την αδυναμία του να αντιληφθεί μία συζήτηση αναδεικνύει αφενός πόσο επικίνδυνος είναι, αφετέρου πόσο υπολείπεται των καταστάσεων λόγω άγνοιας κι εγγενών προσωπικών του αδυναμιών.
Στην προ ημερησίας συζήτηση για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την εταιρεία εμφιαλώσεως «Ν. ΠΡΟΒΗΣ Α.Ε.», λόγω της αναστολής της δραστηριότητάς της από τον ΕΦΕΤ, το έγγραφο με τη μέτρηση που παρουσίασε ο εκπρόσωπος της εταιρείας από πιστοποιημένο εργαστήριο για την καταλληλότητα ή μη του πόσιμου νερού Λουτρακίου, το είχε πρωτοκολλήσει και ι Κώωτσης το είχε παραλάβει επισήμως.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, σ’ αυτές τις περιπτώσεις ακολουθείται η διαδικασία ο δήμος με επίσημη αλληλογραφία να παραπέμπει το εν λόγω έγγραφο στη ΔΕΥΑΛ-Π ως αρμοδίας των μετρήσεων για την καταλληλότητα ή μη του προϊόντος. Ι Κώωτσης για δικούς του λόγους, ενδεχομένως λόγω της ανευθυνότητάς του, ουδέποτε διαβίβασε το εν λόγω έγγραφο στην αρμόδια εταιρεία και το κρατούσε στα χέρια του. Επομένως, πως μπορούσε η εταιρεία να παρέμβει;
Το δεύτερο που δεν ακούστηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου από την Κώωτση, ήταν το πολύ απλό ερώτημα: Αφού αγαπητή εταιρεία στην είσοδο του νερού στη μονάδα σου, ισχυρίζεσαι ότι παραλαμβάνεις ακατάλληλο προς κατανάλωση προϊόν, πως εξακολουθείς απρόσκοπτα και το εμφιαλώνεις και δεν κινείς Γη και Ουρανό να αποκατασταθεί το πρόβλημα, επειδή από ευσυνειδησία σεβόμενος την πελατεία σου, έχεις αναστείλει την παραγωγική σου δραστηριότητα;

Ο δήμος Λουτρακίου προχωρεί σ’ ένδικα μέσα
Ι Κώωτσης, φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε δικαστική αντιπαράθεση με την εταιρεία «Ν. ΠΡΟΒΗΣ Α.Ε.» και για το λόγο αυτό αναζητεί νομικούς που θα χειρισθούν την εν λόγω υπόθεση.
Σκοπός είναι να υπάρχει πραγματική βούληση από τον Κώωτση να υπερασπισθεί πραγματικά τα συμφέροντα του τόπου και να μην κινηθεί αναλόγως, όπως στην περίπτωση της Λουτράκι Α.Ε. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να εμφανίσει δικηγόρους σαν τους υπογράφοντες τα με εντολή Κώωτση ασφαλιστικά μέτρα να χαθούν, όπως και τη νέα αγωγή, που συνέβαλε να χαθούν οριστικά κι αμετάκλητα τα € 656.000 των τόκων της αγωγής που είχε κατατεθεί επί των ημερών Γκιώνη για διαφορά ποσών, έτους 2006.
Απλά ι Κώωτσης είναι άκρως επικίνδυνος και δεν διστάζει παρά τις με στόμφο εξαγγελίες του να παίζει απροκάλυπτα με τα συμφέροντα του τόπου.
(030912)
Return top