ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, πότε περίπου σκέφτεσαι να συνεδριάσει το Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε.;
(300912)




Είπαν…

«Πόσο μικρόψυχοι, πόσο μικροπρεπείς, πρέπει να είναι ο "αυτοκράτορας" Κώωτσης και οι "αυλικοί" του έλεγαν οι τοπικοί παράγοντες κι όχι μόνον, που βρέθηκαν το πρωί στην Περαχώρα;»
(300912)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ  ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝEIΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Του Δημήτρη Καραπατά*

Την άμεση εφαρμογή των νόμων και των αποφάσεων δικαστηρίου ζητά με έγγραφο του, προς τον δήμο Λουτρακίου, πληρεξούσιος δικηγόρος πολιτών.
Συγκεκριμένα, με την υπαριθ.88/2012 απόφαση (συμβουλίου) του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κορίνθου και η οποία απέρριψε αίτηση αναστολής της 10 ήμερης σφράγισης επιχείρησης με ποικιλώνυμες ανομίες και η οποία χαίρει της κραυγαλέας εύνοιας της δημοτικής αρχής του Κώστα Λογοθέτη.
Διαρρήδην η προαναφερόμενη απόφαση έχει επιδοθεί στον δήμο Λουτρακίου από την 13/8 ενεστώτος έτους, αλλά οι ψευδοαπόστολοι της νομιμότητας στη δημοτική αρχή Λογοθέτη, δεν δύναται a priori να πράξουν τα δέοντα, φαλκιδεύοντας ευθέως κάθε έννοια νομιμότητας και χριστής διοίκησης.
Ως ήδη ελέχθη και σε προηγούμενο άρθρο στη δημοτική αρχή Λογοθέτη όχι μόνο δεν έχουν κανένα πεδίο σύγκλησης με τα δημόσια συμφέροντα και την τάξη, αλλά το απύθμενο πολιτικό τους θράσος, ο ρεβανσισμός και η ευνοιοκρατία τους, κατάντησε πια χειρότερο και από την πολιτική ανηθικότητα και κάνει ορατό σ’ όλους ποιά προτάγματα διακυβεύονται. Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος των προαναφερομένων θυμίζουμε ξανά πως στο όνομα του δήθεν εξωραϊσμού και πάντα στην ίδια περιοχή για δύο ζαρντινιέρες άλλου επιχειρηματία που δεν συνθηκολογεί με τις αβελτηρίες του Κώστα Λογοθέτη εκλήθη έως και η αστυνομία. Ενώ σ’ άλλο περιστατικό, πάντα στην ίδια περιοχή , άλλος καταστηματάρχης που δεν συμφώνησε με τις νέες θέσεις των κάδων τους αναποδογύρισε και τους 3 στην μέση του δρόμου, σπάζοντας τον ένα εξ’ αυτών μπροστά στα μάτια των αντιδημάρχων Γιώργου Δέδε και Θανάση Μουζάκη. Οι συγκεκριμένοι αντιδήμαρχοι δεν κάλεσαν καμία αστυνομία, κιότευσαν και τράπηκαν σε φυγή, σχεδόν τρέχοντας, από το συγκεκριμένο σημείο και μέχρι σήμερα δεν έχουν τολμήσει να… αποκαταστήσουν την τάξη.
Το περασμένο καλοκαίρι ένα άλλο περιστατικό ήρθε να ενισχύσει την άποψη πως η δημοτική αστυνομία και ο Κώστας Λογοθέτης συλλήβδην βυθίζονται μέσα στην ωκεάνια υποκρισία και το ρεβανσισμό. Αφού συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα στέλεχος της δημοτικής αρχής είχε κάνει κατάληψη στον πεζόδρομο του ΚΕΠ με την δημοτική αστυνομία μίσθαρνο όργανο του Λογοθέτη να κάνει τα στραβά μάτια και για άλλο πολίτη να βεβαιώνει για το ίδιο παράνομο παρκάρισμα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δύο κλίσεις ύψους € 150 εκάστη, σύνολο € 300.
Φυσικά, ο στοχοποιημένος πολίτης δεν ήταν άλλος από των γνωστό και μη εξαιρετέο καταξιωμένο διευθυντικό στέλεχος μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο συντοπίτης μας Γιάννης Μιχόπουλος. Ο οποίος έκανε το λάθος, όπως και ο γράφων, να γνωστοποιήσει στον Κώστα Λογοθέτη την πρόθεση του να συνδράμει στην υπόθεση της σύνδεσης της ιστορικής μας λουτρόπολης με τον νέο σύγχρονο παγκοσμίως μεταφορικό μέσο μαζικής μεταφοράς, τον ηλεκτροκίνητο προαστιακό σιδηρόδρομο. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε…
Η πολιτική αυθαιρεσία, η επιπρόσθετη ραγδαία ηθική μείωση της πολιτικής ζωής και της νομιμότητας από την δημοτική αρχή με τις εγνωσμένες αντιφάσεις που αποχαλινωμένη πράττει τα αίσχιστα, ανάβει σπίρτο στον αχυρώνα και δημιουργεί ένα εύφλεκτο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον.
Ο ένθερμος θιασώτης της ισονομίας Κώστας Λογοθέτης με την διαπιστωμένη άμβλυνση συνείδησης, την ιταμή και απαράδεκτη πολιτική εικόνα, κάνει πλεοναστική χρήση της ασύδοτης διοίκησης του που αποτελούν τις πρώτες ύλες για τον φασισμό. Οι δε περιπαικτικές και υπέρ του δέοντος σπαραξικάρδιες τοποθετήσεις του Κώστα Λογοθέτη, που ολοφύρεται στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, τις έχει μετατρέψει σε φθηνά και ξεπερασμένα μελό κάκιστης ποιότητας που δεν μπορούν πλέον να κρύψουν τις λεόντιες πρακτικές και το αβυσσαλέο μένος του ενάντια σ’ όσους προτάσσουν το συμφέρον του τόπου.
Ο παρασιτικός και σκανδαλώδης τρόπος διοίκησης του δήμου, κάνει ορατό το μέγεθος του κινδύνου που επαπειλείται για τον τόπο κι ουδείς μπορεί να θεωρεί ότι το «προς κέντρα λακτίζει» είναι η ορθότερη επιλογή.
Εν κατακλείδι, η συγκεκριμένη παρωδία δημοτικής αρχής του Κώστα Λογοθέτη με την έντονη προβληματική και παραβατική χροιά, είναι το επιστέγασμα και η γενεσιουργός αιτία της βαθιάς καταβαράθρωσης των θεσμών και των αξιών στην πολιτική ζωή του τόπου μας.
Ενώ η ακηδεμόνευτη δημοσιογραφία επιβάλλεται μέσα από την επισκόπηση των πεπραγμένων και των παραλήψεων να ασκήσει την κριτική του τρόπου διοίκησης που πρέπει απόλυτα να συνάδει με την λαϊκή περί δικαίου αντίληψη της εποχής μας.
Συμπέρασμα: (Nulla Dies Sihe Linea) - καμιά ημέρα χωρίς γραμμή.

Υ.Γ. 1: Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες;
Δέκιμος Ιούνιος Γιουβενάλης (περίπου 60 - 136  μ.Χ.)
Από τους σπουδαιότερους Ρωμαίους ποιητές σατιρικής ποίησης.
Υ.Γ. 2: Λιγότερος κατευθυνόμενος Τύπος, λιγότερος ρίπος…

* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επιχειρηματίας.
(300912)
Return top