ΚΟΥΙΖ

Ο απερχόμενος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Γιώργος Κακαβάς, θα αποκαλύψει τα μυστικά με τις παραιτήσεις για να διαπιστώσουν όλοι τι «σούργελο» έχει να γίνει με τα όσα γίνονται στη δημοτική αρχή του Κώωτση;
Πρόεδρε, το loutraki-press θα σου ανοίξει το δρόμο γιατί πρέπει να ειπωθούν τα πάντα με τ’ όνομά τους. Κι όταν λέμε τα πάντα εννοείτε τα πάντα!..
(190912)




Είπαν…

«Τέσσερις Περαχωρίτες και πέντε Λουτρακιώτες, κανένας τους δεν έκανε για πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ή ο εξάδελφος θα αναλάβει να κατευνάσει τα πνεύματα στο χωριό αναλύοντας την επεκτατική πολιτική του μέντορα του Κώωτση για να κερδίσουν τις δημοτικές εκλογές του 2014;»
(190912)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ;

«Σημαδεμένη η τράπουλα» στη σημερινή εκλογή προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου καθ’ ότι ο νέος πρόεδρος θα είναι μεταβατικού χαρακτήρα και στη θέση του θα παραμείνει μέχρις τις διημερησίες.
Η φήμη αυτή κυκλοφορούσε έντονα σήμερα το πρωί στους Αγ. Θεοδώρους, ενώ πάρα πολλά άτομα θεωρούσαν ακατόρθωτο να μπορέσει ο Σπύρος Νικολάου να συμπορευθεί με τον Κώωτση για το υπόλοιπο της θητείας της δημοτικής αρχής.
Οι εκτιμήσεις τοπικών παραγόντων των Αγ. Θεοδώρων θέλουν ότι το μεταβατικό χαρακτήρα που του επεφύλαξε ο μέντορας του Κώωτση, τον έχει αποδεχθεί ο Σπύρος Νικολάου, προκειμένου στις διημερησίες να επανακάμψει σε θέση αντιδημάρχου διαβλέπουν, προκειμένου να εξασφαλίσει τις μηνιαίες αποδοχές για άλλη μια θητεία.
Οι τοπικοί παράγοντες θεωρούσαν οι εκτιμήσεις αυτές να έχουν μεγάλη βάση, όπως επεσήμαιναν στο loutraki-press, δεδομένου ότι ο αντιδήμαρχος Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες εθεάθη σήμερα το πρωί να είναι περιχαρής, ενώ σε σύντομη συζήτηση με φίλο του, αποκάλυψε ότι: «Ευτυχώς που δεν έκανε εμένα για τους τρεις μήνες». Όπως εκτιμούν η συμφωνία Κώωτση με Δημήτρη Δέδε πρέπει να τηρείται και κατά πάσα πιθανότητα κι αυτός θα είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου που θα επιβληθεί από το μέντορα του Κώωτση, για το δεύτερο μισό της παρούσης δημοτικής αρχής.
Όπως και χθες το βράδυ, έτσι και σήμερα από το διαταραγμένο και μεταλλαγμένο συνδυασμό «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω», δεν θα υπάρξει αντίδραση στην υποψηφιότητα του προτεινόμενου ως προέδρου και τα «βαλσαμωμένα πουλιά» θα τον υπερψηφίσουν με το σχετικό θόρυβο.
(190912)





ΕΝΝΕΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ-Π ΣΕ ΠΙΣΣΙΑ ΣΧΙΝΟ

Δειγματοληψίες νερού σε εννέα διαφορετικά σημεία σε Σχίνο και Πίσσια ελήφθησαν από κλιμάκιο της διεύθυνσης Υγείας & Κοινωνικής Πρόνοιας της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας ύστερα από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Αυτό επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λουτρακίου Περαχώρας (ΔΕΥΑΛ-Π), που ανταποκρίθηκε άμεσα ύστερα από τηλεφωνική ενημέρωση, καθ’ ότι ως γνώμονά της έχει την προστασία της δημόσιας υγείας, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να λειτουργεί ποτέ και για κανέναν λόγω εν κρυπτώ!
Όλες οι δειγματοληψίες έγιναν σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, προκειμένου να αποσταλούν για ανάλυση στο Γενικό Χημείο του Κράτους, παρουσία του αρμόδιου προσωπικού της ΔΕΥΑΛ-Π το οποίο έλαβε και αντιδείγματα για ανεξάρτητη ανάλυση.
Πρόθεση της ΔΕΥΑΛ-Π είναι να παραμείνει ανοικτή σε κάθε έλεγχο οποτεδήποτε επιλέξουν οι αρμόδιες αρχές, προκειμένου να πιστοποιηθεί από τα πλέον επίσημα χείλη η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους πολίτες.
Η πλήρης ενημέρωση των πολιτών είναι για μας αδιαπραγμάτευτη και αποτελεί το μοναδικό όπλο μας ενάντια στον πανικό.
(190912)
Return top