ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΗΘΙΚΑ ΑΝΕΝΤΙΜΕΣ ΚΑΙ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΚΩΩΤΣΗ

Ι Κώωτσης θυμίζει λίγο την παροιμία «δουλειά δεν έχει ο διάολος παιδεύει τα παιδιά του…»
Σήμερα, φαίνεται σώνει και καλά ήθελε να προεδρεύσει για να τονώσει την κατά φαντασίαν «αυτοκρατορική» του αίγλη.
Αφού κατ’ αρχήν δεν του έκατσε να συνεδριάσει η δημοτική πλειοψηφία σήμερα, καθ’ ότι υπάρχουν και κάποιοι σοβαροί που δεν μπορούν να εγκαταλείπουν τις υποχρεώσεις τους προς χάριν του Κώωτση, σκέφθηκε στις 19:00 να συγκαλέσει τα μέλη της πλειοψηφίας του μεταλλαγμένου συνδυασμού «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω» που ανήκουν στην τοπική κοινότητα.
Αυτό, όμως, δεν το έκανε καθαρά και διάφανα, αλλά βρώμικα και ύπουλα. Και που συνίσταται αυτή παρελκυστική και παραβατική ηθικά συμπεριφορά του Κώωτση. Απευθύνθηκε σ’ όλα τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, πλην του κατά τη φαντασία του «εχθρού» του, προέδρου της τοπικής κοινότητας Γιώργου Μπάκου. Δηλαδή, εντελώς ανέντιμα, στην πλάτη του προέδρου συγκάλεσε σύσκεψη των μελών.
Το loutraki-press απευθύνθηκε στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας ο οποίος δήλωσε παντελή άγνοια για τη συγκεκριμένη προγραμματισμένη συνάντηση, πραξικοματικού χαρακτήρα. (Πώς να γίνει με τα πρασινοκόκκινα φασιστοειδή της Ιάσωνος; Αλλάζουν μυαλά και νοοτροπία;)
Επειδή «ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη», ο απυθμένου ανευθυνότητας και επικινδυνότητας Κώωτσης, αφού είχε παρέλθει μισή ώρα από την προγραμματισμένη συνάντηση, τα μέλη της πλειοψηφίας του τοπικού συμβουλίου τον κάλεσαν στο τηλέφωνο και τους είπε ότι το ξέχασε και βρίσκεται στην Αθήνα (ενδεχομένως κάπου να τον είχε πάρει ο ύπνος…)
Στην τηλεφωνική επικοινωνία, χωρίς να ιδρώνει το αυτί του τους ανέβαλε τη συνάντηση για αύριο μία ώρα πριν την έναρξη της συνεδρίασης του τοπικού συμβουλίου. Τα μέλη της πλειοψηφίας, αποχώρησαν εξαγριωμένα και κατευθύνθηκαν να σβήσουν την οργή τους.
Ζητούμενο αποτελεί αν θα προσκαλέσει στη συνεδρίαση αύριο τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Λουτρακίου.

Υ.Γ.: Κώωτση, κόψε λίγο τις κακακίες, γιατί είπαμε να επανέλθουμε σιγά - σιγά αφού ο υδράργυρος δεν λέει να πέσει. Εσύ σώνει και καλά να φέρεις τον Οκτώβριο από τώρα.
(040912)
Return top