ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, πότε έχεις σκοπό να επιστρέψεις τις δύο επιταγές απόρων που έχεις υπεξαιρέσει; Εκατό ευρώ είναι όλα κι όλα. Που είναι η εντιμότητα του πρώτου πολίτη; Έτσι δίνεται το καλό παράδειγμα στην κοινωνία και τις επόμενες γενεές που ακολουθούν;
(070912)




Είπαν…

«Είκοσι έξι χρόνια Παύλου, Παύλου, Παύλου, βαρεθήκαμε να το ακούμε. Αυτός δεν έχει βαρεθεί να πάει σπίτι του να απολαύσει τη σύνταξή του; Δεν υπάρχουν άλλοι σ’ αυτόν τον τόπο; Μόνο αυτός είναι ο σωτήρας; Δώδεκα χρόνια ήταν δήμαρχος με ποτάμι τα δισεκατομμύρια. Γιατί δεν έκανε το Λουτράκι Μόντε Κάρλο; Τώρα θα αλλάξει τον τόπο που δεν ρέει σάλιο;..»
(070912)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ
ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;

Επί τάπητος έχει μπει εκ νέου, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press η μετατροπή σε ανώνυμη εταιρεία της κοινοπραξίας Club Hotel Casino Loutraki (CHCL), η άδεια λειτουργίας του οποίου ως γνωστόν ανήκει στο δήμο Λουτρακίου κι έχει παραχωρηθεί για ακόμη τριάντα δύο έτη στην συνκοινοπρακτούσα εταιρεία Club Hotel Loutraki S.A..
Πρόκειται για την πιο εγκληματική προοπτική για τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου στο περιουσιακό του στοιχείο, πρόκειται για προδοσία, με συγκεκριμένα πρόσωπα που προβαίνουν σ’ αυτού του είδους τις συζητήσεις να μην ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου, αλλά αποκλειστικά και μόνον για το προσωπικό τους συμφέρον.
Σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες, οι συζητήσεις δεν έχουν προχωρήσει σε βάθος, αλλά τουλάχιστον οι προωθούντες την ιδέα τούτη, έχουν αποσπάσει την πρώτη θετική απάντηση, σ’ αυτή την προοπτική.
Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω πρόταση είχε πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων το χειμώνα 2005, όταν στο τιμόνι του τόπου βρισκόταν ο πρώην δήμαρχος επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλος Παύλου.
Είχαν γίνει συναντήσεις με αντικείμενο το εν λόγω θέμα, αλλά κάποια στιγμή, περίπου το Φεβρουάριο του 2006 υπήρξε διαφωνία, οι συζητήσεις τερματίσθηκαν, υπήρχε ωστόσο, παράθυρο ανοικτό, αλλά από λάθος χειρισμούς το έκλεισαν ερμητικά τον Ιούνιο του ιδίου έτους, ενώ είχαν διακοπεί τότε και οι διαπροσωπικές σχέσεις.
Στην τετραετία Γιώργου Γκιώνη, το θέμα κρατείτο διαρκώς ανοικτό από πλευράς Λουτρακίου, για να μην μπορέσει να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Όσον αφορά τη σημερινή δημοτική αρχή οι ενδιαφερόμενοι για τη μετατροπή της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία, που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο δήμο Λουτρακίου, μ’ όσα συμβαίνουν στη δημοτική αρχή του Κώωτση, δεν μπορούν να βγάλουν άκρη και δεν μπορούν να τους θεωρήσουν ως σοβαρούς συνομιλητές, με συνέπεια να μην τους εμπιστεύονται να μπουν σε μια συζήτηση τέτοιου περιεχομένου. Έτσι, οι συγκεκριμένοι κύκλοι της CHL S.A., εκ των πραγμάτων αναγκάζονται να προβαίνουν σε διερευνητικές συζητήσεις για τις προθέσεις δημοτικών παραγόντων στο Λουτράκι και να βολιδοσκοπούν στην επόμενη ημέρα ή πιο ορθά στους δημοτικούς παράγοντες που θα πρωταγωνιστούν στην επόμενη πενταετία.

Σκόπιμα οδηγεί στο θάνατο τη Λουτράκι Α.Ε.
Έτσι, όπως ι Κώωτσης κάνει τους χειρισμούς στη Λουτράκι Α.Ε. και με σκοπιμότητα -ποια παιχνίδιά και ποίων τα συμφέροντα να εξυπηρετεί άραγε;- την οδηγεί στο θάνατό της, δεν αποκλείεται η επόμενη δημοτική αρχή να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, να βλέπει ότι κατάσχονται και ξεπουλιούνται περιουσιακά στοιχεία του τόπου και προκειμένου να σώσει ότι μπορέσει να συγκαλέσει το δημοτικό συμβούλιο να προχωρήσει και να λάβει στο πόδι μια τέτοιου είδους απόφαση, χωρίς προηγουμένως να έχει εξετάσει τι μπορεί να συμφέρει περισσότερο το μέλλον και την προοπτική του τόπου.
Με τον Κώωτση στο τιμόνι του τόπου τίποτα δεν είναι απίθανο που μπορεί να συμβεί, αν κρίνει κανείς από τη στάση του, που ως τώρα αν κι έχουν παρέλθει δεκαπέντε μήνες από την ώρα που παρέλαβε στα χέρια του τη γνωμοδότηση Τσοβόλα, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα, αντίθετα μάλιστα στους πρώτους χειρισμούς του, σκόπιμα και με δόλο σε βάρος του ξεπούλησε τα συμφέροντα του τόπου, υπέρ των οφειλετών της CHL S.A.

Το έγκλημα του Κώωτση σε βάρος της Λουτράκι Α.Ε.
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων η απώλεια των τόκων από την αγωγή για το έτος 2006 που είχε κατατεθεί επί δημαρχίας Γιώργου Γκιώνη. Ενώ με το περιεχόμενο της νέας αγωγής που κατέθεσαν με την υπογραφή Κώωτση έχοντας πλαστογραφήσει και την υπογραφή Τσοβόλα, μόνο και μόνο για να ζημιωθεί ο τόπος και να απολεσθούν οι σίγουροι τόκοι του κεφαλαίου, συνέβαλε να γελάσει ο κάθε πικραμένος νομικός, καθ’ ότι όλοι ανεξαιρέτως που την είχαν διαβάσει σε Αθήνα και Κορινθία, την είχαν κρίνει αόριστη και αντιφατική.
Όσον αφορά τη δικαιολογία ότι τις απώλειες των τόκων τις αντιστάθμιζαν με υψηλότερες απαιτήσεις, αυτό ήταν πέρα για πέρα αστείος ισχυρισμός, καθ’ ότι οι απαιτήσεις που προβάλλονταν ήταν εντελώς αόριστες και χωρίς απολύτως νομική βάση!
(070912)
Return top