ΚΟΥΙΖ

Ποιός είναι ο εκλεκτός υποψήφιος δήμαρχος του καζίνο, που οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν να τα έχουν ήδη βρει μαζί του και θα τον στηρίξουν ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2014;
(040912)




Είπαν…

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση παντού είναι ένα φρενοκομείο, αλλά στο Λουτράκι είναι τα κεντρικά.»
(040912)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ «ΑΥΛΙΚΟΥΣ» ΤΟ ΟΝΟΜΑ
ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ!

Σήμερα πρόκειται να σταματήσει για συγκεκριμένο διάστημα ο χρόνος στο Λουτράκι. Πρόκειται για το διάστημα… που θα συγκεντρωθούν τα κεφάλια του μεταλλαγμένου συνδυασμού «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω», προκειμένου να αποφασίσουν ή πιο ορθά να αποδεχθούν το πρόσωπο που θα έχει αποφασίσει ο μέντορας του Κώωτση. Εξάλλου, είναι γνωστό τοις πάσι ότι μόνος του δεν μπορεί να αποφασίσει αν δεν του το πει ή καλύτερα να του το επιβάλλει ο μέντοράς του.
Αυτονόητο είναι, ότι κεφάλια του μεταλλαγμένου συνδυασμού, δεν θεωρούνται όλοι, αλλά οι κολλητοί της αυλής του κατά φαντασίαν -λόγω μεγαλοϊδεατισμού- «αυτοκράτορα» και είναι αυτοί που θα αποδεχθούν, χωρίς αντίρρηση, την πρόταση του μέντορα του Κώωτση.
Η πρόταση του μέντορα θα προβλέπει έναν άνθρωπο που θα λέει σ’ όλα ναι, δεν θα προβάλλει αντιρρήσεις και λόγω θέσεως κι αποδοχών δεν θα έχει καν ένα απολύτως πρόβλημα να παρανομεί, όταν μάλιστα μα υπερψηφίσεις στο δημοτικό συμβούλιο, έχει καταστεί ήδη συνένοχος του Κώωτση.
Ο κύκλος αυτός, που πρώτοι θα τους γνωστοποιηθεί η απόφαση του μέντορα και την έχουν αποδεχθεί πριν καν τους ανακοινωθεί, δεν θα περιλαμβάνει περισσότερα από οκτώ άτομα, έναντι των δεκαέξι που συγκροτούν το συνδυασμό της πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο, λαμβανομένου υπόψη ότι από τους δεκαέξι χθες το βράδυ, έξι σίγουρα δεν γνώριζαν για τη σημερινή συνάντηση.
Ζητούμενο είναι, ι Κώωτσης, πότε θα προσδιορίσει συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για την εκλογή του νέου προέδρου, λαμβανομένου υπόψη ότι μπορεί να ελπίζει και σε τρεις τουλάχιστον ψήφους της αντιπολίτευσης για να μπορέσει να επιβάλλει το πρόσωπο επιλογής του μέντορά του;

Προϋποθέσεις και προσόντα για το νέο πρόεδρο
Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έφθασε στο ιστολόγιο πρόταση φίλου του loutraki-press -γνωστή η ταυτότητά του, αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος δημοσιοποίησης- ο οποίος σκιαγραφεί τα προσόντα που πρέπει να διαθέτει ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Ζητείτε αιρετός για να αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου.
Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να γνωρίζει τα ακόλουθα:
1 Να γνωρίζει από διοίκηση.
2 Να είναι αμερόληπτος και να είναι ο πρόεδρος όλου του σώματος και όχι μόνο του δημάρχου.
3 Να έχει ευφράδεια λόγου.
4 Να είναι σοβαρός και να μπορεί να επιβάλλεται αν χρειαστεί.
5 Να μην λέει αναλήθειες γιατί υπάρχει ένας στο προεδρείο.
6 Να διαθέτει τουλάχιστον 4 κουστούμια.
Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζει ο ενδιαφερόμενος ότι δεν θα αμείβεται και τα χρήματα θα πηγαίνουν στους απόρους.
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012.
(040912)




ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Με δεκατέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξή της συνεδριάζει αύριο στις 19:00 η δημοτική κοινότητα Λουτρακίου.
1 Λήψη απόφασης, περί ανώτατου αριθμού αδειών στάσιμου & πλανόδιου εμπορίου  (Τύπου Α΄ & Τύπου Β΄), κατά κατηγορία επαγγελμάτων, που πρόκειται να χορηγηθούν το επόμενο έτος και προσδιορισμό ισάριθμων, συγκεκριμένων θέσεων για την άσκηση υπαίθριων στάσιμων εμπορικών δραστηριοτήτων, σύμφωνα με τον Ν. 2323/1995 όπως ισχύει & του άρθρου 14 του Ν. 4038/12.
2 Εισήγηση προέδρου για διοργάνωση εορτασμού βράβευσης των διακριθέντων αθλητών και ομάδων της περιοχής Λουτρακίου Περαχώρας κατά την αθλητική χρονιά 2011-2012.
3 Εισήγηση προέδρου για βράβευση των πρώην παραγόντων του Ποσειδώνα Λουτρακίου Βλάσση Φίλη και Ιωάννη Λαζαρίδη, για την πολυετή προσφορά τους στον αθλητισμό, στον Ποσειδώνα και στον τόπο.
4 Εισήγηση προέδρου προς τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος «Προμηθέας» για ονομασία της VIP αίθουσας του Κλειστού Γυμναστηρίου "Γαλανόπουλος", ως αίθουσα Βλάσση Φίλη και Ιωάννη Λαζαρίδη.
5 Γνωμοδότηση περί αποδοχής ή μη δωρεάς του Αρχιμήδη-Γεωργίου Κουρκούτη προς τον δήμο Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων.
6 Γνωμοδότηση για τοποθέτηση στύλων και φωτιστικών σωμάτων στην περιοχή Άσπρα Χώματα για τη φωταγώγηση του κεντρικού δρόμου που οδηγεί στο νέο νεκροταφείο Λουτρακίου.
7 Λήψη απόφασης περί καθορισμού μίας (1) θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Κ. Μπολέτη 4 στο Λουτράκι.
8 Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας και παράτασης μουσικών οργάνων έτους 2012 (για το διάστημα από 1/5/2012 - 30/9/2012) για το κατάστημα καφετέρια της Κ. Δημητρίου & ΣΙΑ Ο.Ε. το οποίο λειτουργεί επί της οδού Τομπάζη 12 στο Λουτράκι.
9 Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας και παράτασης μουσικών οργάνων έτους 2012 (για το διάστημα από 1/6/2012 - 31/10/2012) για το κατάστημα καφέ - σνακ μπαρ του Ηλία Μανώλη το οποίο λειτουργεί επί της οδού Ποσειδώνος 15 στο Λουτράκι.
10 Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας και παράτασης μουσικών οργάνων έτους 2012 για το κατάστημα καφέ μπαρ της Νίκης Μόσχου το οποίο λειτουργεί επί της οδού Ποσειδώνος & Τομπάζη στο Λουτράκι.
11 Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας και παράτασης μουσικών οργάνων έτους 2012 για το κατάστημα καφετέρια - σνακ μπαρ της Χ. & Β. Βασιλόπουλος Ο.Ε. το οποίο λειτουργεί επί της παραλίας Ποσειδώνος στο Λουτράκι.
12 Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας και παράτασης μουσικών οργάνων έτους 2012 για το κατάστημα καφενείο μπαρ της Cheip Djemile το οποίο λειτουργεί επί της Ελ. Βενιζέλου 71Α στο Λουτράκι.
13 Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος εστιατόριο - ψητοπωλείο - σνακ μπαρ της Antits Ibanela επί της οδού Ποσειδώνος 67 στο Λουτράκι.
14 Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος παντοπωλείο – πρατήριο άρτου του Αλέξανδρου Σένη επί της οδού Υψηλάντου 10 & Τσαλδάρη (γωνία) στο Λουτράκι.
(040912)
Return top