ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΟΥ(;)
ΣΤΗ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΤΩΝ «ΧΜΕΡ» Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΟΣ!

Χθες το βράδυ συγκεντρώθηκε το… απόσταγμα των μυαλών του μεταλλαγμένου συνδυασμού «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω», προκειμένου ι Κώωτσης να τους ανακοινώσει τις αποφάσεις του μέντορά του και ποιος είναι ο σχεδιασμός του μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους.
Οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν την υψηλή διανόηση του συνδυασμού να τη συγκροτούν ι Κώωτσης, Γιώργος Γλυκοφρύδης, Δημήτρης Δέδες που όλοι εκτελούν κατά γράμμα την πολιτική που χαράσσει και τις εντολές που τους δίνει ο μέντορας του Κώωτση. Να υπενθυμίσουμε ότι οι άλλοι δύο λένε αδιακρίτως «yes mam»!
Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής που χαράσσει ο μέντορας, οι πληροφορίες θέλουν ως μεταβατικός πρόεδρος μέχρι τις διημερησίες στο τέλος του χρόνου θα είναι η δημοτική σύμβουλος Αγ. Θεοδώρων τέως νομικός Μαρία Στάμου, ευελπιστώντας ότι έτσι θα της γλυκάνουν το «χάπι» και στη συνέχεια να μπορέσουν να τη ξεφορτωθούν. Σύμφωνα με πρώην κορυφαίο θεσμικό παράγοντα, ι Κώωτσης δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα από την παρουσία της τέως νομικού, καθ’ ότι τα καυτά προβλήματα που υποκρύπτουν παρανομίες και παραβατικότητα θα επιλέξει να τ’ αναβάλει, δεδομένου ότι ο χρόνος δεν είναι μακρύς. Παράλληλα, ο μέντορας θα διασκεδάσει πρόσκαιρα τις εντυπώσεις στη φημολογία ότι οι εκτιμήσεις για τον «mr. αμαρτωλή ΔΗΚΕΠΑΘ» έπεσαν στο κενό κι όσα δημοσιοποιούνται είναι κακοήθειες.
Επιπρόσθετα, με την απαλλαγή από την Μαρία Στάμου, δεδομένου ότι θα έχει πάρει χρίσμα, θα ανοίξει ο δρόμος για να τακτοποιηθεί και η οικογενειακή φίλη, έτσι ώστε να μην εκδηλωθούν αντιδράσεις.

Δεύτερες σκέψεις και για άλλο άτομο
Κατά μία εκδοχή, δεν αποκλείεται, προκειμένου να του γλυκάνουν το «χάπι», πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λουτρακίου να χρισθεί, σύμφωνα με την απόφαση του μέντορα, έτερο πρόσωπο από τους Αγ. Θεοδώρους, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν έκανε λόγο για παραίτηση, δεδομένου ότι δεν άντεχε, όπως ισχυριζόταν τα ψέματα του Κώωτση.
Κατά τις εκτιμήσεις του μέντορα, το εν λόγω πρόσωπο αν του δοθεί η συγκεκριμένη θέση, θα μπορέσουν να του κλείσουν το στόμα και να κάμψουν τις αντιδράσεις του, ενώ θα είναι κι ευκολότερα τα πράγματα να μπορέσει να καταλάβει -για την υπόλοιπη θητεία μετά το τέλος του έτους- έμμισθη θέση, έτσι ώστε να εξαγορασθεί η σιωπή του.

Η κεφαλή επί πίνακι του Γιώργου Μπάκου
Οι συνεχείς και τακτικές σε περιοδικότητα επιθέσεις του προέδρου της τοπικής κοινότητας Λουτρακίου Γιώργου Μπάκου τόσο από το προσωπικό του ιστολόγιο, όσο και στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, όπου επισημαίνει τα ακατάπαυστα ψεύδη του Κώωτση, έχουν προκαλέσει την οργή του μέντορα, ο οποίος απαιτεί την κεφαλή του επί πίνακι.
Μια απαίτηση που δεν είναι δύσκολο να ικανοποιηθεί ούτε να προκαλέσει αντιδράσεις, καθ’ ότι ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουτρακίου την περίοδο αυτή βρίσκεται στο στόχαστρο των πειθήνιων συμβούλων της αυλής του «αυτοκράτορα» και των κοκκινοπράσινων «χμερ» του δευτέρου ορόφου της Ιάσωνος, οι οποίοι ούτε καν μπορούν να διανοηθούν να τολμήσουν να φέρουν αντίρρηση στην επιθυμία του μέντορα.
Όμως, με την καρατόμηση του Γιώργου Μπάκου θα πέσει πάρα πολύ γέλιο, γιατί κάπου θα τους κρατάει και μάλλον έρχεται η ώρα που θα δουν πολλά ευτράπελα το φως της δημοσιότητας και πάρα πολλοί θα μείνουν μ’ ανοικτό το στόμα. Όπως όλα δείχνουν ο μέντορας έχει πάρει απόφαση να κρατήσει σε υψηλά επίπεδα το τοπικό πολιτικό θερμόμετρο και να στραφεί το ενδιαφέρον στις τοπικές πολιτικές εξελίξεις.
Κατά πάσα πιθανότητα αναμένεται ένα θερμό φθινόπωρο κι επίσης θ’ έχουμε μπροστά μας ένα θερμό χειμώνα.
Στα δύο προαναφερόμενα θέματα θα κληθούν σήμερα το απόγευμα ή το βράδυ να δώσουν τη συγκατάθεσή τους οι φίλα διακείμενοι δημοτικοί σύμβουλοι της αυλής του κατά φαντασίαν «αυτοκράτορα» και μαζί με τους τρεις κατά πάσα πιθανότητα σίγουρους ψήφους της αντιπολίτευσης να βγάλουν το επόμενο διάστημα μέχρι τέλους του έτους, που θα πραγματοποιηθούν οι διημηρεσίες για τους προσεχείς είκοσι μήνες.
Φυσικά, ι Κώωτσης, λόγω της αναποφασιστικότητάς του, σήμερα, θα δημιουργεί συνεχή προβλήματα στο μέντορά του προτείνοντάς του ονόματα σαν να αλλάζει υποκάμισα.

Υ.Γ.: Κώωτση, σταματείστε όλοι μαζί να προσποιείστε τους ανήξερους γιατί παραιτήθηκε ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς. Σεβόμενος την πρόθεσή του να αναφερθεί ενδελεχώς στη δημοσιοποίηση των αιτιών της παραίτησής του, θα συμπληρώσω όλα τα κενά που από λόγους ευθιξίας θα προσπεράσει. Γνωρίζεις ότι γνωρίζω και σταμάτα μετά το καζίνο να χώνεις τη μούρη σου και στα σκουπίδια!..
Π. Η.
(040912)
Return top