ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, γιατί δεν είχες μούτρα να πας στα βαφτίσια του συμβούλου σου; Μήπως τον κοροϊδεύεις (σωπάτε καλέ), αν και το πρωτοπαλίκαρό σου του έχει προκαλέσει μερική αναπηρία; Κώωτση, θα την ακούσεις… κι κάτι λέει ότι έχει να πέσει πολύ γέλιο!
(060912)




Είπαν…

«Έντονη είναι η δυσαρέσκεια σε πολλούς παλαιούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης για τα "βαρίδια" που επιστρέφουν, γιατί όταν εγκατέλειψαν το συνδυασμό έφυγαν με ύβρεις κι όχι πολιτισμένα. Σεβόμενοι την αξιοπρέπειά τους, δεν λένε από τώρα στον επικεφαλής Παύλο Παύλου, αλλά και το σκέφτονται πάρα πολύ σοβαρά, αν θα πρέπει να είναι και πάλι υποψήφιοι μαζί του!»
(060912)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
  



ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΝΤΟΡΑ Ι ΚΩΩΤΣΗΣ
ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΚΟ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δήμου Λουτρακίου έφθασε την πρώτη πρωινή ώρα η λιτή ανακοίνωση του μεταλλαγμένου συνδυασμού «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω» που ανακοινώνεται ότι καρατομείται, προφανώς με απόφαση του μέντορα του Κώωτση, ο Γιώργος Μπάκος γιατί τους ξεμπροστιάζει, αποκαλύπτει ανελλιπώς τα ψέματα του Κώωτση κι αναδεικνύει την ασυνέπεια των δεσμεύσεων του έναντι των πολιτών, τους όποιους όπως αποδεικνύεται από τα έως τώρα πεπραγμένα τους, τους έχουν εξαπατήσει.
Ήταν φυσικό επόμενο κι αναμενόμενο, ακόμη κι από τον ίδιο τον Γιώργο Μπάκο, όπως είχε αποκαλύψει προ καιρού στο loutraki-press, λαμβανομένου υπόψη ότι και ο ίδιος ένιωθε έντονη δυσφορία μ’ αυτή την άρρωστη και σάπια νοοτροπία που καθημερινά καταστρέφει το δήμο Λουτρακίου και τον κολλάει πιο στέρεα στον πάτο του κόλπου.
Ο Γιώργος Μπάκος ανέμενε εδώ και καιρό την αντίδραση του μέντορα, ενώ με τις παραιτήσεις που έχουν πέσει το τελευταίο διάστημα, γίνεται προφανές ότι ο ένας μετά τον άλλο θέλουν να αποτινάξουν από πάνω τους και να διαφοροποιήσουν τη θέση τους από σάπιες νοοτροπίες.
Από πού ν’ αρχίσει κανείς και που να τελειώσει.
Από τα ψέματα του Κώωτση;
Από την υπεξαίρεση των δύο επιταγών -ευτελούς αξίας για το κύρους του θεσμού- των απόρων;
Το μπαράζ των ύποπτων απευθείας εργολαβικών αναθέσεων που για τις περισσότερες υπάρχει καπνός;
Το εν ψυχρώ ξεπούλημα των συμφερόντων της Λουτράκι Α.Ε.;
Την οικογενειοκρατία που εξαπλώνεται σαν Λερναία Ύδρα καταλαμβάνει όλο το δήμο, ενώ εισπράττει παράνομα το χρήμα από την Club Hotel Casino Loutraki;
Την εν ψυχρώ εξαπάτηση των ψηφοφόρων για τη δέσμευσή τους το 20% της δημοτικής αμοιβής να τον καταβάλλουν στον ιερό ναό Παναγίας Γιάτρισσας;
Όσοι έχουν συνείδηση, έχοντας κατά νου ότι έχουν εξαπατήσει τους συμπολίτες τους έχουν αρχίσει να ζητούν συγνώμη κι ευθέως να λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει να παραμείνουν στο συνδυασμό, προκειμένου να σταματήσουν να γελοιοποιούνται περισσότερο.
Πιστοί μέχρι τέλους θα παραμείνουν μόνον όσοι αποτελούν τα πειθήνια στρατιωτάκια και λένε «yes mam» στο μέντορα του Κώωτση, σαν καλά στρατιωτάκια, κτυπώντας ενίοτε και προσοχή δια τηλεφώνου.
Πάντως, η τοπική κοινωνία πρέπει να ετοιμάζεται να δει πολλά έγγραφα να βγαίνουν στη δημοσιότητα και δεν θα πιστεύει στα όσα ακούει…
Ειρήσθω εν παρόδω ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς σε στενό κύκλο έλεγε ότι ο λόγος που ξεχείλισε το ποτήρι μου και δεν αντέχω άλλο τον Κώωτση, θα είναι παρανυχίδα μπροστά σ’ αυτά που πρόκειται να επακολουθήσουν. Όλα τα πειθήνια όντα του μέντορα, έχουν στήσει πάρτι που ο Γιώργος Κακαβάς του εγκατέλειψε κι ευελπιστούν ότι θα συνεχίσουν με μεγαλύτερη άνεση το καταστροφικό έργο τους.
Στη λιτή ανακοίνωση του μεταλλαγμένου συνδυασμού «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω» μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι αποφασίσθηκε να θέσουν εκτός δημοτικής ομάδας τον Γιώργο Μπάκο για την πολλάκις εκφρασμένη διαφωνία του με τις πάγιες θέσεις της παράταξης και την ασκούμενη πολιτική -εδώ γελάνε- από τη διοίκηση. Στην ουσία χάλαγε τη συνταγή του μέντορα.
(060912)




ΑΠΟΣΥΜΠΛΕΞΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΟΦΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Του Δημήτρη Καραπατά*

Ας μην εκπληττόμεθα, αν λίαν συντόμως δούμε την τοπική κοινωνία να τίθεται σε διάταξη μάχης και να θωρακίζεται απέναντι στα τεκταινόμενα που λαμβάνουν χώρα στο πολιτικό και κοινωνικό της γίγνεσθαι το τελευταίο χρονικό διάστημα. Και ουδείς δεν πρέπει να ξεχνάει -πώς θα μπορούσε άλλωστε;- πως το τιμόνι διοίκησης του δήμου Λουτρακίου, βρίσκεται στα χέρια ταγών που δεν έχουν δείξει πως έχουν φρένες πνεύματος κι εκπροσωπούν ένα βδελυρό καθεστώς. Το μόνο, ίσως θετικό γεγονός, είναι πως έστω και αργά, ορισμένοι άνθρωποι της σημερινής διοίκησης απομπλέκονται απ’ αυτό που πλέον δεν φαντάζει ως δημοτική αρχή του τόπου, αλλά ως ζόφος Λογοθέτη και που μακροπρόθεσμα θα επιφέρει την ποθητή αποσύμπλεξη του τόπου από τα γρανάζια των αυτοευνουχισμένων πολιτικών της.
Το λαϊκό φρόνημα προστάζει πλέον πολιτική επανάσταση, η οποία, όμως, δεν μπορεί να επέλθει από τα μυαλά εξωνημένων πολιτικών με μπαγιάτικες ιδέες, που αναγκάζουν κάθε τόσο τους πολίτες να έρχονται αντιμέτωποι με τις λεκτικές τους αναθυμιάσεις προκαλώντας πνιγμό ενώ παράλληλα τους κυρτώνουν τα προβλήματα του τόπου.
Οι υγιώς σκεπτόμενοι πολίτες έχουν συνειδησιακό καθήκον να στηλιτεύουν αυτούς που συστηματικά παραβιάζουν τα απαράδοτα όρια της συμβατικής και ωφέλιμης πολιτικής και να δείχνουν μηδενική ανοχή ενάντια σε κάθε μορφής πολιτικού δεσποτισμού, γιατί ήδη βρισκόμαστε σε ιστορικό ναδίρ.
Οι πολίτες, δεν πρέπει να πέσουν στην αμφισημία της παγίδας καθεστωτικών διερμηνέων που παραμορφώνουν συστηματικά τα γεγονότα και να πιστέψουν πως το πολιτικό τους χρέος εκπληρώνεται με το ρίξιμο της ψήφου στην κάλπη, γιατί τότε θα έχουμε αποτέλεσμα να αναδύεται η… κάλπικη δημοκρατία.
Στην περίπτωση της δημοτικής αρχής Λογοθέτη, η καταλαλιά των πολιτών και το ντόμινο παραιτήσεων, έχουν δημιουργήσει ένα πρωτοφανές για τα τοπικά δεδομένα, αφιλόξενο κλίμα, αλλά κι ένα βαρύτατο νέφος αμηχανίας που έχουν σκεπάσει πλέον όλα τα επιθεωρησιακά πρόσωπα που την απαρτίζουν. Και που κατάντησαν με τις σαλεμένες σκέψεις τους, όλους τους επιτεύξιμους στόχους του δήμου σε όνειρο θερινής νυκτός. Ουδείς πλέον δεν ελπίζει να διαπράξουν το υπερβατικό, ώστε να ανακάμψουν και να βαδίσουν προς το φως, ενώ δεν χρειάζονται εμβριθέστατες πολιτικές αναλύσεις για να διαπιστωθεί πως αρκετές από τις ενέργειες τους μπορούν κάλλιστα να ερμηνευτούν ως ένα είδος μνησικακίας που χαιρέκακα επιχαίρεται για τη βάσανο των πολιτών, ενώ στην καλύτερη των περιπτώσεων δεσπόζει η αδιαφορία για τα μείζον προβλήματα του τόπου.
Φυσικά, είναι ανεπίδεκτο πάσης παρερμηνείας, το γεγονός πως δεν μπορούν πλέον τα ρητορικά περιτυλίγματα του Κώστα Λογοθέτη να πείσουν πως μετεκλογικά δεν έχει συγκροτηθεί μια άλλου τύπου συλλογικότητα, με πληθωρισμό αλαζονείας, που ενέχει εμπρηστικές πολιτικές και παρεμφερή προσανατολισμό. Η συγκαταβατική κατανόηση των εναπομεινάντων ανθρώπων του, στις αμέτρητες αβελτηρίες του, δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από την λεοντή ενός δήθεν πατριωτισμού και μόνο γεννώντας φρικτές υποψίες, ενώ είναι σίγουρο πως θα επιφέρουν στον τόπο βραχύβια, νέα ευαγγέλια καταστροφής και νέες πολιτικές τραγωδίες. Και δυστυχώς, για τους πολίτες και για τον καθ’ υπερβολήν και μόνο για τον προσδιορισμό δήμαρχο τους, αυτός όχι μόνο δεν αποτελεί επαναστατικό ενδόσιμο, αλλά αποτελεί έμβλημα της χειραφέτησης και η πολιτική του ζωή μοιραία τραβάει την κατηφόρα με ιλιγγιώδη ταχύτητα συμπαρασύροντας, όμως, δυστυχώς και την φιλοπρόοδο προοπτική του τόπου.
Η φθοροποιός δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη, αποτελεί επιθετική εξέλιξη (αρνητική φυσικά), αλλά και προσβολή για την ιστορία της πόλης μας η οποία δεν μπορεί να διοικείται από ένα δήμαρχο που βρίσκεται κάτω από καθεστώς πανικού εξ’ αιτίας της ολοκληρωτικής κατάρρευσης του συνδυασμού του, ενώ άλλοτε ψεύδεται ασύστολα και άλλοτε χυδαιολογεί ενάντια πολιτών που δεν συνθηκολόγησαν μαζί του.
Εν κατακλείδι, ο Κώστας Λογοθέτης αποτελεί το κυνικό λάκτισμα όλων των αξιών τις οποίες υποτίθεται πως υπερασπίζεται νυχθημερόν, ο αοίδιμος και ασυμβίβαστος θιασώτης της διαφάνειας και αρχάγγελος της τίμιας διοίκησης του δήμου που υπαναχώρησε πολύ γρήγορα ατάκτως μπροστά στις... επιταγές των νέων του «συντρόφων».

Υ.Γ.: Στις μοντέρνες τυραννίες του καιρού μας, πολλά ανήσυχα πνεύματα εξατμίζονται ή εξαφανίζονται. Ακόμη και σ’ αυτό τον τομέα, οι μηχανές έχουν τον πρώτο ρόλο. Ανακάλυψη, σύλληψη, εξαφάνιση. Η εξαφάνιση δεν είναι αναγκαίο να έχει χαρακτήρα θανάτου, αρκεί η επιβολή της σιωπής. Να μην βρίσκει ο διανοητής να διδάξει ή να εκδώσει το έργο του.
Σαράντος Καργάκος

* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επιχειρηματίας.
(060912)




ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ & ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ!..

Του Γιώργου Παπαγεωργίου*

Τώρα που με ενέργειες των εργαζομένων το θέμα οδεύει προς τη επίλυση του, τώρα που το θέμα πήρε δημοσιότητα, η δημοτική αρχή έκανε και αυτή ενέργειες όπως πάντα εκ των υστέρων... και όπως λέει στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε «συμμετέχει… στο θέμα πληρωμής των εργαζομένων».
Προσέξτε, τώρα, η δημοτική αρχή, οι δήθεν υπερασπιστές της κοινωνικής συνοχής, «συμμετέχουν» (με το τηλέφωνο...) λένε στο δελτίο Τύπου που εξέδωσαν, αντί να προΐστανται και να έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους και φυσικά, δε λένε κουβέντα, για την απαράδεκτα καθυστερημένη αντίδραση τους.
Γιατί χθες, 5/9/2012 για να αποσείσουν τις ευθύνες τους για την ολιγωρία τους, κάλεσαν τους εργαζόμενους στο Λουτράκι κι επιδόθηκαν… -αν είναι δυνατόν(!..)- σε τηλεφωνικές επαφές με τους υπευθύνους στην Αθήνα… για να επιβεβαιώσουν αυτό που ξέραμε ήδη, όσοι ασχολούμαστε σοβαρά με το θέμα, ότι δηλαδή, η 1η δόση των δεδουλευμένων τους θα καταβληθεί μάλλον αυτή την εβδομάδα υπό τη προϋπόθεση ότι τα προσκομισθέντα έγγραφα από τον Βαγγέλη Σπινθάκη είναι πλήρη και σωστά.
Αλλά επειδή προσπαθούν να μπερδέψουν του εργαζόμενους, που πραγματικά το μόνο που θέλουν είναι τα χρήματα τους, πρέπει για άλλη μια φορά να ξεκαθαρίσουμε ότι ουδέποτε είπαμε ότι έχει την κύρια ευθύνη ο δήμος Λουτρακίου, αλλά απλά υποστηρίξαμε την άποψη ότι όταν κάποιος δουλεύει για σένα, έστω και αν δεν τον πληρώνεις εσύ, έχεις στοιχειώδη ηθική και κοινωνική υποχρέωση να μεριμνήσεις όχι στα λόγια, αλλά με έργα να πληρωθεί…
Ρωτάμε, λοιπόν, γιατί ασχολήθηκε σήμερα 5/9/2012 με το ζήτημα αυτό όταν από τις 30 Ιουλίου οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι; Μήπως για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη;
Μπορούμε να μάθουμε όταν διαβεβαίωνε τον κόσμο ο δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης ότι κάνει ενέργειες για να λυθεί το πρόβλημα, πόσες φορές πήγε στην Αθήνα για να λύσει το πρόβλημα; Και θα μας πει κάποτε, ποιές ήταν οι ενέργειες που έκανε;
Και θα μας πει επί τη ευκαιρία, αφού ασχολείται με το θέμα καθημερινά, τι θα γίνει με τα υπόλοιπα χρήματα που οφείλονται στους εργαζόμενους;
Γιατί από ότι φαίνεται, τα χρήματα που θα πάρουν θα περιλαμβάνουν δεδουλευμένα μέχρι και τον Ιούλιο, ενώ οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Και με τα υπόλοιπα χρήματα τι θα γίνει; Θα δούμε  και πάλι το ίδιο κακοπαιγμένο έργο με τους ίδιους πρωταγωνιστές;
Αλλά κι αν υποθέσουμε ότι προκύψει η αμέλεια του Βαγγέλη Σπινθάκη, θα του ζητήσει ευθύνες η δημοτική αρχή για την ηθική βλάβη και την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι εργαζόμενοι;
Εκτός κι αν για όλα ευθύνονται όσοι διείδαν το πρόβλημα και φωνάζουν από την αρχή… και σ’ αυτούς σίγουρα δεν περιλαμβάνεται η δημοτική αρχή…
Κι ασφαλώς, τώρα που οι εργαζόμενοι κατάφεραν να βρουν την άκρη, δεν πείθει κανέναν η θεατρική παράσταση με τα τηλέφωνα…
Οι δημότες, πλέον αντιλαμβάνονται το θέατρο, τους ηθοποιούς και την παράσταση…
Κι ένα τελευταίο!
Κύριε δήμαρχε,
ευτυχώς που οι εργαζόμενοι δεν έκαναν ότι τους είπατε, δεν κράτησαν το στόμα τους κλειστό και διεκδίκησαν με νόμιμο τρόπο τα αναφαίρετα δικαιώματα τους, ώστε σήμερα μπορούν να ελπίζουν!..

* Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, είναι πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας, Αγ. Θεοδώρων.
(060912)




ΜΠΟΧΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ!

Βροχή οι καταγγελίες από το Λιβαδάκι και συγκεκριμένα από το σημείο που είναι ο γεωπόνος γιατί στους περιοίκους η υπομονή έχει εξαντληθεί κι έχουν ξεπερασθεί τα οποιαδήποτε όρια ανοχής, δεδομένου ότι τους πνίγει η βρώμα από τους κάδους των σκουπιδιών και τα’ απορρίμματα που μένουν στο δρόμο.
Από το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου καταγγέλλουν οι κάτοικοι, μας έχουν χαλάσει τη ζωή μας, αφού ούτε τα σκουπίδια μαζεύονται περιοδικά, ούτε οι κάδοι απορριμμάτων πλένονται, με συνέπεια, λόγω και των υψηλότατων θερμοκρασιών, να δημιουργείται ένα αποπνικτικό κοκτέιλ λιποθυμίας.
Κάντε επιτέλους κάτι μπας και συγκινηθούν έλεγαν απευθυνόμενοι στο loutraki-press για να επανέλθει η ζωή μας στην πρότερη κατάσταση, σε μια περιοχή που τα οικήματα είναι μεζονέτες και υψηλότερων απαιτήσεων σε σχέση με τις κατοικίες στο κεντρικό Λουτράκι.
Ένα κεντρικό Λουτράκι που βρωμάει και ζέχνει, δεδομένου ότι οι δρόμοι δεν σκουπίζονται και τα ρείθρα των πεζοδρομίων είναι γεμάτα σκουπίδια.
Χαρακτηριστικό είναι ένα πρωινό που δύο ηλικιωμένες κυρίες πήγαιναν για μπάνιο, λέει η μία στην άλλη:
- Τι χάλια έχει το Λουτράκι, το έχουν αφήσει να βρωμάει. Κοίτα σκουπίδια κάτω από το αυτοκίνητο!
Σουτ λέει η άλλη.
- Γιατί;
Είναι ο πρόεδρος (δεν είχε παραιτηθεί ακόμη ο Γιώργος Κακαβάς) στο μπαλκόνι του και μην μας ακούσει.
- Γιατί ψέματα είναι; Δεν τα βλέπει;
(060912)




ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΩΝ
ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ!

Στη ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του loutraki-press έφθασε επιστολή προς το δήμο Λουτρακίου, η οποία έχει προξενήσει ιδιαίτερη εντύπωση, δεδομένου ότι όσα αναγράφει δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με όσα συμβαίνουν σ’ ολόκληρη την επικράτεια του δήμου Λουτρακίου, από τη Μαυρολίμνη μέχρι τα Ίσθμια και τους Αγ. Θεοδώρους, μ’ εξαίρεση τη συγκεκριμένη παραθεριστική κατ’ εξοχήν περιοχή που γράφεται στην εν λόγω ανακοίνωση.
Μία επιστολή που είναι γραμμένη σαν να αφορά κάποιον άλλον ευνομούμενο δήμο, που δεν έχει πρώτο πολίτη του τον Κώωτση και τους υπηκόους του, δουλεύει καλοκουρδισμένα και πρώτιστο μέλημα όλων τους είναι η υγιεινή διαβίωση των κατοίκων του και των παραθεριστών του.
Αποστολέας της εν λόγω ευχαριστήριας επιστολής με ημερομηνία 30/8/2012 είναι ο Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Η Αλκυόνη», ο οποίος έχει έδρα στην οδό Αγ. Ελεούσης 32 στην Καλλιθέα Αττικής και αναφέρει τ’ ακόλουθα:
«Αξιότιμε κε Δήμαρχε
Τώρα που το καλοκαίρι βαδίζει προς το τέλος του έχουμε την υποχρέωση να σας γνωρίσουμε τα ακόλουθα:
Ο Σύλλογος μας ιδρύθηκε το 1982 με σκοπό το εκπολιτισμό αλλά κυρίως τον εξωραϊσμό της περιοχής Στραβάς - Πετρίτα - Κορομήλι - Καλύβια.
Σήμερα ανέρχεται σε 120 περίπου κατοικίες και αντίστοιχα όλα τα μέλη μας από κοινού φροντίζουν την περιοχή μας που έχει χαρακτηριστεί από αρμοδίους φορείς «ύψιστου κάλλους», να την συντηρούμε όπως της αρμόζει και αξίζει.
Φυσικά σε αυτό κατά μεγάλο ποσοστό συντελεί η δική σας φροντίδα και προσπάθεια.
Έτσι λοιπόν και φέτος ιδίως την εποχή της μεγάλης έξαρσης του καλοκαιριού κατά τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο, όποτε ζητήσαμε την βοήθεια σας σε θέματα καθαριότητος των μικρών παραλιών μας , αποκομιδής των σκουπιδιών, ηλεκτροφώτισης της παραλίας μας, στην βοήθεια σας για την επίσπευση εγγράφων να συνεχιστεί το έργο του δικτύου για το νερό άμεσα και γενικότερα όλης της ευρύτερης περιοχής μας και άλλων θεμάτων που μας απασχολούσαν με την ειδοποίηση μας στις αρμόδιες υπηρεσίες σας σχεδόν αυθημερόν το αίτημα μας ικανοποιείτο παρόλο το υπερβολικό μέγεθος του Δήμου και των πολλών προβλημάτων που όπως καλά γνωρίζουμε αντιμετωπίζετε.
Ένεκα τούτου λοιπόν οφείλουμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε σας προσωπικά κε. ΔΗΜΑΡΧΕ στις Υπηρεσίες σας και ειδικότερα στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητος κον Μουζάκη Αθανάσιο, στους προϊσταμένους της υπηρεσίας του καθαρισμού και ιδιαίτερα στον υπάλληλο κον Δόσχορη Παναγιώτη που πάντοτε  μας προσέφεραν τις υπηρεσίες τους με ιδιαίτερο ζήλο για την περιοχή .
Σίγουροι ότι την Αγάπη σας για την περιοχή μας την δείχνετε συνεχώς με όλες τις πράξεις ευχόμαστε Καλό  Φθινόπωρο  σε σας και τους συνεργάτες σας.»
Στις φετινές αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην «Αλκυόνη» για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, αυτό συγκροτήθηκε σε σώμα, ως ακολούθως:
Αντώνιος Ευαγγελίου, πρόεδρος, Θέκλα Π. Γιαννούλη, αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Σώχος, γραμματέας, Δημήτριος Μαντάς, ταμίας και μέλη οι κ.κ. Σπυρίδων Αγγελόπουλος, Μιλτιάδης Κούρβας και Εμμανουήλ Ξενάκης.
(060912)
Return top