ΚΟΥΙΖ

Ποίου εν δυνάμει υποψηφίου δημάρχου η σύζυγος διαλαλεί ότι από τα στιγμή που ο άνδρας της τα βρήκε και συνομιλεί με τον Νικόλαο Δαούλη Ρεμαντά, θα γίνει δήμαρχος; Φυσικά, η ίδια για τον εαυτό της φαντάζεται ότι θα γίνει δημαρχέσα…
Θεμιτό το να φαντάζεσαι, αλλά μέχρι να φθάσεις, αν φθάσεις στον τερματισμό για να γίνεις;..
(050912)




Είπαν…

«Κώωτση, για να μην σου φεύγουν οι δημοτικοί σύμβουλοι κάρφωσέ τους στα έδρανα…»
(050912)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

Η ΑΝΟΗΣΙΑ Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!

Να ’σαι καλά Κώωτση. Χθες το βράδυ μας έκανες και γελάσαμε με τη ψυχή μας, μέχρι δακρύων, από τις βλακώδεις χωρίς ίχνος νου αντιδράσεις σου.
Χθες το βράδυ, το loutraki-press, άριστα πληροφορημένο από καλή και ασφαλή πηγή, αποκάλυψε ότι ι Κώωτσης όχι μόνον ανέντιμα, αλλά και πραξικοπηματικά, έστησε τελικά, τα μέλη της τοπικής Κοινότητας Λουτρακίου, που είχε προγραμματίσει να συναντήσει εν αγνοία του προέδρου της Γιώργου Μπάκου.
Μόλις ι Κώωτσης διάβασε την ανάρτηση, θεώρησε ως υπεύθυνο για τη διαρροή τον αντιπρόεδρο της τοπικής κοινότητας Άρη Μαρίνη, τον οποίο -σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press- τον κάλεσε στο τηλέφωνο και τον «έλουσε» με ακατάσχετο υβρεολόγιο ότι αυτός είναι ο πληροφοριοδότης του ιστολογίου.
Φυσικά, δεν περιγράφεται το γέλιο που έγινε, αλλά από την άλλη ήταν και κρίμα για τον άτυχο αντιπρόεδρο, δεδομένου ότι με το γράφοντα δεν έχει ανταλλάξει ούτε γεια στη ζωή του.
Τον Άρη Μαρίνη, τα ηλίθια κοκκινοπράσινα «χμερ» του μεταλλαγμένου συνδυασμού «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω», ενδεχομένως να τον έχουν μπολιάσει με μίσος;
Κώωτση, επειδή έχω λόγο, σέβομαι και τιμώ τα παντελόνια μου εν αντιθέσει με σένα, σε διαβεβαιώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με τον άνθρωπο. Στοιχειωδώς, οφείλεις σήμερα στις 18:00 που θα τον συναντήσεις -πάλι πίσω από την πλάτη του Γιώργου Μπάκου;- να του ζητήσεις συγνώμη.
Κώωτση, πες μας με ποιόν δεν τα ’χεις βάλει ότι είναι ο πληροφοριοδότης του loutraki-press;
(070912)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΩΩΤΣΗ
ΚΙ ΕΚΛΕΞΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΑΚΑΒΑ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Σήμερα το βράδυ στις 09.00, τελικά, μετά τη χθεσινή αδυναμία, θα συγκεντρωθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι του μεταλλαγμένου συνδυασμού «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω» προκειμένου να αποδεχθούν το πρόσωπο που έχει αποφασίσει ο μέντορας του Κώωτση, ως πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.
Πρόθεση του loutraki-press δεν είναι να υπεισέλθει περισσότερο στην ονοματολογία για την ανακάλυψη του εκλεκτού προσώπου του μέντορα, δεδομένου ότι μ’ άλλα δύο τρία ονόματα θα έχουν καλυφθεί όσοι κατά κάποιο τρόπο θα μπορούσαν να ανταποκριθούν εν μέρει των απαιτήσεων του δεύτερου τη τάξει θεσμικού ρόλου στην πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση. (Γιατί μήπως ανταποκρίνεται ι Κώωτσης; Τα πάντα μπάχαλο δεν είναι;)
Σήμερα το βράδυ, ο μέντορας δια του Κώωτση θα αποπειραθεί να δέσει ακόμη πιο σφιχτά στο άρμα της συνενοχής τα μέλη της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου, αν καταφέρει να αποσπάσει την αποδοχή τους στο πρόσωπο που προτείνει και θεωρεί ως πιο βολικό να διαχειρισθεί την κατάσταση μέχρι τέλους του έτους και βλέπουμε…
Στη δημοτική πλειοψηφία από την ανάληψη της εξουσίας, μ’ όσα έχουν διαδραματισθεί με πρωταγωνιστή τον κάκιστο ηθοποιό με το σπαραξικάρδιο ύφος, αν υπήρχαν πολιτικές οντότητες με νου και κρίση που θα λειτουργούσαν με γνώμονα το συμφέρον και την προοπτική του τόπου κι όχι για τους περισσότερους εξ’ αυτών τις μηνιαίες αποδοχές και το καλάμι της εξουσίας, θα του ζητούσαν ορθά - κοφτά εδώ και τώρα να παραιτηθεί του αξιώματός του και να παραμείνει απλός σύμβουλος. Καλύτερα και για τον ίδιο είναι να μην ξαναεμπλακεί ποτέ με τα κοινά καθώς επίσης και κάποιοι που τον στηρίζουν εντός κι εκτός συνδυασμού, γιατί δεν του φταίει και δεν τους φταίει σε τίποτα ο τόπος και οι συμπολίτες τους.
Αυτή τη στιγμή για το μεταλλαγμένο συνδυασμό «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω» υπάρχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, όχι για να σωθεί ο τόπος, αλλά για να συγκρατηθεί η κατρακύλα και η καταστροφή που προξενούν όλοι μαζί. Είναι προφανές ότι αυτή την καταστροφή δεν την αντιλαμβάνονται ούτε ο μέντορας του Κώωτση, ούτε ι Κώωτσης, ούτε τα «εξαπτέρυγα» ούτε κάποιοι σύμβουλοι που κάνουν πάρτι σαν τις ύαινες σε βάρος του τόπου.
Αυτή τη χρονική στιγμή που ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς δεν έχει ανεξαρτητοποιηθεί, μπορούν κάλλιστα, όλοι μαζί, το βράδυ να συναποφασίσουν και να του ζητήσουν να αναλάβει τα καθήκοντα του δημάρχου.
Μια τέτοια κίνηση, δεν θα είναι προδοσία ή ξεπούλημα του Κώωτση, αλλά απόρριψη του ακατάλληλου κι επικίνδυνου που ήδη έχει βάλει τον τόπο σε περιπέτειες, αρχής γενομένης με τα περιουσιακά στοιχεία της Λουτράκι Α.Ε. και ειδικότερα το στολίδι του τόπου, το Loutraki Thermal Spa.
Ας ελπίσουμε ότι στο μεταλλαγμένο πλέον όπως έχει εξελιχθεί συνδυασμό «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω» που δεν περιποιεί τιμή για πολιτικές προσωπικότητες με αρχές, ήθος, εντιμότητα, ανδρεία ότι θα υπάρχουν κάποιοι, ας ελπίσουμε η ισχνή πλειοψηφία, που δεν θα επιτρέψει να ευοδωθούν τα άνομα σχέδια του μέντορα του Κώωτση.
Ας ελπίσουμε ότι οι στρατευμένοι υπό τον Κώωτση, μαζί με τους τρεις ψήφους της αντιπολίτευσης που εκτιμάται από δημοτικούς παράγοντες ότι θα λάβει εκτός απροόπτου ως ενίσχυση, δεν θα δώσουν τη δυνατότητα να επιλέξει το νέο πρόεδρο της αρεσκείας του μέντορα, αλλά αυτός που θα εκλεγεί από το δημοτικό συμβούλιο, δεν θα είναι μέλος της αυλής.
Κι αυτό για να διασφαλισθούν τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου κι ο νέος πρόεδρος όσο μπορεί να προσπαθεί να βάζει φρένα στον ανεξέλεγκτο κατήφορο του Κώωτση.
(050912)




ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΟΓΕΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ

Διάλογος μεταξύ δυο δημοτών μετά το δελτίο τύπου που έλεγε για τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Περαχώρας.
Ρε συ μανάρι, είδες τι δήμαρχο έχουμε; Θα βάλουμε «χλωροτάπητα» στο γήπεδο βρε, πλαστικό, όχι σαν το δικός σας που έχετε κάτω που το ποτίζετε και όλο γούβες είναι και σάπιος.
Καλά θα βάλετε χλοοτάπητα στην Περαχώρα για να παίζετε με την κολοπετινίτσα;
Τι να μας πεις εμάς ρε μανάρι; Θα πάρουμε και παίκτες! Θα πάρουμε τον Κίτσο, τον Μήτρο, τον γιο του τον Μητρούση, ακόμα και τον Πίου και θα ανέβουμε τις κατηγορίες τσάκα-τσάκα.
Ωραία… Αλλά τα σχέδια ήταν για νέο γήπεδο στην Περαχώρα, πως κι άλλαξαν τα πράγματα;
Τι λες βρε βλάμη; Τώρα με την κρίση που να τα βρούμε τα λεφτά; Θα μας τα δώσεις εσύ; Θα βάλουμε τώρα τον τάπητα και μετά αν κάνουμε καινούργιο γήπεδο το βγάζουμε και τον ξαναβάζουμε.
Αυτό που λες δεν γίνεται!
Καλά… πας καλά; Γιατί δεν γίνετε; Τι θα πάθει ο τάπητας; Άλλωστε πλαστικό είναι δεν χαλάει. Χαλάει το πλαστικό; Και να ξέρεις και κάτι άλλο…. Όταν θα ξαναβγούμε, γιατί θα ξαναβγούμε, θα έχουμε 5 χρόνια μπροστά μας, κι αν στα πρώτα 2 χρόνια βάλαμε τάπητα τι νομίζεις ότι δεν θα μπορούμε στα 5 να φτιάξουμε ένα γήπεδο;
Εντάξει, εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι χαμένα λεφτά, ειδικά στην εποχή μας που πεινάει ο κόσμος. Ξέρεις ότι υπάρχουν οικογένειες ακόμα και εδώ στο χωριό που πεινάνε;
Ποιός σου είπε αυτά βρε μανάρι ότι πεινάμε εδώ; Κανένας δεν πεινάει. Εδώ βγάζουμε δικό μας λάδι, έχουμε δικά μας ξύλα… και τώρα που θα φτιάξουμε και το μουσείο να δεις τουρισμό που θα κάνουμε. Αλλά σε ξέρω εγώ εσένα επίτηδες άλλαξες θέμα, για το γήπεδο λέγαμε  και αλλού το πήγες, να πας να ψηφίσεις τον άλλουν και τον άλλουν βρε… που τόσα χρόνια ένα γήπεδο δεν φτιάξανε στο χωριό. Λες και μόνο τα παιδιά σας ξέρουν μπάλα τα δικά μας δεν ξέρουν… βρε άντε από εδώ.
Ο παραπάνω διάλογος είναι φανταστικός και δεν ακούστηκε σε κανένα καφενείο. Το λέω γι αυτούς που ψάχνουν συνέχεια ποιος το είπε.

Υ.Γ.: Ο ομολογουμένως ευφάνταστος διάλογος του γνωστού φίλου του loutraki-press ταιριάζει γάντι και στον Κώωτση, ο οποίος όταν τον ενοχλεί κάτι ποτέ δεν ασχολείται με το πρόβλημα να αναζητήσει και να δώσει τη λύση του, αλλά επί μονίμου βάσεως τον ενδιαφέρει να μάθει ποιος το είπε;
(050912)
Return top