ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, πότε θα συγκαλέσεις διαχειριστικό συμβούλιο στην Club Hotel Casino Loutraki, γιατί απειλούσες Θεούς και δαίμονες ότι θα το συγκαλείς κάθε 15νθήμερο για να τους βάλεις σε τάξη; Μήπως σου έκλεισαν το στόμα;
(140912)




Είπαν…

«Ενδιαφέρον θα έχει πώς θα σταθεί στη ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου δημοτικού συμβουλίου, ο συνεργαζόμενος με τον Κώωτση από την αντιπολίτευση και οι συν αυτώ…»
(140912)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ
ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Την προσεχή Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:00, ι Κώωτσης προσδιόρισε την έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου για την αποδοχή της παραίτησης του τυπικώς προέδρου του σώματος Γιώργου Κακαβά και στην εκλογή νέου.
Κατά πάσα πιθανότητα ο παραιτηθείς πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου με την εκλογή προέδρου θα καταθέσει και την ανεξαρτητοποίησή του από το μεταλλαγμένο συνδυασμό «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω», ενώ θα εξηγήσει και τους λόγους που τον εξανάγκασαν εξαιτίας του Κώωτση να αναλάβει αυτές τις πρωτοβουλίες. Δηλαδή, παραίτηση από Λουτράκι Α.Ε., παραίτηση από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ανεξαρτητοποίηση.
Το τυπικό της διαδικασίας σύμφωνα και με τη νομοθεσία προβλέπει εκλογή προέδρου για το υπόλοιπο της θητείας της πρώτης διετίας 2011 - 2012, δηλαδή εκλογή προέδρου τριών μηνών.
Εδώ λοιπόν, στη συγκεκριμένη παράμετρο, ξεκινάει το παρασκήνιο που θα καθορίσει τα κριτήρια βάσει των οποίων μέντορας και Κώωτσης, θα προχωρήσουν στην επιλογή του αρεστού τους που κατά βάσει θα πρέπει να είναι υποχείριό τους. Ο υποψήφιος εκ των (4+1) θα δώσει εξετάσεις στους δύο κατά πόσο «yes man» είναι και κυρίαρχα υπακούει στις εντολές του μέντορα, μέσα στο τρίμηνο, αν μπορεί να είναι αρεστός και αποδεκτός. Γιατί αν είναι αρεστός, θα του ανοίξει η πόρτα και για το υπόλοιπο χρόνο που απομένει μέχρι την ολοκλήρωση του κύκλου της θητείας του Κώωτση.
Το ζητούμενο είναι, στις διερευνητικές συναντήσεις που πραγματοποιεί ι Κώωτσης με συγκεκριμένη ατζέντα από το μέντορα, δημιουργεί προβληματισμό σε δημοτικούς παρατηρητές: «Ποιός είναι δυνατόν να πιστέψει από τους ενδιαφερόμενους τον Κώωτση, ακόμη κι αν κατά την εισήγησή του στη διαδικασία, ανακοινώσει ότι το νέο πρόσωπο που θα επιλεγεί θα είναι για το υπόλοιπο της θητείας και στις προσεχείς διημηρεσίες η διαδικασία ως προς το πρόσωπό του θα είναι καθαρά τυπικού χαρακτήρα;»
Κατά πάσα πιθανότητα στα περίπου πέντε, τα πολύ έξι δημοτικά συμβούλια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλους του έτους, είναι πολύ πιθανόν σε κάποιο ή κάποια να βιώσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, αν προκύψουν πιεστικά θέματα που δεν θα είναι ξεκάθαρη η εισαγωγή και τεκμηρίωσή τους, ενώ ι Κώωτσης θα επιθυμεί να υπερψηφισθούν.
Φυσικά, αν ο εκλεκτός του μέντορα εγείρει οξύτατες αντιδράσεις στην αντιπολίτευση και τα διαπιστευτήριά του δεν είναι επαρκή, θα διευκολύνει τα μέγιστα, ο μέντορας να προχωρήσει στην αντικατάστασή του. Σ’ αυτό το ενδεχόμενο η επιλογή θα είναι του πλέον έμπιστου προσώπου του Κώωτση, που θα ακούει κατά πάσα πιθανότητα στο όνομα Δημήτρης Δέδες.
(140912)




ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ

Ταξίδι στην παράδοση με χορούς απ’ όλη την Ελλάδα διοργανώνει γι’ αύριο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο 1ο δημοτικό σχολείο Αγ. Θεοδώρων, Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος «Προμηθέας».
Η εκδήλωση έχει ως σκοπό την προβολή, τη διάδοση και τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και τη διαπολιτισμική συνεργασία. Θα συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα υψηλής απόδοσης στους παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας μας όπως: Του Πνευματικού Κέντρου Αθικίων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Βραχατίου ο «Μέγας Αλέξανδρος», του Συλλόγου Λημνών Αργολίδας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων «Το Πράθι» και το τμήμα παραδοσιακών χορών του «Προμηθέα» της δημοτικής ενότητας Αγίων Θεοδώρων.
Την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Βασίλης Γεωργόπουλος.
Η συμμετοχή των συγκροτημάτων αυτών είναι εχέγγυο για την αναμενόμενη επιτυχία της εκδήλωσης και ταυτόχρονα μας υποχρεώνει να καλέσουμε και να παραβρεθούν όλοι οι συνδημότες μας, ώστε να απολαύσουν μια υπέροχη αναδρομή στους ελληνικούς χορούς και τα παραδοσιακά μας τραγούδια.
(140912)
Return top