ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, ο μέντορας σε ποια διάλεκτο και με τι αξάν σου δίνει τις εντολές και σου χαράσσει την πολιτική γραμμή - επιβεβαιώνοντας τη λαϊκή παροιμία, αφού απόδειξη είναι ότι έχεις βουλιάξει το δήμο Λουτρακίου;
(100912)




Είπαν…

«Δημοτικοί σύμβουλοι του μεταλλαγμένου συνδυασμού "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", θα πρέπει να αντιληφθούν ότι παραιτούμενοι εξυπηρετούν το σχέδιο του Κώωτση και του μέντορά του για την καταστροφή του Λουτρακίου. Για το λόγο αυτό, για να προλάβει να περισωθεί ότι περισώνεται και να αποφευχθούν μεγαλύτερες καταστροφές, θα πρέπει να ανεξαρτητοποιούνται»!
(100912)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΙΝΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Η απόφαση των κατοίκων του Σχίνου για προσφυγή σε ασφαλιστικά μέτρα, προκειμένου να εξασφαλίσουν αγαθό που δεν θα βάζει σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων, παραθεριστών, επαγγελματιών, δίνει νέα τροπή στην υπόθεση καταλληλότητας ή όχι στο νερό του δικτύου υδροδότησης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λουτρακίου Περαχώρας (ΔΕΥΑΛ-Π).
Η νωχελική αντίδραση της δημοτικής αρχής του Κώωτση να δώσουν απαντήσεις σχεδόν σε περίπου ένα μήνα, εξόργισε όλους ανεξαιρέτως κατοίκους, επαγγελματίες, παραθεριστές, οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους και να προβούν στις δέουσες ενέργειες, προκειμένου να διασφαλίσουν και εξασφαλίσουν την υγιεινή διαβίωσή τους.
Αυτή η αντίδραση, αναδεικνύει, όπως επισημαίνεται, την έλλειψη όχι μόνον πολιτικού νου, αλλά απλού κοινού νου στο μέντορα του Κώωτση, ενώ δημιουργεί πολιτικές παρενέργειες συσσωρευόμενες στις ήδη οξύτατες, που έχουν ξεπεράσει το όριο του θεμιτού κι υπεισέρχονται σ’ αυτό του γελοίου.
Η ανάδειξη των αντιδράσεων -φόβου κι ανησυχίας κατοίκων, επαγγελματιών, παραθεριστών από το loutraki-press- φαίνεται να μην προκαλεί την ανάλογη ανησυχία στη δημοτική αρχή του Κώωτση και στο μέντορά του, οι οποίοι, ειδικότερα ο δεύτερος, επηρεασμένος ακόμη από τη θερινή ραστώνη, έβαλε τον Κώωτση να συνεννοηθεί με τον πρόεδρο του συλλόγου να παρουσιασθεί στο πανέμορφο χωριό του δήμου μετά από είκοσι έξι ημέρες, σαν να πρόκειται η επίσκεψή του να είναι δημοσίων σχέσεων κι όχι ενός οξύτατου προβλήματος που απαιτεί ad hoc λύση.
Φαίνεται ότι στην Ιάσωνος, με την τακτική τους αυτή, νομίζουν ότι διασκεδάζουν εντυπώσεις κι ανησυχίες, ενώ αδυνατούν να αντιληφθούν -το οξύτατο πρόβλημα της δημοτικής αρχής- ότι απεναντίας ρίχνουν λάδι στη φωτιά της ανησυχίας και του φόβου, με συνέπεια να εξοργίζουν τον τοπικό πληθυσμό μόνιμο και μη. Έτσι, μοιραία έχουν οδηγήσει τη μεγάλη πλειοψηφία να θεωρούν ότι οι υποσχέσεις του Κώωτση επί μία διετία είναι παχιά λόγια χωρίς αντίκρισμα.

Προέχουν για τον Κώωτση τα προσωπικά
Ι Κώωτσης, χωρίς να προβεί σ’ επίσημη κίνηση, ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου είτε του δημάρχου, είτε του δήμου Λουτρακίου, δια προσωπικών τηλεφωνικών επαφών με τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου συμφώνησε να παραστεί στην προσεχή συνεδρίαση του συλλόγου το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, ώστε με την ευκαιρία αυτή να ενημερώσουν όσους παραστούν από κατοίκους και παραθεριστές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, εκεί τον Κώωτση θα τον περιμένουν εκπλήξεις που δεν φαντάζεται, γιατί τα μέλη του συλλόγου ξέρουν συγκεκριμένα τι αναζητούν, ξέρουν που τους έχει κοροϊδέψει όπως ισχυρίζονται και δεν πρόκειται να ανεχθούν τα κούφια λόγια του, όπως λένε.
Στο μεταξύ, οι έντονα ανησυχούντες στο Σχίνο δεν πρόκειται να κάτσουν με σταυρωμένα χέρια, αλλά θα προχωρήσουν σε νέες μετρήσεις σε πιστοποιημένα εργαστήρια καταλληλότητας ή μη του ύδατος στο δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΛ-Π, έτσι ώστε να αναδείξουν και να δώσουν τη διάσταση που απαιτείται στην περίπτωση που υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια της υγείας των καταναλωτών.
Στην τηλεφωνική του επικοινωνία ι Κώωτσης με τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου διαμήνυσε ότι θα παρευρεθεί εκεί με τον τεχνικό διευθυντή της ΔΕΥΑΛ-Π Τάσο Μαστραντωνάκη, αγνοώντας εντελώς τον πολιτικό της προϊστάμενο, αναδεικνύοντας το χάσμα που υπάρχει στη δημοτική αρχή, αλλά και πώς τα προσωπικά, προηγούνται του δημοσίου, του κοινού συμφέροντος.
Δεν θα δημιουργείτο μείζον πολιτικό πρόβλημα, αν ι Κώωτσης αντιδρούσε άμεσα, έπαιρνε μαζί του κάποιο στέλεχος της εταιρείας και χθες το απόγευμα κατέβαινε στο Σχίνο προκειμένου να διασκεδάσουν από κοινού τις όποιες πρώτες αντιδράσεις.
Αντίθετα, αναβάλλοντας την αντίδρασή του εν ευθέτω χρόνο, επιλέγοντας να συμπέσει με τη συνεδρίαση του συλλόγου, επομένως μπορεί να έχει την επιβεβλημένη παρουσία και πλαισίωση, μόνος του δείχνει ότι δεν θέλει να έχει επαφές με τον πρόεδρο της εταιρείας Χαράλαμπο Δοσσαρά.
Ι Κώωτσης, μόνος του αναδεικνύει και προβάλλει προς τα έξω το πρόβλημα στις σχέσεις που υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών, μια επιλογή που δείχνει το δρόμο εξόδου του προέδρου της ΔΕΥΑΛ-Π από την εταιρεία. Σε διαφορετική περίπτωση, αν ο Χαράλαμπος Δοσσαράς ήταν κάποιο άλλο πρόσωπο, θα έπρεπε να παραιτηθεί προστατεύοντας την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητά του. Όμως, ο Χαράλαμπος Δοσσαράς είναι το πρόσωπο που κουβάλησε την προεκλογική περίοδο τον Κώωτση, στη πλάτη του τον ανέβασε στα σκαλιά του δημαρχείου και τον εναπόθεσε στην καρέκλα του δημάρχου, αποκτώντας αυτό που έλειπε στην προσωπικότητά του. Επομένως, ι Κώωτσης χρωστάει στον Χαράλαμπο Δοσσαρά κι όχι ο Χαράλαμπος Δοσσαράς στον Κώωτση!
(100912)
Return top