ΚΟΥΙΖ

Ποιός αντιδήμαρχος του Κώωτση πήρε τηλέφωνο την αστυνομία προχθές το βράδυ να δώσει κλήση σε Ι.Χ. που καταλάμβανε τη γωνία του πεζοδρομίου σε πλατεία, ενώ καθ’ ότι εξουσία, δύο αυτοκίνητα της οικογένειάς του είναι μόνιμα σταθμευμένα πάνω στο πεζοδρόμιο έμπροσθεν της οικίας του;
(060912)




Είπαν…

«Ο Παύλος Παύλου το 2010 για να εκδικηθεί τους Λουτρακιώτες που δεν τον ψήφισαν να προκριθεί στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών tτου 2010, τους έστρεψε να υπερψηφίσουν τον Κώστα Λογοθέτη, κόντρα στο μισητό εχθρό του Γιώργο Γκιώνη
Διευκρινίζεται ότι πρόκειται για πολιτικό χιούμορ φίλου του loutraki-press, γιατί δεν είναι κι απίθανο να ασκηθεί κάποια αγωγή!
(060912)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΤΙ ΠΟΤΙΖΕΙ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΑ «ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ»
ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΚΑΒΑ;

Ψάχνει και δεν μπορεί να βρει άκρη φαίνεται ο μέντορας του Κώωτση για τον τρόπο που πρέπει να χειρισθεί την υπόθεση και την τακτική που πρέπει να ακολουθηθεί, όσον αφορά το πρόσωπο που θα επιλεγεί να προταθεί για νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.
Φυσικά, το πρόβλημά του είναι ότι δεν συναγελάζεται με πρόσωπα που έχουν άποψη και μπορούν να υποβάλλουν μία πρόταση αιτιολογημένη, αλλά πειθήνια στρατιωτάκια που η νοητική τους ικανότητα εξαντλείται στο αναντίρρητο «yes mam», σ’ όποια εντολή κι αν λάβουν.
Καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή προσώπου που θα απαντήσει θετικά, είναι αν ο νέος πρόεδρος θα είναι μεταβατικός μέχρι τις διημερησίες στο τέλος του τρέχοντος έτους ή θα παραμείνει στη θέση του μέχρι τέλους της θητείας, ανανεώνοντας τυπικά την εντολή στην προαναφερόμενη διαδικασία;
Να μην ξεχνάμε και τις κωλοτούμπες κάποιων μέχρι να λάβουν την εντολή του μέντορα, για να εξασφαλίσουν το μηνιαίο μισθό μέχρι το τέλος της θητείας της παρούσας άκρως επικίνδυνης δημοτικής αρχής.
Έτσι, χθες, στη συνεύρεση των μελών του μεταλλαγμένου συνδυασμού «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω», ι Κώωτσης δεν είχε να τους μεταφέρει κάτι συγκεκριμένο, αλλά ο μέντορας για να τους «χρυσώσει το χάπι» και να έχουν κάτι να πουν προς τα έξω -πρόκειται για ένα πρώτης τάξεως ανέκδοτο που σε αφήνει ξερό από τα γέλια- ήταν ότι ο κάκιστης ποιότητας ηθοποιός θα αρχίσει να δημαρχεύει και θα αναλάβει τα ηνία.
Κώωτση, είκοσι μήνες τι έκανες;
Τι σε ενδιέφερε;
Γιατί όπου υπάρχει οικονομικό αντικείμενο μπερδεύεσαι, έχοντας πλέον γελοιοποιήσει το κύρος του θεσμού;
Πάντως, κάποιους που παραμένουν, έχουν τη δυνατότητα να σκέπτονται άδολα, δεν τους ικανοποίησε παρά τις τρεισήμισι ώρες που παρέμειναν η όλη διαδικασία, αποχώρησαν απογοητευμένοι κι έντονα προβληματισμένοι για το που οδηγείται η κατάσταση και τι αποτέλεσμα μπορεί να αναμένει κανείς, από τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του συνδυασμού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά το χαμηλό έως ανύπαρκτο επίπεδο πολιτικού προβληματισμού και σκέψης στο σώμα των δημοτικών συμβούλων του μεταλλαγμένου συνδυασμού «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω» και κανείς δεν μπορεί να περιμένει τίποτα από αυτούς, αφενός γιατί σχεδόν όλοι έχουν καβαλήσει καλάμι και ίπτανται στα σύννεφα αδυνατώντας να αντιληφθούν την τρέχουσα πραγματικότητα, αφετέρου διαπιστώνεται ότι δεν έχουν διάθεση και πρόθεση να συνέλθουν προκειμένου να αντιληφθούν τις ευθύνες τους.
Το πλαίσιο που έδωσε ο μέντορας να παρουσιάσει ι Κώωτσης, είναι προφανές ότι σκοπό έχει να τους δέσει όλους πιο σφιχτά στο άρμα της συνενοχής, έτσι ώστε να εξασφαλίσει να μην εκδηλώνονται αντιρρήσεις κι αντιδράσεις στη χαρασσόμενη γραμμή του, διασφαλίζοντας να μην βρίσκουν προσκόμματα τ’ άνομα σχέδιά του.
Έτσι, ο μέντορας θα συσκεφθεί με κολλητούς και φίλους στον καφέ για να αποφασίσει το πρόσωπο που θα προωθήσει για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.
Αναμενόμενη για τους γνωρίζοντες, ακόμη και για τον ίδιο, ήταν η καρατόμηση του Γιώργου Μπάκου που έδωσε τη δυνατότητα στα στρατιωτάκια του μέντορα, τα «βαλσαμωμένα πουλιά», να βγάλουν τον «καλό» εαυτό τους για να επιδείξουν στον Κώωτση την αφοσίωσή τους που έχουν κι αυτοί μαζί του στο μέντορά τους.
Το θέατρο του παραλόγου που παιζόταν χθες δεν είχε προηγούμενο, με το δεύτερο ρόλο να τον έχει αναλάβει ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρος Νικολάου, ο οποίος με μια άνευ προηγουμένου διπλή εναέρια κωλοτούμπα (θα αποκαλυφθεί για να γελάει ο κόσμος!), επετέθη κατά του Γιώργου Κακαβά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να μην κάνω λόγο για σέχτα» που υποσκάπτει το έργο της δημοτικής αρχής. Αλήθεια τι σέχτα μπορεί να υπάρχει σ’ ένα δήμο που καθημερινά διαλύεται, λόγω ανικανότητας κι επικινδυνότητας των προσώπων που δυστυχώς, επιλέχθηκαν να τον διοικούν;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press o Σπύρος Νικολάου άφησε να υπονοηθεί ότι οι διαρροές γίνονταν αυτή τη φορά από το γραφείο του Γιώργου Κακαβά.
Ειλικρινά, ο γράφων είναι περίεργος να δει πότε θα σταματήσει αυτή η μπουρδολογία των ανθρώπων της δημοτικής αρχής με το πρόσωπο που κάνει τις διαρροές. «Βαλσαμωμένα πουλιά» μην ψάχνεσθε. Ι Κώωτσης τα διαρρέει όλα…
Σύμφωνα μ’ άλλη πηγή του loutraki-press τα πειθήνια στρατιωτάκια εξαπέλυσαν ομοβροντία κατά του Γιώργου Κακαβά ότι είναι ανέντιμος. Η ανοησία φτάνει σε τέτοιο σημείο, δεδομένου ότι πρέπει να τους πει κάποιος ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.
Όλοι εσείς που δεσμευθήκατε ότι θα δίνετε το 20% του μισθού σας υπέρ των απόρων πότε το κάνατε; Αυτή είναι έντιμη ή ανέντιμη στάση;
«Βαλσαμωμένα πουλιά» μήπως είναι έντιμος ι Κώωτσης με την υπεξαίρεση των δύο επιταγών απόρων, αξίας € 100, στερώντας το Πάσχα από δύο συνανθρώπους μας που για κάποιους λόγους περιήλθαν σ’ αυτή τη δυσμενή κατάσταση;
Πάντως, αίσθηση έκανε και η αίσθηση ενός άλλου συμβούλου -που για τον μαλακώσει ι Κώωτσης του έχει υποσχεθεί και πάλι τίτλους κι αξιώματα- με συνέπεια να υπερβάλλει εαυτόν κι ως αφηνιασμένος να ζητεί την κεφαλή επί πίνακι του Γιώργου Μπάκου.
(060912)
Return top