ΚΟΥΙΖ

Με ποιους έχει παράπονα ι Κώωτσης και μονολογούσε προχθές μετά το συμβούλιο, ότι μ’ άφησαν μόνο μου; Κώωτση συνενόχους στο έγκλημα της Λουτράκι Α.Ε. αναζητάς; Μη στενοχωριέσαι Κώωτση, έχεις την «κάλυψη» του Γιώργου Κακαβά
(290312)




Είπαν…

«Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Κώωτση του γυρίζουν πλέον ανοικτά την πλάτη και φροντίζουν να περνούν την ώρα τους καλύτερα και πιο εποικοδομητικά από το να συναγελάζονται μαζί του. Μετά το προχθεσινό συμβούλιο τους προσκάλεσε να μεταβούν στο φιλικό του ουζερί της παραλίας, αλλά τον ακολούθησαν μόνο τα δύο πιστά του "εξαπτέρυγα", ο εξάδελφος, η οικογενειακή του φίλη και ο συγχωριανός του αναπληρωτής. Μόνο οι τέσσερις από αυτούς είναι φανατικοί υποστηρικτές. Όσον αφορά τον Δημήτρη Δέδε, όσο δεν του κάνει πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου θα εκφράζει με διάφορους τρόπους τη δυσαρέσκειά του.»
(290312)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ;

Τη διάψευση του Κώωτση αναζητούν οι πληροφορίες του loutraki-press για όσα εκστόμισε ο «αυτοκράτορας» χθες το πρωί στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος. «Πρέπει να πάρει κανένα φράγκο από τη ΔΕΥΑΛ -εννοώντας τον Παναγιώτη Βαρελά- μπας και ηρεμήσει γιατί μ’ έχει ζαλίσει. Θα του δώσω κάτι ψιχουλάκια μπας και κλείσει το στόμα του.» Κώωτση, ζητιάνο τον βάφτισες τον άνθρωπο ή τον θεωρείς λιγούρη; Γιατί και με τις επιταγές των απόρων πάλι ψέματα είπες προχθές, προσβάλλοντας την οικογένεια.
(290312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΣΧΙΝΟ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ
ΝΕΡΟ, ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΡΟΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ…

Μια ένοπλη ληστεία σε μονοκατοικία πριν από λίγες ημέρες, σε συνδυασμό με το σκοτάδι που έχει «επιβάλλει» από την εγκατάλειψη ι Κώωτσης στο Σχίνο, έχει αναγκάσει τους κατοίκους να κλειδαμπαρώνονται με το σούρουπο και να μην τολμούν να βγουν ακόμη και στις αυλές τους.
Εγκαταλελειμμένο το Σχίνο κι από πλευράς υδροδότησης, αφού ι Κώωτσης δεν επιτρέπει στο χωριό να έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν οι κάτοικοί του ποιοτικού νερού, από τις πηγές ψηλά που υπάρχουν.
Ωστόσο, στο ζήτημα που έχει εξαντληθεί η υπομονή και η ανοχή των κατοίκων είναι ο φόβος, γιατί μόλις σκοτεινιάσει «πέφτει πίσσα» με συνέπεια οι κάτοικοι να τρομοκρατούνται και από διάφορους ήχους που προκαλεί ο δυνατός αέρας. Οδοί κι εκτάσεις αν δεν φωτίζονται από οικιακά φώτα είναι πνιγμένες στο σκοτάδι. Αιτία του αδικαιολόγητου σκότους, είναι η παντελής αδιαφορία της δημοτικής αρχής να προχωρήσει στην αντικατάσταση των περισσότερων από τριάντα και πλέον λαμπτήρων του δημοτικού φωτισμού που έχουν καεί.
Οι διαβεβαιώσεις που δίνει η Ιάσωνος είναι θα έλθουμε αύριο, αλλά όλο κάτι συμβαίνει… Εκτός, αν ο Γιωργάκης που την τελευταία φορά κοίταγε που άλλαζαν τις λάμπες στην κεντρική λεωφόρο παραμένει κουρασμένος και θα πρέπει ι Κώωτσης να του στείλει τις βραζιλιάνες μασέρ του Λόη, να ανακουφίσουν το παιδί.
Τελευταία φορά που είδαν συνεργείο στο χωριό να αλλάζει λάμπες ήταν για διάστημα περισσότερο των δύο μηνών. Προχθές η Ιάσωνος διαβεβαίωνε ότι για χθες θα πήγαινε συνεργείο στο χωριό να αλλάξει τις λάμπες, αλλά χθες αφού περίμεναν, πέρναγε η ώρα και δεν εμφανιζόταν κανείς, άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνο τους αρμοδίους οι οποίοι κρυβόντουσαν και δεν σήκωναν τηλέφωνα.

«Μας έχουν μπαφιάσει από το ψέμα και δεν πάει άλλο…», τονίστηκε χθες το βράδυ με πλήρη αγανάκτηση στο loutraki-press.
Αξίζει να αναφερθεί ότι την προπερασμένη Κυριακή είχε κατέβει στο Σχίνο με το «εξαπτέρυγο - κολαούζο του» να φάνε το ψαράκι τους κι όταν τους είδαν με τρίτο πρόσωπο τους έζωσαν τα φίδια, λέγοντας να δείτε που θα γίνει κάποιο κακό. Και δυστυχώς το κακό έγινε κι ένας άνθρωπος κινδυνεύει να χάσει την όρασή του…
Φυσικά, με τόσα που έχουν συσσωρευθεί, να τους διαμηνύσετε ότι το 2014 μόνο τη ψήφο του «συγγενή» θα βρούνε και καμία άλλη, απολύτως!

(290312)
Return top