ΚΟΥΙΖ
Γιατί τελευταία στο Λουτράκι όλοι αναζητούν, βροχή τα τηλεφωνήματα στο loutraki-press, προκειμένου να μάθουν ποιος είναι ο επιχειρηματίας που κρατάει στα χέρια του επιταγές για λογαριασμό του Κώωτση; Κώωτση, συμβαίνει κάτι τέτοιο; Είναι αλήθεια;
(020312)




Είπαν…
«Ι Κώωτσης είναι διαλυτικό στοιχείο και προκειμένου -όπως νομίζει- να επιβιώνει δεν διστάζει να οδηγήσει σε παρεξήγηση ακόμη και δύο φίλους. Ο λόγος, είναι η πρόθεση του "αυτοκράτορα" να καρατομήσει τον ένα φίλο και στη θέση του να βάλει τον άλλον. Δηλαδή, θέλει να καρατομήσει εδώ και μήνες τον Χαράλαμπο Δοσσαρά και στη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΛ να τοποθετήσει τον επιστήθιο φίλο του πρώτου Δημήτρη Πέτρου. Ι Κώωτσης με την ανύπαρκτη αντίληψη και την ισοπεδωμένη νοημοσύνη δεν μπορεί να καταλάβει ότι εμμέσως πλην σαφώς βάζει δύο φίλους αν όχι να σκοτωθούν, τουλάχιστον να κόψουν την καλημέρα;»
(020312)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;
ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ,
ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ 20%;

Ένα ζευγάρι παπούτσια λέγεται ότι έλιωσε χθες και προχθές ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Θανάσης Μουζάκης πάνω κάτω από το γραφείο του στην οικονομική υπηρεσία, προκειμένου να του καταβληθούν οι αποζημιώσεις για τη συμμετοχή του στα δημοτικά συμβούλια.
Αλήθεια Θανάση Μουζάκη και οι άλλοι, πότε θα καταβάλλεται το 20% της συνολικής αποζημίωσής σας στο φιλόπτωχο ταμείο του ιερού ναού παναγίας Γιάτρισσας, όπως είχε προεκλογικά δεσμευθεί ο λέγων επί μονίμου βάσεως ψέματα Κώωτσης και μέσω αυτού του όπλου του εξαπάτησε την τοπική κοινωνία και της υφάρπαξε τη ψήφο;
Υ.Γ.: Κώωτση, δεν πήρες ακόμη τηλέφωνο το γράφοντα να σου πει πώς θα αντιμετωπίσεις τον Ηλιακόπουλο;
(020312)




ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ
ΓΙΑ TΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ YIGAL ZILKHA

Εν αναμονή της δεύτερης συνέντευξης - απάντησης κατ’ ουσίαν του εκπροσώπου του ισραηλινού μεγαλοεπιχειρηματία Yigal Zilkha Περικλή Καμαρινού, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αν ο έγκριτος νομικός θα μπει στον κόπο και θα διαθέσει χρόνο να απαντήσει για τα καυτά θέματα που απασχολούν το Λουτράκι ως μέλος της κοινοπραξίας.
Αυτή είναι η προτεραιότητα κι όχι η αντιπαράθεση του Yigal Zilkha με τον Moshe Bublil στο εσωτερικό της Club Hotel Loutraki S.A., αν και σίγουρα ενδιαφέρει να επικρατεί ομόνοια στο εσωτερικό της συνκοινοπρακτούσης εταιρείας για το καλό της CHCL προκειμένου να ωφελείται ο τόπος.
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να ακούσουμε από το στόμα του Περικλή Καμαρινού και κατ’ ουσίαν του Yigal Zilkha ότι αλλάζει η μέχρι σήμερα τηρούμενη πολιτική έναντι του Λουτρακίου κι αρχίζει να εφαρμόζονται πλέον οι προβλέψεις του καταστατικού λειτουργίας της κοινοπραξίας. Δηλαδή, οι όποιες προσλήψεις ή οι σχεδιαζόμενες απολύσεις στην κοινοπραξία θα γίνουν με κριτήριο την προστασία της εντοπιότητας για να μην διασαλευθεί η ισορροπία στον τόπο. Κατά δεύτερο λόγο θα πρέπει να ακουσθεί ότι πρόθεση του ισραηλινού μεγαλοεπιχειρηματία είναι οι προμήθειες και ο εφοδιασμός να επιστρέψει και να γίνεται και πάλι από τις επιχειρήσεις του δήμου Λουτρακίου και η προσφυγή σ’ άλλες επιχειρήσεις να γίνεται μόνον όταν ένα προϊόν δεν υπάρχει διαθέσιμο στην τοπική οικονομία.

Αναγνωρίζονται οι οφειλές από τη γνωμοδότηση Τσοβόλα;Ακόμη αναμένεται να ακουσθεί ότι θα γίνουν αποδεκτές οι προβλέψεις των απαιτήσεων της γνωμοδότησης Τσοβόλα, για την οποία ο ισραηλινός μεγαλοεπιχειρηματίας είναι ενημερωμένος, δεδομένου ότι είναι σε πλήρη γνώση του υπ’ αριθ. 2 ανθρώπου του στην Ελλάδα, μυστικοσυμβούλου του Κώωτση Γιώργου Γιαννιτσόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με τοποθέτησή του στο γράφοντα απέρριπτε μετά βδελυγμίας τις συγκεκριμένες προτάσεις. Δηλαδή, ο Γιώργος Γιαννιτσόπουλος απέρριπτε προτάσεις που θα έφερναν χρήμα στα ταμεία της Λουτράκι Α.Ε., κάτι που υιοθέτησε τελικά και ι Κώωτσης κι αυτός είναι ο λόγος που έχει πετάξει τη μπάλα στην κερκίδα, κοινώς έστειλε τη γνωμοδότηση Τσοβόλα απλά στον εισαγγελέα.
Ακόμη θα έχει σημασία ο Περικλής Καμαρινός να δεσμευθεί ότι από τούδε και στο εξής η Λουτράκι Α.Ε., ουδέποτε θα χρειασθεί στο μέλλον να προσφύγει στην κατάθεση αγωγών, προκειμένου να διεκδικήσει όσα δικαιούται κι απορρέουν σύμφωνα πάντοτε με τις καταστατικές λειτουργίες.
Αυτονόητο είναι ότι με την εκχώρηση της διαχείρισης που έχουν πρόθεση να κάνουν στον Κώωτση θα επικρατεί η απόλυτη διαφάνεια στα βιβλία της κοινοπραξίας και θα είναι ελεύθερη η πρόσβαση στα στελέχη της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου.

Επιτέλους, θα πει ότι θα κατασκευασθεί η μαρίνα Λουτρακίου;Ακρογωνιαία λίθος των όσων θα πει ο Περικλής Καμαρινός είναι ότι δεσμεύεται ο Yigal Zilkha για την κατασκευή του Τουριστικού Λιμένα Λουτρακίου, σύμφωνα πάντοτε με τη συμβατική υποχρέωση της Club Hotel Loutraki S.A. προς το ελληνικό δημόσιο και το δήμο Λουτρακίου. Επιπρόσθετα, θα διατυπωθεί και η δέσμευση για τη σύσταση και ανέγερση σχολής και διαρκούς επιμόρφωσης γκρουπιέρηδων, έτσι ώστε να αναγνωρισθεί το επάγγελμά τους.
Ιδιαίτερη αναφορά αναμένεται να κάνει εκ νέου ο Περικλής Καμαρινός και για τα γελοία ασφαλιστικά μέτρα που επιβλήθηκαν άνωθεν να κατατεθούν από τον Κώωτση. Το αίτημα που τον έβαλαν να διατυπώσει της αμφισβήτησης της διαχείρισης απειλεί να επιφέρει διάλυση στο υπάρχον καθεστώς λειτουργίας της κοινοπραξίας, γεγονός που μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιηθεί σε βάρος των συμφερόντων του δήμου Λουτρακίου.

Η αντίκρουση των καταγγελιών Αντώνη Στεργιώτη και της εταιρείας τουΗ απλή λογική θέλει τη συγκεκριμένη συνέντευξη - απάντηση ο Περικλής Καμαρινός να τη χορηγεί προς αντίκρουση των καταγγελιών του Αντώνη Στεργιώτη κατ’ αρχήν στο loutraki-press και κατά δεύτερο λόγο της επίσημης ανακοίνωσης της Club Hotel Loutraki S.A. που αναδεικνύει την πολύ μεγάλη κόντρα που υπάρχει στο εσωτερικό της εν λόγω εταιρείας και το αβυσσαλέο χάσμα μεταξύ των δύο κορυφαίων μεγαλομετόχων.
Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η χρονική σειρά που έγινα τα γεγονότα. Πρωί είχε δοθεί στη δημοσιότητα η αποδοχή της παραίτησης Αντώνη Στεργιώτη και το απόγευμα, ενδεχομένως μετά από σύσκεψη υπό τον αντιπρόεδρο Νίκο Ρεμαντά, εξεδόθη η ανακοίνωση - καταγγελία κατά του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, ότι επέδειξε πλαστή επιταγή.
Είναι απορίας άξιο κι αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να απαντηθεί από τον Περικλή Καμαρινό, όντας ο ίδιος νομικός, πως γίνεται να επεδείκνυε μια πλαστογραφημένη επιταγή, σύμφωνα με τις καταγγελίες που προηγήθηκαν. Ας επιτρέψει στο γράφοντα ο έγκριτος νομικός να θέσει το ερώτημα αν ισχυρισθεί ότι δεν το γνώριζε που δεν είναι απίθανο και να είναι και ο ίδιος θύμα πλάνης, ποιος κατά τη γνώμη του μπορεί να είναι ο πλαστογράφος, καθ’ ότι το φαινόμενο αυτό «φοριέται» τελευταία στο Λουτράκι και ιδιαίτερα στην αυλή του Κώωτση, όπως έγινε για παράδειγμα με τις δήθεν υπογραφές Τσοβόλα σε δύο δικόγραφα.
Το θέμα της πλαστογραφημένης επιταγής, σίγουρα ενδιαφέρει το Λουτράκι, όμως είναι κατ’ εξοχήν θέμα που απασχολεί το εσωτερικό της CHL S.A.

Τελικά, ο Yigal Zilkha θα προσφέρει το «σωσίβιο» στην κοινοπραξία;Ενδιαφέρον θα έχει ο Περικλής Καμαρινός να μας πληροφορήσει αν θα συγκινηθεί ο εντολέας του Yigal Zilkha να βάλει το χέρι στην τσέπη έστω και την τελευταία στιγμή για να μην πέσει η κοινοπραξία στο γκρεμό, δεδομένου ότι τα πράγματα είναι πλέον οριακά, ακόμη και για να μπει λουκέτο!
Υπενθυμίζεται ότι ο Περικλής Καμαρινός στην πρώτη του πρόσφατη δημόσια παρουσία κι ως εκπρόσωπος του Yigal Zilkha είχε ισχυρισθεί ότι έχει πρόθεση να βάλει το χέρι στην τσέπη και να διαθέσει τα απαιτούμενα € 10.000.000 με την προϋπόθεση ότι θα του εκχωρηθεί η διαχείριση και το management. Φυσικόν είναι να ακούγεται και να είναι λογικό όταν η άλλη πλευρά δεν αναλαμβάνει μέρος του κόστους, ωστόσο, το ζητούμενο είναι: Ποια είναι η πρόθεση του μεγαλομετόχου, όταν η CHCL είναι πάνω στο χείλος του γκρεμού. Θα τη διασώσει ή θα την αφήσει σε ελεύθερη πτώση; Κι αυτό γιατί νούμερα και προοπτικές είναι αμείλικτα.


Ατυχείς επικοινωνιακοί χειρισμοί ένθεν κι ένθενΠάντως, Περικλή Καμαρινέ πρέπει να σας επισημάνω ότι ο επικοινωνιακός χειρισμός στην απάντηση για την πλαστογραφημένη επιταγή, ήταν εξ ολοκλήρου λανθασμένος. Σε καμία των περιπτώσεων δεν αφήνεις για τόσο σοβαρά θέματα να παρέλθει ένα περίπου εικοσιτετράωρο και να εμφανίζεσαι στη συνέχεια μέσω συνέντευξης να τοποθετηθείς. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις η απάντηση είναι στη στιγμή και ad hoc με δελτίο Τύπου το οποίο διανέμεις -αν και το ορθόν είναι σε όλα ανεξαιρέτως- τουλάχιστον στα φιλικά σου Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, προκειμένου να αντικρούσεις αυτού του είδους τις βαρύτατες καταγγελίες. Η συνέντευξη είναι το δεύτερο βήμα, προκειμένου να αναπτυχθεί ενδελεχώς το θέμα.
Αξίζει να επισημανθεί ότι με καθυστέρηση αντέδρασε και η άλλη πλευρά όταν δημοσιοποιήθηκε η συγκεκριμένη επιταγή.
Γιατί, όταν ο ουρανός είναι καθαρός, δεν φοβάται αστραπές και κατά συνέπεια απαιτούνται λίγα λόγια και ουσιαστικά.
Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος έχει δίκιο ή άδικο, είναι εσωτερική σας υπόθεση και θα αναδειχθεί όπως όλα δείχνουν στη Δικαιοσύνη, αλλά οι εντυπώσεις έχουν πλέον δημιουργηθεί.
(020312)
Return top