ΚΟΥΙΖ

Ποιός είναι ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, ο οποίος φεύγοντας από τη βάση του, είπε στους συναδέλφους του ότι πάω στην Ιάσωνος να γίνουμε μπίλιες με τον Κώωτση!.. Φυσικά, όταν έφτασε εκεί, μόλις αντίκρισε τον Κώωτση, ήταν όλο αγκαλιές και φιλιά, όπως μεταφέρθηκε στο loutraki-press. Το νέο διαδόθηκε και στη βάση του κι όταν επέστρεψε οι συνάδελφοί του τον περίμεναν και τον ρώτησαν αν τα αίματα που ήταν πλημμυρισμένη η Ιάσωνος ανήκαν στον Κώωτση;
(220312)




Είπαν…

«Σκέφτεστε να αντιδράσουν, όπως ακριβώς θα γίνει εναντίον των πολιτικών προσώπων στις παρελάσεις, αυτοί που τους έχει υποσχεθεί και τάξει ι Κώωτσης κι ακόμη αναμένουν στο ακουστικό τους; Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος στην κεντρική πλατεία του Λουτρακίου.
Πάντως, η μαθητιώσα νεολαία του τόπου το ’χει κι απέδειξαν ότι δεν διστάζουν, όπως έκαναν και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, που είχαν επιδείξει τα οπίσθιά τους στην εξέδρα των επισήμων, γιατί οι τοπικοί ταγοί του τόπου αυτών των παιδιών το μέλλον έχουν φαλκιδεύσει με σημαιοφόρο τον Κώωτση…»
(220312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΙΟΥΛΙΟ ΜΗΝΑ Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ(;)
ΣΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA ΓΙΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

Ο κλώνος του Γιωργάκη, ι Κώωτσης, που είχε την αίσθηση -αν και κατήγγειλε από την προεκλογική περίοδο με ψευδή στοιχεία, που ακόμη δεν έχει αποδείξει, τον Γιώργο Γκιώνη ότι αφήνει πίσω του «καμένη Γη»- ότι λεφτά υπάρχουν για να κάνει ένα ατελείωτο πάρτι, οδηγεί εκόν άκον το Loutraki Thermal Spa στο λουκέτο;
Σύμφωνα με άριστα γνωρίζοντες, τα διαθέσιμα κεφάλαια της Λουτράκι Α.Ε., λαμβανομένων υπόψη και κάποιων εσόδων από τις επισκέψεις λόγω θερινής περιόδου, επαρκούν μέχρι τέλους Ιουνίου, κουτσά - στραβά μέχρι και τον Ιούλιο.
Περίοδος, που ι Κώωτσης θα βάλει την ταφόπλακα στο στολίδι της πόλης, λόγω της ανικανότητας και της ανεπάρκειας όχι μόνον του ιδίου, αλλά και αυτών που έχει μαζέψει γύρω του και για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι το πάρτι με το δημοτικό χρήμα. Παράδειγμα τα € 550.000 που ήθελαν να μοιράζει ι Κώωτσης σε κάποιους άγνωστους δικηγόρους.

Οργή του κατασκευαστή για το προκλητικό δελτίο Τύπου
Ι Κώωτσης, λόγω του μεγαλοϊδεατισμού του και της υπέρμετρης αμετροέπειας που διακρίνει τον ίδιο, προκειμένου να εντυπωσιάζει τα πλήθη, έχει προκαλέσει σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press τον εργολάβο - κατασκευαστή του Loutraki Thermal Spa Γιώργο Βλάχο με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε, μετά την απόρριψη του αιτήματος της έκδοσης προσωρινής διαταγής από τον εν λόγω επιχειρηματία.
Οι ίδιες πληροφορίες του loutraki-press θέλουν τον επιχειρηματία να προσανατολίζεται να καταθέσει επτά διαταγές πληρωμής, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους,
Η υπέρμετρη βλακεία που διακρίνει τους άφρονες συμβούλους και μυστικοσυμβούλους του Κώωτση, οι οποίοι όχι μόνον δεν είναι συνετοί, αλλά προκαλούν, όπως για παράδειγμα τον κατασκευαστή, με συνέπεια να φέρνουν ημέρα με την ημέρα την καταστροφή στην εταιρεία, γεγονός που αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος πολίτης, εκτός από τον ίδιο τον «αυτοκράτορα» και την αυλή του.
Φαίνεται πλέον, μετά κι από αυτές τις ενέργειές τους να μην θέλουν με τίποτε να διασωθεί η εταιρεία και τη σπρώχνουν να πέσει στο γκρεμό αφού προηγουμένως με τις ενέργειές τους την έφεραν οι ίδιοι στο χείλος του, όταν γνώριζαν την κακή της πορεία κι επιβαλλόντουσαν διαφορετικοί χειρισμοί.
(220212)




ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΥΟΝΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ

Αγαπητό loutraki-press,
θέλω μέσα από την καρδιά μου να σ’ ευχαριστήσω για τη δημοσίευση και επόμενης επιστολής του κου συνταξιούχου. Ειλικρινά εκεί που αναφέρει ότι λειτουργώ ως εκπρόσωπος κόμματος ή του δημάρχου, με διασκέδασε αφάνταστα και το είχα ανάγκη αυτό το γέλιο σ’ αυτές τις δύσκολες ημέρες.
Και με διασκεδάζει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι αυτά και τα υπόλοιπα γράφονται από πολιτικά Νεφελίμ και Όρκ που σκοπό έχουν να βρουν λόγο ύπαρξης και αυθυπαρξίας στην απεραντοσύνη του τίποτα που διάγουν, αλλά και για να επαναφέρουν την ξεροκέφαλη διχόνοια που τόσο πολύ προσπάθησαν να μας εντρυφήσουν ακραίων αντιλήψεων άτομα αριστερής ή δεξιάς ιδεολογίας.
Εάν την ίδια ενέργεια τη δαπανούσαν παραγωγικά, όχι προσκολλημένοι στο παλαιό χθες και στη διχόνοια, αλλά στη θύμηση των ιδεωδών του μεγάλου αυτού έθνους και στον αγώνα για την ελευθερία, τότε δεν θα είχαμε φτάσει στο σημείο να ξεπουλιέται η πατρίδα μας, να υποθηκεύεται το μέλλον των παιδιών μας και να διακυβεύεται η εθνική ανεξαρτησία και η ελευθερία μας.

Γεώργιος Δ. Μπάκος
(220312)
Return top