ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ




ΓΙΑΤΙ «199» ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;




ΚΟΥΙΖ

Πόσο βλάκες μπορεί να είναι κάποιοι, όταν η μόνη οδός σωτηρίας της Λουτράκι Α.Ε. είναι η εξαίρεσή της από το νόμο με νομοθετική πρωτοβουλία - τροπολογία κι εκείνη να επιμένουν στην παράνομη σύσταση θυγατρικής εταιρείας;
(270312)




Είπαν…

«Πήραν πρέφα οι εξωγήινοι το… φαινόμενο Κώωτση και την "έπεσαν" πάνω από το Λουτράκι, για να μαζέψουν πληροφορίες από πρώτο χέρι;»
(0270312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;





ΘΕΑΤΡΟ ΚΩΩΤΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ TH ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ,
ΕΝΩ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

Αναβάλλεται τελικά σήμερα η συζήτηση για τη σύσταση θυγατρικής εταιρείας της Λουτράκι Α.Ε.
Ο λόγος καθαρά προσχηματικός. Η απεργία των δικηγόρων που δεν επιτρέπει την παρουσία νομικού να ενημερώσει και να αναπτύξει το θέμα. Υπάρχει εντονότατο παρασκήνιο για το τι διημείφθη χθες το βράδυ στο προσυμβούλιο του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω.
Ζητούμενο 1; Στο φάκελο του θέματος δεν υπάρχει ως οφείλετο γνωμοδότηση νομικού που να υποστηρίζει την επιλογή της σύστασης θυγατρικής εταιρείας της Λουτράκι Α.Ε.
Ζητούμενο 2; Πώς είναι ο δυνατόν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς να συμπεριλαμβάνει το θέμα στην ημερήσια διάταξη χωρίς προηγουμένως να είναι ο φάκελος πλήρης, δηλαδή να υπάρχει η γνωμοδότηση, αν και του είχε επισημανθεί από την αντιπολίτευση;
Ζητούμενο 3; Τι παιχνίδι παίζει τελικά ο Γιώργος Κακαβάς; Γιατί συγκαλύπτει και υποθάλπει τις σχεδιαζόμενες παρανομίες του Κώωτση; Περισσότερο συμπεριφέρεται ως «συνεταιράκι» σχολίαζε πολύπειρος πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας.
Ο ίδιος πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας υπογράμμισε: «Στόχος του Κώωτση είναι να φέρει το θέμα πίσω - πίσω κι όταν πλέον δεν θα υπάρχει άλλος χρόνος για να διασωθεί η Λουτράκι Α.Ε. ως λύση θα προκριθεί το μη χείρον βέλτιστο, σύμφωνα με το οποίο θα σπεύσει για οικονομική βοήθεια στην Club Hotel Loutraki S.A., μ’ αντάλλαγμα τη μετατροπή της Club Hotel Casino Loutraki σε ανώνυμη εταιρεία».
Η σπουδή του Κώωτση να φέρνει το θέμα προς συζήτηση συνίσταται στο γεγονός να επιδεικνύει ότι τον απασχόλησε το θέμα, αλλά οι ατυχείς συγκυρίες έφεραν την κατάσταση στο πιο απευκταίο σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που απορρέουν από το περιβάλλον του επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλου Παύλου, η γνωμοδότηση του υπουργείου Εσωτερικών θα είναι καταπέλτης κατά της σύστασης θυγατρικής εταιρείας της Λουτράκι Α.Ε.
Πρόκειται για άλλη μια σημαντική επιτυχία των ανεγκέφαλων συμβούλων του Κώωτση, που όλα δείχνουν ότι λειτουργούν μεθοδικά και συντονισμένα για να οδηγήσουν στην καταστροφή τη Λουτράκι Α.Ε.

(270312)
Return top