ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, ποιος είναι αυτός που σου έχει πει ότι από τους διορισμούς επανεκλέγεσαι; Ο Γιώργος Γκιώνης είναι ο πλέον κατάλληλος για το Λουτράκι να σε κατατοπίσει…
(210312)




Είπαν…

«Ι Κώωτσης, ότι και να γίνει δεν πρόκειται με τίποτε να βάλει μυαλό… Αντί να μετράει τις γκάφες του τη μία πίσω από την άλλη που έχουν καταντήσει το Λουτράκι περίγελο πανελληνίως, θέλει να το παίξει και πολιτικός παράγοντας. Στην εκλογική διαδικασία εκλογής αρχηγού του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Κυριακή, παρών ολόκληρη την ημέρα ήταν ο σύμβουλος του, "επικοινωνιολόγος" και εις εκ των δύο αρμόδιων για το ναυάγιο της επικοινωνίας του δήμου Λουτρακίου, Τάσος Φουντούκης. Τις αμέσως προηγούμενες ημέρες, ι Κώωτσης, σύμφωνα με τις οληροφορίες που αποκέλυψε το loutraki-press εμπλεκόταν στα κομματικά του ΣΥΝ και της Δημοκρατικής Αριστεράς για την προώθηση προσωπικών του επιλογών, ως υποψηφίων. Πρόσεξε Κώωτση, αν δεν εγκριθούν, το ξεφώνημα που έχει να πέσει…»
Τώρα πώς γίνεται ι Κώωτσης με την άκρατη φασιστική νοοτροπία των αποκεφαλισμών και της πλήρους αγνόησης των δημοκρατικών διαδικασιών -άλλα λένε οι αποφάσεις κι άλλα πράττει- αποτελεί άλλο ένα τρανό παράδειγμα του απέραντου φρενοκομείου. Μια νοοτροπία που υποκρύπτεται κάτω από τον επίπλαστο κεντροαριστερό μανδύα. Γι’ αυτό στις ημέρες μας, η λέξη Δημοκρατία με την πλήρη έννοια της έχει κακοποιηθεί κι έχει χάσει παντελώς τη σημασία της, λόγω όλων αυτών που την επικαλούνται και την προφασίζονται, όντας αυτονόητη, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν από ιδιοτελείς στόχους και σκοπιμότητες.
(210312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΣΤΗΝΟΥΝ(;) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
«ΠΑΚΕΤΟ» ΜΕ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ LOUTRAKI THERMAL SPA;

Όπως και χθες αναγράφηκε στο loutraki-press ι Κώωτσης σε καμία των περιπτώσεων σαν «αυτοκράτορας» που νομίζει ότι είναι, λόγω του μεγαλοϊδεατισμού του, δεν θέλει και δεν επιθυμεί σε καμία των περιπτώσεων να πλήξουν οι υπήκοοί του.
Σύμφωνα λοιπόν, με χθεσινές πληροφορίες του loutraki-press, στην πολύπαθη εταιρεία του δήμου τη Λουτράκι Α.Ε., την οποία ι Κώωτσης με τους ανεγκέφαλους συμβούλους του -λόγω της ανικανότητάς τους- έχουν φέρει πάνω στο χείλος του γκρεμού, προκήρυξαν ή είναι έτοιμοι να προκηρύξουν, πλειοδοτικό διαγωνισμό για το γυμναστήριο και «πακέτο» θα πάρει ο ανάδοχος, το κυλικείο του Loutraki Thermal Spa.
Οι συγκεκριμένες πληροφορίες θέλουν την προκήρυξη του διαγωνισμού να την υπογράφει ο αντιπρόεδρος -εξάδελφος κατά τον Κώωτση, το αρνείται ο ίδιος- Δημήτρης Λογοθέτης, στην οποία ο εν λόγω όρος, με τα όσα έχουν διαπιστώσει άπαντες να γίνονται πλέον στην εταιρεία -ενδεχομένως αμαρτωλή με επίορκα στελέχη και συμβούλους, η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί- έχει εγείρει υποψίες, μετά τα όσα συνέβησαν με το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου.
Πρώην κορυφαίοι θεσμικοί παράγοντες, αηδιασμένοι στην κυριολεξία με τις αυθαιρεσίες του Κώωτση και των ανθρώπων του, παραπέμπουν στην επαγγελματική σχέση που διατηρεί ο αντιπρόεδρος της εταιρείας μα συγκεκριμένη εταιρεία στο Λουτράκι. Σπεύδουν δε, οι ίδιοι παράγοντες να επισημάνουν ότι: «Η εταιρεία καλά κάνει, κάνει τη δουλειά της».

- Ζητούμενο είναι κατά πόσον χρηστές και σύννομες είναι οι ενέργειες στις οποίες προβαίνει η διοίκηση της εταιρείας;
- Επιπρόσθετα, ζητούν να πληροφορηθούν, αν έχει υπάρξει απόφαση διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. για την προκήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού κι αν υπάρχει περιγραφή των προϋποθέσεων;
Όσον αφορά το «πακέτο» στο διαγωνισμό, γυμναστηρίου και κυλικείου, οι ίδιοι παράγοντες επεσήμαιναν: Από πού κι ως πού υποχρεώνουν το γυμναστή να γίνει καφετζής κι από πού ως πού τον καφετζή να γίνει γυμναστής;
Έτσι, όπως λέγεται ότι έχει συνταχθεί η προκήρυξη του διαγωνισμού, ο ενδιαφερόμενος ανάδοχος πρέπει να έχει γνώση κι εμπειρία και στις δύο δραστηριότητες, με συνέπεια να ομιλούν για τη δημοτική αρχή Λογοθέτη -λόγω της πρότερης εμπειρίας από την υπεξαίρεση επιταγών απόρων, τις πλαστές υπογραφές πάνω σε δικόγραφα, τα μεθοδευμένα να απολεσθούν ασφαλιστικά μέτρα- παλιά μου τέχνη κόσκινο.
Κώωτση, κάλιο να σου βγει το μάτι, παρά τ’ όνομα…
Αλήθεια, γιατί δεν γίνονται δύο ανεξάρτητοι πλειοδοτικοί διαγωνισμοί;

Το loutraki-press ευελπιστεί ότι ι Κώωτσης σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλει να προβεί σε μια τέτοια εξόφθαλμη και προκλητική ενέργεια αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και χωρίς δεύτερη κουβέντα, ενώπιον τέτοιου ενδεχομένου, ο ακέραιος Κώωτσης, θα τη ματαιώσει…
Έτσι, θα αποδειχθεί, ότι τα πάντα, είναι κακόβουλες φήμες που μέμφονται την ενάρετη με τη χρηστή διοίκηση, δημοτική αρχή του Κώωτση;
(210312)




ΤΗ «ΝΗΣΑΝ ΠΟΙΗΘΗΚΕ» Ι ΚΩΩΤΣΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ
ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ

Κύριε Μπάκο,
με ενδιαφέρον πληροφορήθηκα ότι στο θέμα που έθιξα μέσα από την δημόσια ανοικτή επιστολή μου προς τον δήμαρχο Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων και ανέκυψε από την δημοτική σας αρχή, απαντήσατε εσείς διαθέτων και την ιδιότητα του προέδρου της τοπικής κοινότητας Λουτρακίου.
Η εξέλιξη αυτή, απουσίας επίσημης απάντησης εκ μέρος του δημάρχου, αυτομάτως εκλαμβάνεται από το γράφοντα ως εξουσιοδοτημένη εκ μέρους του δημάρχου, ασχέτως αν η απάντηση από την μεριά σας θυμίζει περισσότερο κομματικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ.
Στην απάντηση σας, διακρίνεται ξεκάθαρα η πρόθεση της στοχοποίησης του γράφοντος έναντι στο ΚΚΕ, παρά το γεγονός ότι στην επιστολή μου προς τον δήμαρχο, σας έχω προλάβει και υπογράμμισα πως δεν επιθυμώ την αντιπαράθεση με το κομουνιστικό κόμμα.
Σκοπός της προηγούμενης επιστολής μου ήταν πρωτίστως να προλάβω αδικίες εις βάρος συμπολιτών μου της άλλης μεριάς, απομακρύνοντας τον κίνδυνο διάσπασης κοινωνικών ομάδων του δήμου μας και κατ’ επέκταση την προστασία της δημοτικής σας αρχής από ένα κατά γενική ομολογία ατόπημα.
Το ύφος της απάντησης σας προς ένα απλό πολίτη, αποδεικνύει ότι αδυνατείτε να κατανοήσετε τους προαναφερόμενους κινδύνους που ελλοχεύουν από αυτή σας την κίνηση, τόσο για το δήμο, όσο και για την παράταξη στην οποία ανήκετε.
Επιπλέον, δημιουργείτε την αίσθηση ότι διακαώς, η δημοτική σας αρχή επιθυμεί αυτού του είδους τις αδικίες και τη διχοτόμηση κοινωνικών ομάδων του δήμου μας για λόγους που μόνο εσείς γνωρίζετε.
Μεγαλώνοντας τα χάσματα που εσείς δημιουργήσατε, δεν βλέπουμε καμία προσπάθεια από μεριάς σας γεφύρωσης αυτών.
Ειδικότερα ο γράφων, αδυνατεί να κατανοήσει τη σκοπιμότητα συγκεκριμένης παραγράφου της απαντήσεως σας που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Με προφανή αίσθηση προπαγάνδας συνδέεται το μεγάλο αγώνα της εθνικής αντίστασης κατά του ξενόφερτου φασισμού και αφού το κάνετε αυτό το συνδέεται με το ΚΚΕ. Κύριε μου, προσβάλετε το μεγάλο αγώνα των Ελλήνων, που κατά γενική ομολογία των συμμάχων, ήταν ο μόνος λαός που αντιστάθηκε πιο πολύ από κάθε άλλο στην Ευρώπη.»
Κύριε Μπάκο,

χωρίς πρόθεση να σας υποτιμήσω, διαβάζοντας προσεκτικά την απάντηση σας και ειδικά την προαναφερόμενη παράγραφο εικάζω δυο εκδοχές:
- ή την επιστολή προς το δήμαρχο όταν την διαβάζατε δεν είσαστε συγκεντρωμένος, με αποτέλεσμα να μην κατανοήσετε το νόημα και τη σκοπιμότητα της,
- ή δεν την έχετε διαβάσει καθόλου και προφανώς σας την έχουν μεταφέρει με σαφέστατη στρέβλωση και πρωτοφανή αλλοίωση των γραφομένων και των συμπερασμάτων που απορρέουν από αυτό.
Μετά την πρώτη σας απόπειρα να στοχοποιηθώ από το ΚΚΕ, στο ίδιο κείμενο διακρίνεται και δεύτερη απόπειρα να στοχοποιήσετε το γράφοντα, βάζοντας τον αυτή την φορά απέναντι στους συμπατριώτες του και του μεγάλου αγώνα που έδωσε το έθνος εναντίον των κατακτητών. Λέγοντας δήθεν ότι προσβάλει τον μεγάλο αγώνα των Ελλήνων κάτι που δεν είχε και δεν έχει πρόθεση να κάνει ποτέ.
Για αυτό σας παρακαλώ και σας προκαλώ να μου υποδείξετε τα σημεία της επιστολής που ο γράφων αμφισβητεί τον μεγάλο αγώνα των Ελλήνων, την προσφορά του ΚΚΕ στην εθνική αντίσταση, αλλά και τον Μανώλη Γλέζο.
Παρά το γεγονός, πως εξακολουθείτε να υπερασπίζεται μια άστοχη απόφαση κατά γενική ομολογία της δημοτικής αρχής μ’ έναν ακόμη πιο λάθος τρόπο, προσφέροντας πολύ κακές υπηρεσίες στο δήμαρχο, στην απάντηση σας διακρίνουμε μια προσπάθεια να μπλέξετε το εγκώμιο μελών της οικογενείας σας για τα οποία καυχιέστε.
Αυτός, δεν είναι λόγος για να σας ψηφίζουμε και να σας έχουμε καμία υποχρέωση και αυτό, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, έπραξε στο ακέραιο το καθήκον της και μάλιστα χωρίς φαμφάρες και τυμπανοκρουσίες. Και για να μην βυζαντινολογούμε και μιλάμε περί όνου σκιάς κύριε Μπάκο, σας υπενθυμίζω γιατί αδυνατώ να διανοηθώ ότι ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουτρακίου δεν γνωρίζει ότι η επίθεση κατά της χώρας μας από την φασιστική Ιταλία έγινε την 28-10-1940 και παρά το γεγονός ότι λειτουργείται περισσότερο ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ, σας υπενθυμίζω και τη συμφωνία μη επίθεσης μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας στις 23-8-1939 «Ραμπέντροπ - Μολότωφ», όπως επίσης και την επίθεση Γερμανών κατά της Ρωσίας στις 22-6-1941, οπότε και το ΚΚΕ πέρασε στην αντίσταση.
Κατόπιν των προαναφερομένων, είναι κωμικό για να μην πω γελοίο, να ομιλείτε για αγώνα της αντίστασης κατά του ξενόφερτου φασισμού και σας προκαλώ να απαντήσετε: Ο Ναπολέων Ζέρβας, ο Δημήτρης Ψαρρός, ο Βαζαίος, ο οποίος σημειωτέων πολέμησε δίπλα στον Ελλάς και άλλοι πολλοί ήταν δοσίλογοι;
Τι έχετε να απαντήσετε κύριε Μπάκο εσείς και η δημοτικής σας αρχή στους αντίστοιχους συλλόγους της ΠΕΑΕΑ από την από κει πλευρά;
Όντας γεννημένος το 1959, ποιά ήταν η συμμετοχή σας εκ του σύνεγγυς στην εξέγερση του Πολυτεχνείου; Είχε και το πολυτεχνείο αετόπουλα των 14 χρόνων;

Υ.Γ.: Ο πραγματικός κόσμος είναι πολύ πιο μικρός από τον κόσμο της φαντασίας.
Στυλιανός Προβατάρης
Συνταξιούχος
(210312)
Return top