ΚΟΥΙΖ

Ποια είναι η ανίερη συμμαχία που αποτυπώθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, με αιχμή δημοτικό σύμβουλο που νόμιζε ότι εντυπωσίαζε, αλλά στην ουσία και την κυριολεξία εκείνη την ώρα δεν αντιλαμβανόταν -πολύ αμφιβάλλουμε μέχρι και σήμερα αν έχει αντιληφθεί- τι σκοπιμότητες εξυπηρετούσε;
(280312)




Είπαν…

«Oι Ρωμαίοι αυτοκράτορες όταν γιόρταζαν πανηγύριζε ολόκληρη η πόλη και γίνονταν διαφόρων ειδών εκδηλώσεις. Ο δικός μας "αυτοκράτορας" τι έχει σχεδιάσει για την προσεχή Κυριακή;»
(280312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ TΩΝ
ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ

Το μπάχαλο και η αποδιοργάνωση που γίνεται αντιληπτή σ’ ολόκληρη την επικράτεια του δήμου Λουτρακίου, σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα για το μέλλον που έχει κυριεύσει μέρος του προσωπικού ΝΠΔΔ του δήμου Λουτρακίου κι επεκτείνεται και στους πολίτες του τόπου, ως κυρίαρχη πηγή αιτίας έχει την παρουσία του Κώωτση στο τιμόνι του δήμου.
Οι εγκληματικές παρεμβάσεις του προκαλούν ανατριχίλα και από πάρα πολλούς πιστεύεται ότι ο δήμος θα παρουσίαζε στους δεκαπέντε μήνες πολύ καλύτερο αποτέλεσμα αν κινείτο με αυτόματο πιλότο και με την κεκτημένη ταχύτητα της προηγούμενης δημοτικής αρχής, έναντι της ολοκληρωτικά καταστροφικής πορείας που διαγράφεται καθημερινά.
Σε τούτη τη φάση, οι ταγοί του τόπου θα πρέπει να αναλάβουν όχι μόνον τις ευθύνες που τους αναλογούν, αλλά πολύ περισσότερες, να μην καιροσκοπούν κι επενδύουν στο νεκρό τοπίο που διαμορφώνει πολιτικά ι Κώωτσης, δεδομένου ότι οι προκληθεισόμενες επιπτώσεις θα είναι βαριά τραυματικές και μη αναστρέψιμες, όταν θα αναλάβει η όποια επόμενη δημοτική αρχή.
Τα πράγματα στο δημόσιο λόγο θα πρέπει πλέον από τούδε και στο εξής να λέγονται χωρίς περιστροφές με τα’ όνομά τους όπως στις ιδιωτικές πολιτικές συζητήσεις, έτσι ώστε η τοπική κοινωνία να αντιλαμβάνεται άμεσα τι αφορά η κάθε αναφορά και πολλές φορές να… ψιλιάζεται όταν τα λένε στη νύφη για να τα ακούει η πεθερά, εν προκειμένω ι Κώωτσης.
Λόγω της κατάστασης που έχει περιέλθει ο τόπος, είναι αναγκαίο, ότι είναι αναγκαίο να λεχθεί, επιβάλλεται να λέγεται και να στρέφεται απευθείας στο μόνο κι αποκλειστικό υπεύθυνο για το σημερινό κατάντημα Κώωτση κι όχι σε πολλές περιπτώσεις να ασχολούμεθα με τους δορυφόρους του, ενώ την ευθύνη την έχει αποκλειστικά και μόνον ο ίδιος.
Βάλλοντας κατά των ανεγκέφαλων συμβούλων του ή κατά του «εξαδέλφου» του στην Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε., στην ουσία είναι ως να προσφέρεται ασυλία και να μην θέλουμε να φέρομαι στο πρώτο πλάνο τον υπεύθυνο Κώωτση, γιατί ενδεχομένως αυτό εξυπηρετεί η πολιτική μας τακτική και στρατηγική. Πρέπει κι επιβάλλεται επιτέλους, κάποιοι από την τοπική πολιτική σκηνή που το κάνουν συνειδητά, να το σταματήσουν και να στραφούν απευθείας στον Κώωτση που είναι πολιτικά και ο μόνος υπεύθυνος.
Ι Κώωτσης είναι ένα πρόσωπο που με τη συμπεριφορά του αποτυπώνει την τραγωδία σ’ ολόκληρο το μεγαλείο της. Αρκεί να επισημανθεί, προκειμένου να γίνει αντιληπτό και από τον τελευταίο πολίτη, ότι ι Κώωτσης, ενώ προσποιείτο με στιλ ηθοποιού την ενόχλησή του από την παρέμβαση του Γιώργου Γκιώνη με τις αναφορές του περί μπάχαλου και σε διάφορα ψέματα, κάτι που έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό σε φορείς και προσωπικότητες εκτός επικράτειας δήμου Λουτρακίου, ι Κώωτσης επεχείρησε να διαψεύσει τον Γιώργο Γκιώνη με ψέματα, γεγονός που ανέδειξε η Μαρία Πρωτοπαππά.
Από τούδε και στο εξής, όλες οι βολές επιβάλλεται να είναι ευθείες κατά Κώωτση κι όχι να υποκρύπτονται άνομα πολιτικά παιχνιδάκια καιροσκοπισμού…
(280312)
Return top