ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ 5

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ

Με γνώμονα την αναχαίτιση των ενορχηστρωμένων επιθέσεων που δέχεται το φυσικό μεταλλικό νερό Λουτρακίου ο πρόεδρος τη ΔΕΥΑΛ Χαράλαμπος Δοσσαράς συγκάλεσε από το πρωί τη σύγκληση εκτάκτως του διοικητικού συμβουλίου για τη λήψη άμεσων μέτρων, προκειμένου να σταματήσει μέχρι εδώ η δυσφήμιση που έχει υποστεί το πολυτιμότερο αγαθό που έχει κάνει το Λουτράκι διάσημο στα πέρατα της οικουμένης.
Στην έκτακτη συνεδρίαση, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press εκλήθη και ο πλέον επικίνδυνος άνθρωπος του τόπου, ι Κώωτσης, ο οποίος παρά το μπαράζ των επιθέσεων που έχει δεχθεί για διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών το νερό, δεν έχει αντιδράσει ως οφείλει, με συνέπεια να παραχωρεί πεδίο δράσης λαμπρό στους συκοφάντες και υβριστές του τόπου και η πόλη να έχει υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες. Οι πληροφορίες θέλουν να αντέδρασε ως αλλόφρων ισχυριζόμενος ότι δέχεται αντιπολίτευση από τον ίδιο του το συνδυασμό, ενώ παρεξηγήσιμη που γεννά πλέον πάρα πολλά ερωτήματα είναι η στάση και η τακτική που ακολουθεί ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς, του οποίου η τακτική τελευταία παραπέμπει σε πρακτικές συγκάλυψης.
Επί των ημερών του Κώωτση η μία απειλή σε βάρος του τόπου προέρχεται με τις πρακτικές του σε βάρος του καζίνο, η δεύτερη να κλείσει η Λουτράκι Α.Ε. και να επέλθει καταστροφή και η τρίτη τα πλήγματα και η δυσφήμιση που δέχεται το φυσικό μεταλλικό νερό Λουτρακίου.
Κώωτση είναι γνωστό ότι δεν αντιλαμβάνεσαι και δεν μπορείς να αξιολογήσεις.
Παιδί μου, δεν πας να ρωτήσεις κάποιον με μυαλό να σου πει την καταστροφή που επιφέρεις στον τόπο με τους ανεγκέφαλους συμβούλους και παρασυμβούλους που έχεις μαζέψει;
(050312)

Return top