ΚΟΥΙΖ

Κώωτση αφού δεν περιποιούν τιμή οι καταγγελίες για τα ψέματά σου ή η λέξη μπάχαλο, τι περιποιεί τιμή; Οι αναλήθειές σου; Οι πράξεις σου; Οι πρακτικές σου;
(280312)




Είπαν…

«Το χειρότερο παιχνίδι όλων, με την υπόθαλψη στον Κώωτση, το παίζει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς, που λειτουργεί ως η ασπίδα του, αφού τα "βαλσαμωμένα πουλιά" αδυνατούν πλέον και να αντιδράσουν, …ζαλισμένα από τα καταιγιστικά αρνητικά γεγονότα.»
(280312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΣΤΡΙΠΤΙΖ… ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΩΩΤΣΗ ΜΕ ΤΗΝ
ΑΝΑΚΥΒΙΣΤΗΣΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Στον πλήρη ευτελισμό εξώθησαν με τις παρεμβάσεις τους -που άλλος άνθρωπος θα ντρεπόταν να βγει από το σπίτι του- τον Κώωτση (αυτός δεν παίρνει χαμπάρι όμως), στο θέμα της αναβολής συζήτησης σύστασης θυγατρικής της Λουτράκι Α.Ε.
Πρώτος απ’ όλους ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλος Παύλου και στη συνέχεια η σύμβουλος του Εβίτα Κούτμου, που τον έστειλε… μαζί με τον «εξάδελφό» του αντιπρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε., ένα μοναδικό ταξίδι…
Κατ’ αρχήν, αιτούμενος προς το σώμα ο ίδιος ι Κώωτσης, την αναβολή της συζήτησης του θέματος απέδειξε ότι όχι μόνο ούτε καν το κατέχει, αλλά και δεν γνωρίζει την υπόθεση στην ουσία της. Ομιλούμε για το πλήρες ναυάγιό του και σ’ αυτό το θέμα, γεγονός που παραπέμπει σε άλλου είδους σκοπιμότητες. Σκοπιμότητες που εκ του αποτελέσματος στοχεύουν στην καταστροφή της Λουτράκι Α.Ε., αφού μεθοδευμένα και με σχέδιο επιτείνει την οικονομική ασφυξία της εταιρείας. Ήταν εξόφθαλμο, ήταν ηλίου φαεινότερον, ότι ι Κώωτσης ενεργούσε κατ’ εντολήν κι επειδή δεν θυμόταν επ’ ακριβώς τι τον είχαν συμβουλεύσει να πει, μπέρδευε τα λόγια του. Σε καμία των περιπτώσεων δεν έδινε την εντύπωση ότι έχει χειρισθεί προσωπικά, έχει προβληματισθεί, έχει παιδευθεί, έχει χάσει τον ύπνο του για ένα μείζον και καυτό θέμα του δήμου, που είναι πολύ ίθανό να φέρει την καταστροφή.
Όσα υποστήριξε ι Κώωτσης, ασαφή και ασυνάρτητα για να δικαιολογήσει και να υποστηρίξει το αίτημά του, απλά επέτειναν την αυτογελοιοποίησή του, γιατί δεν θα τολμούσε να τα επικαλεσθεί ακόμη και μειράκιον, προκειμένου να δικαιολογηθεί στους μεγαλύτερούς του. Αυτή την εικόνα έδωσε, αυτό εισέπραξαν όχι μόνο οι παριστάμενοι, αλλά όσοι είδαν και την τηλεοπτική εικόνα.
Πρώτος, ο Παύλος Παύλου, ανέδειξε το θέατρο που έπαιζε δίνοντας έμφαση με τις ανάλογες εκφράσεις στο πρόσωπό του, ι Κώωτσης προσπαθώντας πριν δύο μήνες να πείσει τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ότι δεν υπάρχει χρόνος και είναι αναγκαίο να ψηφισθεί η σύσταση θυγατρικής εταιρείας. Τότε το θέμα αναβλήθηκε. Πέρασαν δύο μήνες κι έρχεται τώρα και πάλι να το αναβάλει; Δεν πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να έχουμε εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που δεν περάσει η τροπολογία.
Ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης εισηγήθηκε και ορθά να μην ματαιωθεί η συζήτηση του θέματος που μεθοδευμένα επεδίωκε ι Κώωτσης κι είχε προαναγγείλει το loutraki-press, αλλά τα «βαλσαμωμένα πουλιά» μ’ εξαίρεση τους Χαράλαμπο Δοσσαρά και Παναγιώτη Βαρελά, εκτελούσαν πιστά τις επιθυμίες του «αυτοκράτορα», με συνέπεια λόγω πλειοψηφίας να ματαιωθεί η συζήτηση του θέματος.
Γιώργος Γκιώνης: Ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών ανέδειξε το πλήρες έλλειμμα της δημοτικής αρχής θέτοντας λιτά το ερώτημα: Αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες για νομοθετική ρύθμιση τι μέλλει γενέσθαι; Φυσικά από ποιόν να πάρει απάντηση; Από τον Κώωτση ή τους ανεγκέφαλους συμβούλους του που κρυμμένοι επιδιώκουν την καταστροφή της εταιρείας, για την εξυπηρέτηση άνομων οικονομικών συμφερόντων;
Ο Γκιώνης επίσης ανέδειξε όχι μ όνο τη γύμνια, αλλά και το χάος που πάει να φέρει η δημοτική αρχή, ρωτώντας τον Κώωτση αν συνέβη μόλις χθες Δευτέρα κάποιο συγκλονιστικό θέμα που οδηγεί στη ματαίωση του θέματος ή η γελοία επίκληση της απεργίας δικηγόρων δεν επέτρεψε την ύπαρξη γνωμοδότησης στο φάκελο του θέματος.
Μαρία Πρωτοπαππά: Η σύμβουλος της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών προσπάθησε να πληροφορηθεί μέσα από το χάος που έχει δημιουργήσει ι Κώωτσης για ποιο λόγο κλήθηκε πάλι σήμερα το δημοτικό συμβούλιο να ψηφίσει νέα αναβολή σ’ ένα θέμα που δεν υπήρχε λόγος να έλθει προς συζήτηση. Η Μαρία Πρωτοπαππά τη χαρακτήρισε αποτυχημένη τη συζήτηση που έχει ληφθεί προηγούμενα απόφαση για αναβολή. Η δημοτική σύμβουλος της Ανανεωτικής Παρέμβασης διερωτήθηκε ότι αν δεν γίνει αποδεκτή η προτεινόμενη τροπολογία, τότε θα είναι μονόδρομος η θυγατρική; Γιατί να μην υπάρξει, πρότεινε, ανοιχτή συνεδρίαση με ευρεία ανταλλαγή απόψεων; Δεν κινείσθε λογικά, συμπλήρωσε. (Σώπα καλέ… Με ιδιοτελείς σκοπιμότητες και μόνο κινούνται σε βάρος του δημοτικού συμφέροντος).
Εβίτα Κούτμου: Η σύμβουλος της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης με τους πολύ καλούς ελιγμούς στη σκέψη της απευθυνόμενη στον Κώωτση του επεσήμανε ότι θυμόταν τη σιγουριά (κάλπικη ήταν - θέατρο) του που διαβεβαίωνε ότι η σύσταση θυγατρικής εταιρείας είναι η μόνη λύση. Τόνισε δε, ότι κάποιοι από τα «βαλσαμωμένα πουλιά» της απέναντι πλευράς τους χαρακτήριζαν κακούς συμβούλους κι ότι προσπαθούν να παίξουν παιχνίδια σε βάρος της Λουτράκι Α.Ε. (φαίνεται, ενδεχομένως, λόγω Κώωτση, εξ ιδίων να έκριναν τα αλλότρια), υπογραμμίζοντας ότι και την Παρασκευή που ξαναέφεραν το θέμα δεν είχαν κάνει καμία απολύτως προετοιμασία. (Για ποιο λόγο να κάνουν προετοιμασία. Η σκοπιμότητα είναι άλλη. Απλά να κοροϊδέψουν την αντιπολίτευση, γιατί τα «βαλσαμωμένα πουλιά» δεν καταλαβαίνουν, καθώς και την κοινή γνώμη και να δείξουν ότι προσπάθησαν…)
Η Εβίτα Κούτμου στην κυριολεξία πήρε το σκαλπ του Κώωτση, όταν τον ρώτησε αν η προτεινόμενη λύση του Παύλου Παύλου ευοδωθεί, θα παραιτηθείτε εσείς και ο αντιπροεδρός σας και να αναλάβει την προεδρεία ο Παύλος Παύλου;
Κλείνοντας τον κατηγόρησε ότι κάνετε ασκήσεις επί χάρτου στην πλάτη των εργαζομένων της εταιρείας, καθώς επίσης και των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας και στην ουσία εξευτελίζοντάς τον πλήρως με το γάντι.
Η έμπειρη πλέον Εβίτα Κούτμου κατέληξε λέγοντας ότι δεν μπορώ να δεχθώ ότι ζητάτε αναβολή και δεν μπορείτε να μας εμπαίζετε ανάλογα με το πώς ξυπνάτε κάθε πρωί;
Χαράλαμπος Δοσσαράς: Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, ανεξαρτητοποιημένο μέλος του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, καθώς και τέως μέλος του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. διαθέτοντας περισσότερη και πιο ενδελεχή γνώση επεσήμανε ότι από πέρυσι τον Μάρτιο ανησυχούσα για το μέλλον της εταιρείας και εξέφραζα την αγωνία μου. Ο Μπάμπης Δοσσαράς διερωτήθη: Γιατί να μην είχαμε λάβει τα μέτρα μας και να είμαστε έτοιμοι με εναλλακτικές λύσεις; (Τη διάδοχη κατάσταση τη ρώτησες αν θέλει τη σωτηρία ή επιδιώκει την καταστροφή της Λουτράκι Α.Ε.;)
Γιώργος Μπάκος: Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας και μέλος του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, ισχυρίστηκε ότι το θέμα κακώς μπήκε στο θεματολόγιο. Και τούτο, γιατί με την ένταξή του είναι σαν να λέμε στους πολίτες παρανομείστε κι αν σας πιάσει ο δήμος, τότε θα δούμε τι θα γίνει; Είναι σαν να λέμε στον οποιονδήποτε, πήγαινε να χτίσεις στον υδροφόρο ορίζοντα κι αν το αντιληφθούμε θα δούμε τι θα γίνει;
Το θέμα ήταν, κατέληξε ο Γιώργος Μπάκος να δούμε πώς θα σωθεί το «μαγαζί» κι όχι πώς θα συσταθεί θυγατρική.
Γιώργος Πετρίτσης: Κάτι δεν πάει καλά με τη διαδικασία που προσπαθούμε να ακολουθήσουμε σήμερα, επεσήμανε ο επικεφαλής του συνδυασμού Συνένωση Προόδου - Νέα Πορεία. Το πολυνομοσχέδιο πέρασε από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 19/3 είπε και ο Γιώργος Πετρίτσης, ενώ η τελική διαβούλευση διήρκεσε από τις 15 – 23/3. Σήμερα τι κάνουμε;
(280312)




Η ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΝΕΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΩΩΤΣΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ

Στα προ ημερησίας συζήτησης θέματα ο Γιώργος Γκιώνης επανέφερε το θέμα των δύο επιταγών που δόθηκαν από τον Κώωτση για την εξόφληση προσωπικής του υποχρέωσης στον Παναγιώτη Παλαιολόγο, κατόπιν παραίνεσης των γονέων του, οι οποίοι διαψεύδουν τον Κώωτση για τους ισχυρισμούς του ότι τον έπιασαν για να μην κάνει κάτι στο παιδί τους.
Ο Γιώργος Γκιώνης αφού επεσήμανε το θέμα των ψεμάτων που συζητείται ότι εκστομούνται από τον Κώωτση στην επικράτεια του δήμου Λουτρακίου, του συνέστησε να λάβει τα μέτρα του γιατί η φήμη αυτή έχει υπερβεί τα τοπικά όρια.
Ι Κώωτσης αντεπιτέθηκε, με ψέματα, για τα οποία στη συνέχεια τον διέψευσε η σύμβουλος της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών Μαρία Πρωτοπαππά.
Ι Κώωτσης είπε ψευδώς ότι τις επιταγές τις μοίραζε επιτροπή, με την Μαρία Πρωτοπαππά να ισχυρίζεται ότι η επιτροπή αυτή που ξεκίνησε να συσταθεί μετά το μπάχαλο των δύο επιταγών και δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι και σήμερα η σύστασή της.

(280312)
Return top