ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ 2




ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ

Η υποκρισία και η γελοιότητα του Κώωτση και των ανθρώπων του που αποφασίζουν τη μία βλακεία μετά την άλλη, εκθέτουν και γελοιοποιούν κατ’ επέκταση το δήμο Λουτρακίου και τους πολίτες του συλλήβδην, δεν έχουν προηγούμενο.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του loutraki-press η πρόφαση που παρουσιάσθηκε για την αναβολή του δήθεν κι αδικαιολογήτως ως εκτάκτου διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε., είναι η έλλειψη απαρτίας, λόγω αδυναμίας προσέλευσης του συμβούλου της πλειοψηφίας Γιάννη Κακούρου. Οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν να μην είχε πρόθεση να προσέλθει ο ίδιος στη συνεδρίαση αποφεύγοντας να βάλει το κεφάλι του στο ντορβά, που οδηγεί όλα τα μέλη της πλειοψηφίας ι Κώωτσης.
- Δηλαδή, από τα εννέα μέλη του σώματος, λόγω της απουσίας ενός, δεν υπήρχε απαρτία;
- Ποιόν νομίζετε ότι κοροϊδεύετε τελικά, επειδή είσαστε ανίκανοι να αντιμετωπίσετε και να χειριστείτε τα στοιχειώδη;
Τα μέλη του Δ.Σ. είχαν ειδοποιηθεί με τηλεομοιοτυπία από την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2012 το απόγευμα, για τη δήθεν έκτακτη συνεδρίαση της Δευτέρας το πρωί, ενώ σήμερα το πρωί ι Κώωτσης πήρε προσωπικά τα στελέχη της αντιπολίτευσης να τους ενημερώσει ότι αναβάλλει τη συνεδρίαση για την προσεχή Τετάρτη το απόγευμα.
Ο λόγος που γίνεται η συνεδρίαση του δήθεν έκτακτου διοικητικού συμβουλίου, θα παρέλθει σήμερα το απόγευμα, σε λίγες ώρες, μετά τη συνεδρίαση του διαχειριστικού συμβουλίου στις 15:00, όπου άνευ απροόπτου θα εκλεγεί ο νέος διαχειριστής της Club Hotel Casino Loutraki.
Ας ελπίσουμε ότι δεν σας έχουν βάλει να κάνετε κάποια τρέλα να οδηγήσετε σε λουκέτο την κοινοπραξία;
Είστε απλά άκρως επικίνδυνοι και θα πρέπει η αντιπολίτευση επιτέλους να ανασκουμπωθεί, να μιλήσει και να δημοσιοποιήσει τα όσα συμβαίνουν, προκειμένου να ενημερωθεί και ο τελευταίος δημότης για το ρόλο που παίζει συλλήβδην η σημερινή δημοτική αρχή και ποιος είναι πλέον ο ορατός κίνδυνος που προδιαγράφεται από την ανικανότητά της, να τινάξει τα πάντα στον αέρα και να φέρουν μεγάλη καταστροφή στο δήμο Λουτρακίου.

(050312)
Return top