ΚΟΥΙΖ

Ποιός είναι ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, ο οποίος στο στενό του περιβάλλον έχει δηλώσει ότι δεν θα ανεξαρτητοποιηθεί, αλλά θα παραμείνει ως ανεξάρτητος εντός του συνδυασμού, γιατί δεν αντέχει άλλο τα ψέματα του Κώωτση;
(220312)




Είπαν…

«I Κώωτσης, αφού δεν κατάφερε να περάσει στο ΣΥΝ ως υποψήφιο βουλευτή από το Λουτράκι τον έμμισθο σύμβουλό του -αυτόν που τρέχει ως ουρά του μέντορά του- τώρα προσανατολίζεται να προτείνει ως υποψήφιο βουλευτή το γραμματέα του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, Χρίστο Μίχα!..»
(220312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.
ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥ 2014

Σχεδιάζοντας με γνώμονα και βασιζόμενος σε συνειδητή παρανομία, ι Κώωτσης εδώ και μήνες δεν ακούει τίποτε και ως μόνη διέξοδο για τη σωτηρία της Λουτράκι Α.Ε. προκρίνει την παράνομη σύσταση θυγατρικής εταιρείας.
Στο πλαίσιο αυτό, το τελευταίο διάστημα, ι Κώωτσης τηρεί σιγήν ιχθύος για να μπορέσει να ανταπεξέλθει των εσωτερικών έντονων προβλημάτων που υπάρχουν στο συνδυασμό Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, έτσι ώστε να μπορέσει να… ξεγελάσει τους αντιδρώντες συμβούλους του και να υπερψηφίσουν στην έκτακτη γενική συνέλευση τη σύσταση της θυγατρικής εταιρείας της Λουτράκι Α.Ε. Για τη συνέχεια δε, έρχονται οι καρατομήσεις σε εταιρείες και οργανισμούς, προκειμένου ένας περιορισμένος μικρός αριθμός ανθρώπων της απολύτου εμπιστοσύνης του, όπως για παράδειγμα ο εξάδελφος Κώστας Δόσχορης, θα είναι τοποθετημένος σ’ ολόκληρο το φάσμα της δημοτικής αρχής για να βρίσκονται τα πάντα υπό απόλυτο έλεγχο και να δημιουργηθούν στεγανά στην πληροφόρηση της τοπικής κοινωνίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφθασαn στο loutraki-press, η επικρατούσα άποψη είναι να συσταθεί συνειδητά η παράνομη θυγατρική κι όταν θα γίνει αυτό αντιληπτό από τις προϊστάμενους θεσμικούς φορείς, για τη διάλυση της εταιρείας θα απαιτείται η οδήγησή της στη Δικαιοσύνη. Εκμεταλλευόμενοι τους αργούς και χρονοβόρους ρυθμούς της Δικαιοσύνης, θεωρούν ότι θα διασωθεί η Λουτράκι Α.Ε., αφού στο μεταξύ θα την έχουν αποψιλώσει.
Στην ουσία γνώμονας δεν είναι η διάσωση της Λουτράκι Α.Ε., αλλά πώς θα εκμεταλλευθούν την κατάσταση προκειμένου να αξιοποιηθεί πολιτικά, ενόψει των επόμενων δημοτικών εκλογών για να εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους. Με τη σύσταση της θυγατρικής, πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να τοποθετήσουν ανεξέλεγκτα κόσμο στη Loutraki Thermal Spa, δεδομένου ότι στην ουσία θα παρακάμπτεται το υποχρεωτικό ΑΣΕΠ, το οποίο περιορίζει τόσο τον αριθμό των προσλήψεων, όσο ότι είναι το αρμόδιο που ανακοινώνει την σειρά προτεραιότητας των επιτυχόντων.
Τα δύσκολα και τα άσχημα, ωστόσο, είναι για το προσωπικό που του ζητείται να μετακινηθεί από τη Λουτράκι Α.Ε. στην υπό σύσταση θυγατρική εταιρεία. Όταν τη συγκεκριμένη εταιρεία, αν συσταθεί με τα σημερινά δεδομένα τη διαλύσει λόγω παράνομης σύστασης η Δικαιοσύνη, τότε οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα βρεθούν στο δρόμο και κανείς δεν θα μπορεί να τους επαναπροσλάβει.
Καλόν λοιπόν θα είναι, όσοι εργαζόμενοι δεν θέλουν να μπλέξουν σε περιπέτειες και να χάσουν τη δουλειά τους να μη δεχθούν να μετακινηθούν από τη Λουτράκι Α.Ε., η οποία και περιουσιακά στοιχεία διαθέτει και περισσότερη τύχη θα έχουν, αν αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της, εν αντιθέσει με τη θυγατρική που δεν θα διαθέτει στην κυριότητά της απολύτως τίποτε και θα είναι ένα συμβόλαιο.
(220312)




ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟ loutraki-press

Ευχαριστώ το ιστολόγιο loutraki-press και το διαχειριστή του Πάνο Ηλιακόπουλο για τη φιλοξενία των δύο επιστολών μου, οι οποίες, ωστόσο, δεν έτυχαν της δέουσας προσοχής από τη δημοτική αρχή.
Στέλιος Προβατάρης
Υ. Γ.:
Οι παρακάτω ευχαριστίες προβάλλονται κατόπιν απαίτησης του Στέλιου Προβατάρη κι όχι γιατί έχει ανάγκη ο γράφων να ευλογήσει τα γένια του.
(220312)
Return top