ΣΤΙΣ 16:00 ΠΙΘΑΝΗ Η ΕΚΡΗΞΗ ΝΕΑΣ ΒΟΜΒΑΣ




ΚΟΥΙΖ

Η αντιπολίτευση θα αντιδράσει σήμερα, μετά και από αυτή την αποκάλυψη ή κάποιοι αναγκάζονται να σιωπήσουν για άλλους λόγους;
(140312)




Είπαν…

«Είναι πρωτοφανής, η εκκωφαντική ανυπαρξία της τοπικής εξουσίας να αναπληρούται από τους πολίτες, να της ανοίγονται οι δρόμοι κι αυτή να παραμένει αδρανής στα κελεύσματα των καιρών. Ο λόγος για τον Κώωτση, του οποίου έχει δοθεί στο πιάτο, αν και το σνομπάρισε παρά τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, το έργο της έλευσης του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι, το οποίο βρίσκεται σ’ άκρως κρίσιμο και καθοριστικό σημείο για την περαιτέρω προώθησή του. Εν αντιθέσει με τον Κώωτση που αδιαφορεί προκλητικότατα, οι αρμόδιοι φορείς που διαχειρίζονται και προωθούν τις προκαταρκτικές εργασίες και ειδικότερα η διαχειριστική αρχή του ΠΕΠ, τον αναμένουν να αναλάβει πρωτοβουλία, έτσι ώστε σε σύγκλιση των αρμοδίων φορέων να προσδιορισθεί η ωριμότητά του στο πλαίσιο των ΠΕΠ Πελοποννήσου, για να επισπευσθεί η ένταξή του εντός έτους στο ΕΣΠΑ της τρέχουσας περιόδου. Οι φορείς που σχεδιάζουν και προωθούν τις επιμέρους υποστηρικτικές εργασίες, αυτή τη στιγμή είναι ξεκρέμαστοι και η όποια πρόοδος σημειώνεται οφείλεται αποκλειστικά και μόνον στην υποστήριξη προσώπων που αγαπούν το Λουτράκι, γιατί είναι φίλοι του…»
Κώωτση, τ’ ακούς;
(140312)




ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΩΩΤΣΗ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ
ΤΟ «ΣΥΓΓΕΝΗ» ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ… ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΣΟΥΝ;..

Δύο έγγραφα που έχουν περιέλθει στην κατοχή του loutraki-press αναδεικνύουν κι αποδεικνύουν ότι ι Κώωτσης με συμβούλους και μυστικοσυμβούλους έχουν καταλάβει την εξουσία για το μακροβούτι στο χρήμα και τη διανομή του μεταξύ τους;
Οι ενέργειες που γίνονται, είναι εξόφθαλμες, δείχνουν να μην υπολογίζουν τίποτε και να μην σέβονται τίποτε, προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα, έχουν εξαπατήσει απροκάλυπτα σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και μπρος στην καλοπέρασή τους, νομίζουν ότι θα εξαπατήσουν με πολύ μεγάλη ευκολία και την κοινή γνώμη. Οι σύμβουλοι του Κώωτση με διάφορα τερτίπια, έχουν την αίσθηση ότι θα παραπλανήσουν την τοπική κοινωνία και δεν θα τους αντιληφθεί κανείς.
Πρόκειται για δύο έγγραφα της Λουτράκι Α.Ε., με ημερομηνίες το μεν πρώτο 3 Οκτωβρίου 2011 και αρ. πρωτοκόλλου 642 και το δεύτερο 16 Νοεμβρίου 2011 με αρ. πρωτοκόλλου 723, τα οποία και τα δύο αφορούν ζεστό χρήμα που πρέπει να κατευθύνεται όλως παρανόμως σε συγκεκριμένες τσέπες!
Το μεν πρώτο έγγραφο απευθύνεται στον διαχειριστή της Club Hotel Casino Loutraki (τότε τον αναγνώριζαν για να μοιράσουν το χρήμα;) Αντώνη Στεργιώτη με κοινοποίηση στον οικονομικό διευθυντή Θωμά Γάβρογο και το δεύτερο απευθύνεται μόνον στο Θωμά Γάβρογο.
Τα δύο έγγραφα φέρουν την υπογραφή του -εξαδέλφου κατά τον Κώωτση, τον απαρνείται ο ίδιος- αντιπροέδρου της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρη Λογοθέτη, ο οποίος είναι προφανές ότι λειτουργεί κατ’ εντολήν του Κώωτση, με γνώμονα να περάσουν τις επιδιώξεις του στα κρυφά και να πάει ζεστό χρήμα στον έτερο συγγενή του.
Με το πρώτο έγγραφο ο Δημήτρης Λογοθέτης ζητάει τα ακόλουθα:
«Με την παρούσα σας ενημερώνουμε ότι με την υπ’ αριθ. 73/18 - 2011 απόφαση, το διοικητικό συμβούλιο της "Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ", απεφάσισε τη διακοπή συνεργασίας με το νομικό σύμβουλό της Γεώργιο Πέτρου.
Συνεπεία της παραπάνω διαδικασίας, παρακαλούμε όπως να διακοπεί οποιαδήποτε καταβολή προς το συγκεκριμένο δικηγόρο για αμοιβές του από 1/9/2011. Περαιτέρω θα ενημερωθείτε άμεσα για το πρόσωπο του νέου ειδικού συμβούλου και των αμοιβών του με αρχή ισχύος από 1/9/2011 και εφεξής.»
Πέραν όλων των άλλων, οι άνθρωποι φαίνεται ότι είναι και ξεδιάντροποι, καθ’ ότι έρχονται στις 3/10/2011 και διατάσσουν στην ουσία να πάρουν πίσω το μισθό από έναν συνεργάτη στον οποίο είχε καταβληθεί ο μισθός είτε από τις 30/9/2011, είτε από την 3/10/2011, δεδομένου ότι αποκλείεται να έστειλαν τη συγκεκριμένη επιστολή με τη τσίμπλα στο μάτι. Από αυτούς, όμως, προκειμένου να ορμήξουν στο χρήμα, όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς…
Αν και ανώδυνη η πρώτη επιστολή για τον κάθε παρατηρητή, με τη δεύτερη πλέον πέφτουν οι μάσκες κι αναδεικνύεται πώς εξαπατήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε. και τι πραγματικά είχε κατά νου ι Κώωτσης να πράξει, προκειμένου να δίνει ή καλύτερα να «μπουκώνει» με ζεστό χρήμα αδικαιολόγητα και παράνομα το «συγγενή» κουμπάρο του. Μάλιστα, από την πρεμούρα του ο «εξάδελφος» αντί για εκ περιτροπής αναγράφει εκεί που είναι κατ’ ουσίαν το μυαλό τους: Εκ περιδρομής… Να περιδρομιάσουν τον αγλέορα που λένε και οι κοινοί θνητοί.
Ειδικότερα, στο δεύτερο έγγραφο αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Σε συνέχεια της υπ’ αριθ. Πρωτ. 642/3-10-2011 επιστολής μας, σας ενημερώνουμε ότι το δικηγορικό γραφείο "Δ. Κονομόδης & Συνεργάτες" είναι κατ’ ανάθεση νομικός σύμβουλος σε θέματα της κοινοπραξίας. Παρακαλείσθε όπως καταβάλλεται το ποσόν των € 5.000 μηνιαίως με αναδρομική ισχύ από 1/9/2011 στους ως ακολούθως δικηγόρους - συνεργάτες του εν λόγω γραφείου, εκ περιδρομής:
Δημήτριος Κονομόδης ή Έλενα Κονομόδη ή Αλέξανδρο Γκουριώτη ή Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου ή Δημήτριο Στατήρα
Ποιόν νομίζετε ότι δουλεύετε κι εξαπατάτε την ώρα που διαπράττετε τη μία παράβαση καθήκοντος μετά την άλλη, με προφανή ζημία κι ανεπανόρθωτες βλάβες σε βάρος της Λουτράκι Α.Ε.;

Υ.Γ.: Στις 16:00 θα αναρτηθεί άρθρο έγκριτου νομικού, με το τι πραγματικά συμβαίνει στη Λουτράκι Α.Ε. με τις αμοιβές και τις επιδιώξεις με νομικούς.
Μαζί του μπορεί να σκάσει κι άλλη μία βόμβα, που θα δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερο κρότο, αλλά και πολύ ισχυρότερο ωστικό κύμα.
(140312)
Return top