ΚΟΥΙΖ

Ποιός είναι ο αντιδήμαρχος - «εξαπτέρυγο» που με το θράσος να διαμαρτύρεται γιατί τα τοπικά blogs δεν γράφουν θετικά πράγματα και πολύ περισσότερο τολμούν να ασκούν κριτική στον ανύπαρκτο «αυτοκράτορα»;
(060312)




Είπαν…

«Πότε θα μπορέσει ι Κώωτσης και οι άλλοι ανεγκέφαλοι σύμβουλοί του ότι δεν ήταν αυτοί η αιτία, ούτε καν η παρωνυχίδα, που εξώθησαν τον Αντώνη Στεργιώτη σε παραίτηση, άσχετα αν μεταξύ τους βαυκαλίζονται και νομίζουν ότι αυτοί το "έφαγαν"; Πόση βλακεία μπορεί να κουβαλάνε οι άνθρωποι; Δεν διακρίνουν αυτό που έρχεται κι απειλεί ισοπεδωτικά το αύριο του δήμου Λουτρακίου; Δεν κοιτάνε τα χάλια τους που έχουν οδηγήσει σε μαρασμό το Loutraki Thermal Spa, ενώ και τη Λουτράκι Α.Ε. που την οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο λουκέτο;»
(060312)



ΚΩΩΤΣΗ ΜΠΑΧΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

Του… Κώωτση ο «γάμος» έγινε την Κυριακή το βράδυ στην έκτακτη σύγκληση των συμβούλων της Λουτράκι Α.Ε., στην οποία παρίστατο ο «συγγενής» κουμπάρος Δημήτρης Κονομόδης, καθώς επίσης -προφανώς ενισχυτική η παρουσία του- και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς.
Στο κάλεσμα του «αυτοκράτορα» ανταποκρίθηκαν τα τέσσερα μέλη πλην του Γιάννη Κακούρου, ο οποίος λέγεται ότι έχει αρχίσει να φοβάται μ’ αυτά που κάνει ι Κώωτσης και οι ανεγκέφαλοι σύμβουλοί του, προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους για την έκτακτη συνεδρίαση της επόμενης του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε.
Φυσικό ήταν, οι ανεγκέφαλοι να πανηγυρίζουν νομίζοντας ότι «έφαγαν» τον Αντώνη Στεργιώτη, προβληματιζόμενοι, ωστόσο, εάν θα πήγαιναν τη Δευτέρα το πρωί και τι θα έλεγαν στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε., με αποτέλεσμα τελικά να το αναβάλουν.
Συζήτηση έγινε και για την τύχη της υπό σύσταση θυγατρικής εταιρείας της Λουτράκι Α.Ε. όπου υπήρξαν αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο συγγενών του Κώωτση. Του «συγγενή» κουμπάρου αυθαίρετα διορισθέντος ως νομικού συμβούλου με τις € 5.000 μηνιαία αμοιβή Δημήτρη Κονομόδη και του αντιπροέδρου –εξαδέλφου κατά Κώωτση, το αρνείται ο ίδιος, Δημήτρη Λογοθέτη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press λέγεται ότι ο Δημήτρης Λογοθέτης επετέθη στον Δημήτρη Κονομόδη και του είπε αλλιώς μας τα ’λεγες. Προκειμένου να μην έχουν την αίσθηση ότι μπορούν να κοροϊδεύουν την τοπική κοινωνία, οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι λόγω των καθυστερήσεων της αναβλητικότητας και της ανικανότητάς τους, είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος η Λουτράκι Α.Ε. να κλείσει, δεδομένου ότι οι άνθρωποι δεν διαθέτουν στοιχειώδη σκέψη για να αποτρέψουν το κλείσιμο της εταιρείας.
(060312)




ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΝΝΑ ΚΙ ΟΠΛΙΣΘΗΚΑΝ
ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ

Τα μέλη του και κατά επέκταση τους συμπολίτες μας, έτσι ώστε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να συνδράμουν την προσπάθεια κατά δύναμιν «βοήθησε και εσύ να αλλάξει η ζωή μας» με στόχο την ενίσχυση των συσσιτίων αλληλεγγύης και του φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας, καλεί ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λουτρακίου τα Γεράνεια.
Βρισκόμαστε σε μια εποχή, τονίζεται στην ανακοίνωση, που η αλληλεγγύη είναι η μοναδική διέξοδος στην αντιμετώπιση της επιβίωσης γιατί ούτε φως στο τούνελ διαφαίνεται αλλά ούτε και πάτος στο βαρέλι. Σκοπός είναι η συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων τα οποία στην συνέχεια ο σύλλογος θα προωθήσει και παραδώσει στην μητρόπολη Κορίνθου.
Οι κυνηγοί του Λουτρακίου ως τόπο συγκέντρωσης της βοήθειας έχουν καθορίσει το γνωστό σε όλους κατάστημα του πρώην δημοτικού συμβούλου «MIKES» επί της Βενιζέλου 22 στο Λουτράκι.
Τα τρόφιμα που συνίσταται να προσφέρονται είναι: ζάχαρη - αλεύρι - όσπρια (φακές, φασόλια, ρεβίθια, κουκιά), γάλα εβαπορέ- λάδι- ρύζι - κονσέρβες – ζυμαρικά (μακαρόνια, χυλοπίτες, τραχανάς).
Πληροφορίες: Τηλ. 6945757383 - 6978518515 - 6974390990.
(060312)




ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Εκδήλωση - αφιέρωμα στο έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μάνου Χατζηδάκη διοργανώνει την Κυριακή 11 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό κέντρο Λουτρακίου, συνδιοργανώνουν ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού - Αθλητισμού και Περιβάλλοντος - «Προμηθέας», η Λουτράκι Α.Ε. και ο δήμος Λουτρακίου.
Τη εκδήλωση θα προλογίσει ο καθηγητής Γεώργιος Μουζακίτης, ο οποίος θα αναφερθεί στο έργο του μεγάλου συνθέτη. Παράλληλα, θα παρουσιάζεται το καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη Παιδική Χορωδία, καθώς επίσης και τη μικτή χορωδία του δήμου μας.
(060312)




ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ ΔΙΑΝΕΜΕΙ Ο «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Τέσσερις χιλιάδες δενδρύλλια (μικρά πεύκα) έχει προμηθευθεί κατόπιν πρωτοβουλιών του ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού - Αθλητισμού και Περιβάλλοντος - «Προμηθέας», τα οποία σε συνεργασία με το δήμο Λουτρακίου, δια μέσου του αρμόδιου αντιδημάρχου Θανάση Μουζάκη και της υπηρεσίας πρασίνου, θα διαθέσει σε συλλόγους ένα ικανό αριθμό αυτών προς φύτευση, έτσι ώστε να αναπτύξουμε και να εμπλουτίσουμε το περιβάλλον του δήμου μας.
Η διάθεση των δενδρυλλίων θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον «Προμηθέα» μέχρι τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να έλθουν σ’ επαφή με τον Θάνο Βλαχοδημήτρη στο τηλέφωνο 27440 67000 και στις ώρες μεταξύ 09:00 - 13:00.
(060312)
Return top