ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ




ΚΟΥΙΖ

Τι κρύβεται επιτέλους, πίσω από την πρεμούρα του Κώωτση να βάλει πρόεδρο στη ΔΕΥΑΛ-Π το συγχωριανό του Δημήτρη Πέτρου; Ποιά σχέση μπορεί να συνδέει τους δύο άνδρες; Ποιός μπορεί να φαντασθεί που οφειλεται αυτή την εμμονή του Κώωτση;

(150312)




Είπαν…

«Γιατί ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς «φιμώνει» - αφαιρώντας του το λόγο, από τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας Γιώργο Μπάκο, προκειμένου να προστατέψει τον Κώωτση; Πρόεδρε, άλλαξε βιολί, επιτέλους γιατί το μαύρισμα θα πάει γόνα…»
(150312)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΤΟ «ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ» ΚΩΩΤΣΗ…


Όσο κι αν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Γιώργος Κακαβάς λειτουργεί καθ’ υπέρβασιν είτε ως κυματοθραύστης, είτε ως αλεξίσφαιρο του Κώωτση, λόγω της αχαριστίας του ο δεύτερος θέλει να τον φάει και να βάλει στη θέση του τον αντιδήμαρχο Αγ. Θεοδώρων Δημήτρη Δέδε.
Αυτό προκύπτει από τη χθεσινοβραδινή μάχη που έγινε στο γραφείο του Κώωτση, μετά την ολοκλήρωση του δημοτικού συμβουλίου μεταξύ Γιώργου Κακαβά και Δημήτρη Δέδε.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Δημήτρη Δέδε υπάρχει ενθουσιασμός και προσβλέπουν στην αναβάθμισή του, καθ’ ότι ι Κώωτσης τον υποστηρίζει άσχετα αν έχει δίκιο ή άδικο. Ως γνωστόν, ι Κώωτσης τον υποστηρίζει γιατί δέχεται τις διαβεβαιώσεις του αντιδημάρχου του, ότι οι Αγ. Θεόδωροι θα τον επανεκλέξουν δήμαρχο Λουτρακίου.
Ι Κώωτσης, όπως είναι φυσικό, τσιμπάει, χωρίς να μπαίνει στη διαδικασία να διασταυρώσει αν τα λεγόμενα του αντιδημάρχου του ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή η τοπική κοινωνία βράζει με τον Κώωτση που θα κινδυνεύουν οι υποψήφιοί του να βρουν τη ψήφο τους.
Δημοτικοί παρατηρητές στο άκουσμα να γίνει ο Δημήτρης Δέδες πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, έφτυναν τον κόρφο τους, θεωρώντας ότι «θα πρόκειται για την απόλυτη κατάντια του δήμου Λουτρακίου, κρίνοντας και από την έως τώρα παρουσία του στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Ωστόσο, για τη χθεσινή ένταση που δημιουργήθηκε το μέρος του Γιώργου Κακαβά πήρε ο Γιώργος Δέδες. Λέτε να δημιουργηθεί ρήξη με τον Κώωτση;
Κώωτση, πότε θα διαψεύσεις το loutraki-press;
(150312)
Return top