ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, ποιός θα πληρώσει το κάλυμμα της πισίνας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου, δεδομένου ότι οι πληροφορίες θέλουν αυτό να έχει σκιστεί;
(290312)




Είπαν…

«Ο Γιώργος Γκιώνης υπέβαλε ερώτημα για τη σύσκεψη της Δευτέρας σε σχέση με την αναγκαιότητα διάθεσης, παράνομα δε, του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου. Ι Κώωτσης, επειδή αποκαλύφθηκε για τις άλλη μία φορά έκνομες ενέργειές του, αντ’ απάντησης τον απείλησε με την αποκάλυψη των πεπραγμένων του για το συγκεκριμένο έργο. Ι Κώωτσης λοιπόν θα πρέπει να αντιληφθεί ότι έχει πρώτα και κυρίαρχα υποχρέωση έναντι των δημοτών να αποκαλύψει τα πεπραγμένα του Γιώργου Γκιώνη. Κατά δεύτερο λόγο, επιβάλλεται να δώσει δημόσια εξηγήσεις γιοα τη σύσκεψη της Δευτέρας. Καλή η τακτική του αποπροσανατολισμού και των εν δυνάμει εντυπώσεων, αλλά Κώωτση έχει έλθει η ώρα να ακούσουμε και για το μάρμαρο».
(290312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΕΣ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ 4ΕΤΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΕΥΑΛ

Θύμα ή επιπόλαιου κι άφρονος σχεδιασμού για τη δημιουργία εντυπώσεων ή μιας ανίερης συμμαχίας φαίνεται ότι βρέθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών Γιώργος Γκιώνης.
Η πρόθεση και βούληση που εκδηλώθηκε έκθεσης του Γιώργου Γκιώνη στα όμματα της κοινής γνώμης για παραλήψεις ή παραβάσεις καθήκοντος, προϊόν αναποτελεσματικότητας ή μεροληπτικών ενεργειών επί των ημερών του, ήταν προφανώς κακοστημένη και κακοσχεδιασμένη, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα για τον τρόπο που παρουσιάστηκε το εν λόγω θέμα.
Δεκαπέντε μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων σου δεν βγαίνεις να πεις τι παρέλαβες, δεδομένου ότι αυτό σημαίνει για σένα τον ίδιο ότι τόσο καιρό δεν δούλευες και δεν ανταποκρινόσουν της αποστολής σου, αλλά χαριεντιζόσουν λόγω εξουσιομανίας.
Καλή η ενημέρωση, αλλά μετά τόσους μήνες το ζητούμενο που μπαίνει είναι τι αποτέλεσμα έχεις παράξει και ποια λιθάρια έχεις βάλει για τη σύννομη κι εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας.
Αφού λοιπόν είχες σκοπό να κάνεις βουτιά στο παρελθόν και να επιδείξεις έναντι των προκατόχων σου πόσο καλός είσαι και πόσο καλά κάνεις τη δουλειά σου, δεν σταματάς μόνο στην προηγούμενη τετραετία, αλλά για τα μάτια των Ιουδαίων λαμβάνεις υπόψη σου κι άλλη μία τετραετία.
Επίσης, στο μείζον θέμα του νερού για το Λουτράκι και της διαχείρισής του, δεν είναι μόνον τα έσοδα, αλλά και οι τρόποι διάθεσης. Ο λαλίστατος αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτης Βαρελάς, καλά τα είπε για τις ανείσπραχτες οφειλές, αλλά ζητούμενο είναι γιατί δεν είχε να πει τίποτε για τις παράνομες παροχές, νέα ρολόγια, σε αυθαίρετες οικοδομές εκτός σχεδίου ή πάνω στον υδροφόρο ορίζοντα; Γιατί για το συγκεκριμένο θέμα τήρησε σιγή ιχθύος;
Η τακτική και η πρεμούρα του έδειξε ότι μόνος στόχος του ήταν να πλήξει τον Γιώργο Γκιώνη, του οποίου ο συνδυασμός φαίνεται να ενοχλεί τους πολιτικούς σχεδιασμούς τόσο της σημερινής δημοτικής πλειοψηφίας, άσχετα αν δεν έχει καμία απολύτως προοπτική, όσο και της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης.
Τα συμπεράσματα απορρέουν από αυτά που η δημοτική πλειοψηφία μεθοδεύει και προβάλλει.
(290312)




ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Με τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξή της θα συνεδριάσει αύριο στις 18:30 η δημοτική κοινότητα Λουτρακίου Περαχώρας.
1 Εισήγηση για προέγκριση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος καφετέρια της Λ & Π Αθανασούλας Ο.Ε. το οποίο θα λειτουργήσει επί της Ποσειδώνος στο Λουτράκι.
2 Εισήγηση για ανανέωση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων για το έτος 2012 για το κατάστημα καφέ μπαρ της Γιολάντας Κοστέτσκα το οποίο λειτουργεί επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 40 στο Λουτράκι.
3 Εισήγηση ανανέωση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων για το έτος 2012 για το κατάστημα καφετέρια - ζαχαροπλαστείο χωρίς εργαστήριο της Σ. Παπαχαραλάμπους - Μ. Μιχαλοπούλου Ο.Ε., το οποίο λειτουργεί επί της οδού Ποσειδώνος 42 στο Λουτράκι.
4 Εισήγηση ανανέωση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων για το έτος 2012 για το κατάστημα εστιατόριο της Γ. Κομνηνός Ο.Ε. με επωνυμία GOODY’S το οποίο λειτουργεί στον Ισθμό.
(290312)




ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Μια κατ’ εξοχήν ανθρώπινη πρωτοβουλία έχουν αναλάβει οι επικεφαλής και οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού Λουτρακίου, διοργανώνοντας υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και παιδείας «Μέριμνα», ένα παζάρι με χειροτεχνήματα που έχουν κατασκευασθεί από τις ίδιες μαζί με τα παιδιά, προκειμένου τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν στις δύσκολες ημέρες που βιώνει η ελληνική κοινωνία να δοθούν προς ενίσχυση των προσπαθειών που καταβάλλονται από το «Χαμόγελο του παιδιού».
Ημέρες Πασχαλινές, ημέρες αγάπης, ημέρες αλληλεγγύης και κατανόησης.
Όλοι βρισκόμαστε πιεσμένοι από το καθεστώς της κρίσης.
Όμως κάποιοι αντιμετωπίζουν προβλήματα μεγαλύτερα από τα δικά μας.
Εμείς δεν ερχόμαστε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Μπορούμε όμως να κάνουμε πράγματα μικρά, αλλά με μεγάλη αγάπη.
Έτσι σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε χειροτεχνήματα, άλλα μόνες μας και άλλα μαζί με τα παιδιά του Παιδικού μας Σταθμού και να τα διαθέσουμε προς πώληση σε ένα παζάρι.
Τα έσοδα θα τα διαθέσουμε στο « Χαμόγελο του Παιδιού», εκεί όπου αγωνίζονται για να καλύψουν τις ανάγκες παιδιών ταλαιπωρημένων και χωρίς οικογένεια.
Σας καλούμε στο παζάρι της αγάπης λοιπόν, για να συμμετάσχετε κι εσείς φέρνοντας φίλους και γνωστούς σας για να αγοράσετε τις κατασκευές μας και να ενισχύσετε την προσπάθεια μας.
Χώρος διεξαγωγής παζαριού: Παιδικός σταθμός Λουτρακίου, Ανδρούτσου 66.
Ημέρες: Τετάρτη 4/4, Πέμπτη 5/4 και Παρασκευή 6/4/2012 και τις ώρες 9.30 π.μ. μέχρι 3.30 μ.μ.
(290312)




ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ
ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕΣΩ ΜΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στο νομό Κορινθίας και στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013, προχωρά ο δήμος Λουτρακίου σε συνεργασία με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση Ένωση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορινθίας.
Οι δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν ανά κωδικό, τα προσόντα των υποψηφίων και ο αριθμός των ατόμων που θα προσληφθούν ανά ειδικότητα και χρονική διάρκεια, είναι τα ακόλουθα:
101 Φροντίδα Σχολικών Κήπων και Πάρκων, επτά ΥΕ εργάτες περιβάλλοντος 5μηνης διάρκειας.
102 Φροντίδα Σχολικών Κήπων και Πάρκων, ένας ΠΕ ή ΤΕ γεωπονίας - φυτικής παραγωγής, 5μηνης διάρκειας.
103 Δασοπροστασία και Φύλαξη δεκαπέντε ΔΕ δασοφύλακες 5μηνης διάρκειας.
104 Ανάπλαση Χώρων Φυσικού Κάλλους επτά ΥΕ εργάτες περιβάλλοντος - πρασίνου 5μηνης διάρκειας.
105Ανάπλαση Χώρων Φυσικού Κάλλους ένας ΠΕ γεωλόγος 5μηνης διάρκειας.
106 Ανάπλαση Χώρων Φυσικού Κάλλους επτά ΥΕ εργάτες περιβάλλοντος - πρασίνου 5μηνης διάρκειας.
107 Ανάπλαση Χώρων Φυσικού Κάλλους, ένας ΠΕ ή ΤΕ δασολόγος 5μηνης διάρκειας.
108 καθαρισμός παραλιών έντεκα ΥΕ εργατών, 5μηνης διάρκειας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Δ. Στάμου 8, Αγ. Θεόδωροι Κορινθίας 20003 απευθύνοντάς την στην Ένωση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορινθίας υπόψη Μ. Σπηλιοπούλου. Τηλ. επικοινωνίας: σταθερό τηλέφωνο 27410 60035 (μόνο κατά τις ώρες παραλαβής των αιτήσεων) ή 6944103444.
Ημέρες υποβολής αιτήσεων από Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 ως Πέμπτη 12 Απριλίου 2012 και ώρες 16:00 ως 20:00.

(290312)
Return top