ΚΟΥΙΖ

Γιατί ι Κώωτσης χθες το βράδυ ήταν στενοχωρημένος που δεν ανέβηκε στο γραφείο ο Δημήτρης Πέτρου, που είχε φροντίσει να φύγει με τον εξάδελφο Κώστα Δόσχορη;
(150312)




Είπαν…

«Σας διέφυγε η κόντρα του Γιωργάκη με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Κακαβά. Και ο πολλά βαρύς Γιωργάκης διαμαρτυρόταν χθες το βράδυ στο γραφείο του Κώωτση ότι δεν του δίνει όσο πρέπει το λόγο. Τι θέλει να πει ο Γιωργάκης; Ας μας δείξει πρώτα έργο και μετά το σώου στις κάμερες…»
(150312)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

Εντελώς αγανακτισμένος, νιώθοντας ντροπή, για τα ψέματα που αμολάνε όπου σταθούν Κώωτσης και Δημήτρης Δέδες, είναι ο δημοτικός σύμβουλος Αγ. Θεοδώρων Αργύρης Ψυχογιός του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα και τα Ψέματα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, ο οποίος τους τα έψαλε για τα καλά χθες το βράδυ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press ο Αργύρης Ψυχογιός μετά το δημοτικό συμβούλιο στο γραφείο του Κώωτση, σε πολύ έντονο ύφος τους ξεκαθάρισε ότι τα ψέματα ως εδώ. Από εδώ και πέρα, εγώ θα σας αποκαλύπτω, γιατί έχουμε γίνει παντού ρεζίλι. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο. Επισημαίνεται ότι τα ίδια συναισθήματα νιώθει και ο αδελφός του, πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αγ. Θεοδώρων Χρήστος Ψυχογιός.
Κώωτση, αν μπορείς έλα να τα διαψεύσεις;

(150312)




Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΩΩΤΣΗ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΑΠΌ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΤΡΙΤΣΗ

Ιδιαίτερα καυστικός και έντονα καταγγελτικός, αναδεικνύοντας κι αυτός από την πλευρά του τη «φασιστική» νοοτροπία του Κώωτση, που έχει την αίσθηση ότι αποφασίζει και διατάσσει κατά το δοκούν, ήταν παρά το πράο ύφος του και τους χαμηλούς τόνους στις παρεμβάσεις του, ο επικεφαλής του συνδυασμού Συνένωση Προόδου - Νέα Πορεία Γιώργος Πετρίτσης.
Με την παρέμβασή του ο Γιώργος Πετρίτσης ανέδειξε την παθογένεια του Κώωτση που έχει την αίσθηση ότι όλοι είναι σαν τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του που τρέχουν πίσω του ως σφουγγοκολάριοι, όταν αυτός μιλάει.
Ο Γιώργος Πετρίτσης αναφέρθηκε στην αμετροέπεια του Κώωτση της προπερασμένης Παρασκευής να συγκαλέσει στα μουλωχτά τη σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. για τις 10 π.μ. της προσεχούς Δευτέρας, ειδοποιώντας τα μέλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την Παρασκευή το απόγευμα, λες κι όλοι έπρεπε κι ήταν υποχρεωμένοι να βρίσκονται πάνω στους υπολογιστές τους, μήπως κι έρθει του «αυτοκράτορα» να βγάλει κάποιο φιρμάνι…
Ο Γιώργος Πετρίτσης στη χαρακτηριστική αναφορά του μεταξύ άλλων τόνισε τ’ ακόλουθα:
«Την Δευτέρα 5-3-12 και ώρα 10.00 ο πρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. και δήμαρχος του δήμου, συγκαλεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στην Λουτράκι Α.Ε. με σκοπό να συζητήσει την πρόσκληση του Αντώνη Στεργιώτη για το διαχειριστικό συμβούλιο που θα γινόταν την ίδια μέρα στις 15.00.
Υπάρχει μια λεπτομέρεια, η επιστολή του διαχειριστή έχει φθάσει στα γραφεία της εταιρείας από την Τετάρτη 29-2-12.
Και η δημοτική αρχή για ένα τόσο σοβαρό θέμα ενημερώνει το Σαββάτο 3-3-12 στις 4.00 το μεσημέρι τα μέλη του συμβουλίου με e-mail (λες και είμαστε αναγκασμένοι και υποχρεωμένοι μέσα στο σαββατοκύριακο να ανοίγουμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μήπως και βρούμε κανένα έκτακτο διοικητικό συμβούλιο) και όχι τηλεφωνικά για έκτακτη συνεδρίαση για τις 5-3-12 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00.
Το πρωί της ίδιας ημέρας με ενημερώνει τηλεφωνικά ο ίδιος ο δήμαρχος, μία ώρα πριν την συνεδρίαση, ότι ακυρώνεται το συμβούλιο (προσωπικά εάν δεν είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά η γραμματέας του συμβουλίου 1.30 πριν από την συνεδρίαση ότι αναβάλλεται, δε θα είχα γνώση για το συμβούλιο, γιατί απλά δεν το γνώριζα, γιατί απλά δεν άνοιξα αυτή την ημέρα το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) επειδή ένα μέλος δεν θα παραστεί και τα έκτακτα συμβούλια πρέπει να έχουν πλήρη απαρτία.

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν… Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει…
Κι ενώ αναβάλλεται το συμβούλιο, οι κύριοι της πλειοψηφίας μέλη του διαχειριστικού, χωρίς καμία απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, αποφασίζουν να επαναδιορισθούν από μόνοι τους, αφού είχαν ως γνωστόν παραιτηθεί πάλι από μόνοι τους, προκειμένου να παρευρεθούν στο διαχειριστικό συμβούλιο και να έρθουν να μας ενημερώσουν για τις ακολουθούμενες ενέργειες εκ των υστέρων, μετά την σύγκληση του διαχειριστικού συμβουλίου ημέρα Τετάρτη 7-3-12.
Αν αυτό δεν είναι προσβολή της δημοκρατικής διαδικασίας τότε τι είναι κυρίες και κύριοι;
Αν τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου συμφωνούν με τις απόψεις σας τότε πραγματικά, η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και έχουν πλέον όλοι τους τεράστια ευθύνη για την τύχη της εταιρείας.»
(150312)
Return top