ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, την έκανες τη μεγάλη κωλοτούμπα με το casino; Ξεχνάς, όμως, πίσω έχει την ουρά και οι διεκδικήσεις της πόλης, όχι οι προσωπικές σου -όρα € 550.000 για ημέτερους- είναι επιβεβλημένες!
(240312)




Είπαν…

«Με πολύ ενδιαφέρον αναμένονται οι αντιδράσεις του κόσμου προς τη δημοτική αρχή και των Κώωτση στην παρέλαση του Λουτρακίου. Ειδικότερα, αντιδράσεις αναμένονται από αυτούς που έχει τάξει κι έχουν πλέον εκνευρισθεί, καθιστώντας τους τους πιο φανατικούς πολέμιούς του.»
(240312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ Ή ΤΟ ΑΠΕΧΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ

Την προσεχή Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 στις 16:00 ο πρόεδρος του σώματος έχει προσδιορίσει τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, ενόψει της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Λουτράκι Α.Ε. ακριβώς την επομένη ημέρα.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Λουτρακίου, δεν απαλλάσσονται των ποινικών ευθυνών τους, άσχετα αν καταψηφίσουν μια παράνομη απόφαση. Απλά πέφτουν… στα μαλακά, όταν τα αδικήματα δεν είναι βαριά. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν σωρεία παρανομιών, ακόμη και σε βαθμό κακουργήματος. Τα μέλη των συμβουλίων και ειδικότερα μέλη συμβουλίων ΝΠΔΔ, έχουν υποχρέωση από την κείμενη νομοθεσία, παραβατική συμπεριφορά και παράνομες αποφάσεις να τις καταγγέλλουν αρμοδίως στους εκάστοτε θεσμικούς φορείς.
Πάντως, από τα οκτώ θέματα ημερήσιας διάταξης τα δύο είναι άμεσου ενδιαφέροντος και υψηλής πολιτικής, δεδομένου ότι θα κριθεί ειδικότερα στο πρώτο, αν το σώμα ευλογεί την παραβατικότητα και τη λήψη παράνομων αποφάσεων. Γιατί αν ληφθεί τέτοιου είδους απόφαση είναι ως να δίνεις το σύνθημα στους απλούς πολίτες να παρανομήσουν κι αν τους πιάσουν και τότε πάλι να δούμε τι μπορεί να γίνει για να γλυτώσουν.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:
1 Ορισμός εκπροσώπου δήμου και καθορισμός των θέσεων που αυτός θα τηρήσει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ «Λουτράκι Α.Ε.», την 28η Μαρτίου 2012, στα παρακάτω θέματα:
α Λήψη απόφασης για έγκριση της τροποποίησης - συμπλήρωσης του καταστατικού της «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.».
β Λήψη απόφασης για έγκριση της σύστασης θυγατρικής εταιρείας της «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.» και λήψη απόφασης για έγκριση του καταστατικού της θυγατρικής εταιρείας.
γ Λήψη απόφασης για έγκριση της μεταφοράς του προσωπικού στην υπό σύσταση θυγατρική εταιρεία της «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.» και την υπογραφή τριμερούς σύμβασης με έκαστο εργαζόμενο, στην οποία θα αναγνωρίζεται ο χρόνος πρόσληψης στη θυγατρική εταιρεία ίδιος με αυτόν της μητρικής εταιρείας καθώς και έγκριση του σχεδίου συμβάσεως
δ Λήψη απόφασης για έγκριση ή μη της προτεινόμενης ανάκλησης των αποφάσεων της «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.» που αφορούν στη χορήγηση προκαταβολών από αυτήν προς τη ΔΕΚΕΛΠ από μελλοντικά μερίσματα προς τον δήμο και ανάκληση των παρακάτω αποφάσεων του δήμου που αφορούν στην έγκριση των χορηγηθέντων προκαταβολών από την «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.» στη ΔΕΚΕΛΠ, από μελλοντικά μερίσματα προς τον δήμο:
Ι) της υπ’ αριθ. 265/2007 1 δ) «Ανακοινώσεις και προτάσεις»
ΙΙ) της υπ’ αριθ. 162/2010 δ) «Έγκριση προκαταβολών στον Δήμο από το μέρισμά του»
ΙΙΙ) της υπ’ αριθ. 232/2011 δ) «Έγκριση προκαταβολών στον Δήμο από το μέρισμά του»
ε Ανακοινώσεις και προτάσεις.
2 Λήψη απόφασης για τροποποίηση ή μη της υπ’ αριθ. 432/2004 ΑΔΣ, «περί δωρεάν παραχώρησης χρήσης της διοίκησης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης του Συνεδριακού Κέντρου στην ΑΤΕΚΛ»
3Έγκριση κανονισμού χορήγησης θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ
4 Ορισμός εκπροσώπου δήμου με τον αναπληρωτή του στην τριμελή Επιτροπή Χορήγησης Βεβαιώσεων σε Παραγωγούς Λαϊκών Αγορών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 51/06.
5 Ορισμός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Ελέγχου Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Δήμου & συγκρότηση αυτής. Συγκρότηση της Επιτροπής Ελέγχου Επαγγελματιών & Παραγωγών που προσέρχονται στις λαϊκές αγορές δήμου.
6 Λήψη απόφασης για εκμίσθωση τμημάτων αιγιαλού στο Λουτράκι (για τοποθέτηση θαλασσίων μέσων αναψυχής, καθισμάτων, ομπρελών κ.λπ.), σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2971/2001.
7 Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου: «Ανάπλαση πεζόδρομου οδού Σαρωνικού από οδό Δαμασκηνού έως την πλατεία Κων. Σημίτη» (αρ. μελ. 16/2007).
8 Έγκριση μετακινήσεων Δημάρχου εκτός έδρας (Απρίλιος 2012).
(240312)




ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Λουτρακίου θα συνεδριάσει την προσεχή Πέμπτη 29 Μαρτίου με τρία θέματα ημερήσιας διάταξης, τα οποία είναι:
1 Περί της σκοπιμότητας δημιουργίας υπαίθριου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων επί της οδού Ποσειδώνος 51 στο Λουτράκι, κατόπιν αιτήματος του Παναγιώτη Λυκογιάννη.
2 Περί καθορισμού νέων θέσεων περιπτέρων, βάσει των διατάξεων του Π.Δ. 37/09, στη Δημοτική Ενότητα Λουτρακίου - Περαχώρας.
3 Εισήγηση επί της έγκρισης περιβαλλοντικών όρων υφιστάμενου συνεργείου αυτοκινήτων - βουλκανιζατέρ, ιδιοκτησίας Σοφοκλή Μπελεχρή, ευρισκομένου επί της οδού Λ. Αθηνών 104 στη Δ.Κ. Λουτρακίου - Περαχώρας.
(240312)
Return top