ΚΟΥΙΖ

Τι έλεγαν μεταξύ τους την Κυριακή το βράδυ τα «βαλσαμωμένα πουλιά» στη Λουτράκι Α.Ε. για την υπό σύσταση θυγατρική που δεν τους βγαίνει;
(060312)




Είπαν…

«Ο μυστικοσύμβουλος του Yigal Zilkha Γιώργος Γιαννιτσόπουλος θα συνεχίσει να γράφει -όπως γινόταν μέχρι τώρα- τα κείμενα του Κώωτση για να πηγαίνει παράνομα στο διαχειριστικό συμβούλιο και να αδυνατεί ακόμη και να τα αναγνώσει, δίνοντας το δικαίωμα στους παρισταμένους, ότι δεν αντιλαμβάνεται τι είναι αυτά που διαβάζει…»
(060312)




ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ «ΡΟΜΠΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΑΙ…»

Μετά το παγκόσμιο ρεκόρ στα ψέματα που κατέχει ι Κώωτσης και τον έχει αντιληφθεί πλέον όλη ανεξαιρέτως η τοπική κοινωνία, χθες μετά το διαχειριστικό συμβούλιο στην Club Hotel Casino Loutraki, στο οποίο μετέβη να συμμετάσχει παράνομα μαζί με τα άλλα δύο μέλη του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. που είχαν παραιτηθεί, από μέλη του οργάνου, προεξάρχοντος του Κώωτση, επέδειξαν όλοι μαζί κι άλλες αρετές…
Αν διαβάσει κανείς την ανακοίνωση που εξέδωσε ι Κώωτσης μετά το διαχειριστικό συμβούλιο, διαπιστώνει άλλο ένα ιδιαίτερο προσόν του που οδηγεί και τους άλλους δύο για χρυσό μετάλλιο είναι το άθλημα της κυβίστησης. Παράλληλα, η ανακοίνωση με τις αστειότητές της συμβάλλει ο διαθέτων μνήμη να λιποθυμήσει από τα γέλια.
Το loutraki-press σε διάστημα λιγότερο από μήνα είχε καταγράψει την εκτίμησή του ότι ι Κώωτσης έχει επιτύχει να πατάει σε δύο βάρκες, αλλά στο τέλος... το ξύλο θα το φάει. Από τη μία πλευρά έχει τον υπ’ αριθ. Νο 2 άνθρωπο του Yigal Zilkha ως άνθρωπό του, τον "οικονομολόγο" Γιώργο Γιαννιτσόπουλο, ενώ από την άλλη συγγενής του έχει ρίξει γέφυρες που είναι ενεργές πλέον, με τον εκπρόσωπο του Moshe Bublil στην Ελλάδα.
Έτσι και ι Κώωτσης έκανε την κωλοτούμπα του - λαϊκιστί και ξέχασε τη διεκδίκηση της συνδιαχείρισης αρκούμενος «ότι η γενική και πρωτότυπη διαχείριση της κοινοπραξίας ανήκει από κοινού στις δυο εταιρίες και όχι στο διαχειριστικό συμβούλιο - το οποίο κατά πληρεξουσιότητα μπορεί να ασκεί απλώς διαχειριστικές πράξεις».

Νομίζει ότι «δουλεύει» τους ψηφοφόρους…
Ι Κώωτσης, νομίζει βγάζοντας ανακοινώσεις ότι οι δημότες είναι αμνήμονες κι άφρονες και αδυνατούν να αντιληφθούν όπως ο ίδιος, θεωρώντας ότι τους «δουλεύει» επειδή αναγραφόταν ότι «οι στοχευόμενες, συνεπείς και ανυποχώρητες προσπάθειες μας πάντα είχαν και έχουν ως στόχο το συμφέρον των δημοτών, των εργαζομένων και της επιχείρησης», αλλά ξέχασε να μας πει ποιος θα καρπούτο τα € 500.000; Ένα ποσόν το οποίο αφού δεν μπόρεσε να εισπράξει στην Λουτράκι Α.Ε., ξεκίνησε τη δικαστική αντιπαράθεση με τον Αντώνη Στεργιώτη.
Μια δικαστική αντιπαράθεση, που του αναδείχθηκε μπούμερανγκ, ενώ το «στριπτίζ» που υπέστη και με δικαστική απόφαση, προσπαθεί να αναδείξει ότι οι ενέργειές του συνέβαλαν να δρομολογηθούν νέες εξελίξεις οι οποίες ελπίζουμε ότι θα οδηγήσουν την κοινοπραξία στο δρόμο της ανάπτυξης και προς αυτή την κατεύθυνση, θα καταβληθεί από πλευρά μας κάθε δυνατή προσπάθεια.
Ο ποιο καλόπιστος και καλοπροαίρετος αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για την απόλυτη γελοιοποίησή του, αφού επιδεικνύει με την ανακοίνωση που εξέδωσε ότι στερείται της στοιχειώδους τσίπας, ηθικής και σοβαρότητας.

Τους εξέθεσε να γελοιοποιηθούν, αλλά δεν κατάλαβαν τίποτε…
Κώωτσης, Δημήτρης Λογοθέτης
και Σπύρος Νικολάου, χωρίς να σέβονται τον εαυτό τους, θέτοντας εν αμφιβόλω την αξιοπρέπειά τους, δεδομένου ότι παρέστησαν σ’ ένα όργανο από το οποίο είχαν παραιτηθεί, ενώ παραιτημένους τους έχει ορίσει και η δικαστική απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων.
Ο νέος διαχειριστής της CHCL διαθέτοντας ευφυία, επέτρεψε και στους τρεις να παραστούν για να εξευτελισθούν και να γίνουν περίγελος στα όμματα εκείνων που διαθέτουν νοημοσύνη και δύναται να αξιολογούν και να αναλύουν πέραν από το αυτονόητο και τις καταστάσεις, όπως αυτές εξελίσσονται.
Ι Κώωτσης και οι άλλοι δύο επιβάλλεται να ενημερωθούν, μήπως αντιληφθούν για να γνωρίζουν ότι όταν παραιτείσαι από ένα όργανο επειδή διαφωνείς για συγκεκριμένους λόγους, δεν επανέρχεσαι -εάν θέλεις να διαφυλάττεις την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητά σου- έως ότου εκλείψουν οι συγκεκριμένοι λόγοι.
Έτσι, για άλλη μια φορά, ι Κώωτσης με τους συμβούλους του στη Λουτράκι Α.Ε. έγιναν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα «ρόμπαι ξεκούμπωται».
Η Λουτράκι Α.Ε. επιβαλλόταν από την περασμένη Παρασκευή να έχει συγκληθεί και να έχει εκλέξει τα τρία νέα μέλη της, που θα την εκπροσωπούν στις συνεδριάσσεις του διαχειριστικού συμβουλίου. Αλλά, ι Κώωτσης τα θέλει όλα δικά του...
(060312)
Return top