ΚΟΥΙΖ

Ποιά είναι τα «εξαπτέρυγα» που θα προωθήσει και θα αναβαθμίσει ι Κώωτσης στα μεγάλα κι επικίνδυνα «κόλπα» που εκτυλίσσει και βάζουν σε κίνδυνο κάποια από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του τόπου;
(260312)




Είπαν…

«Αυτοί -εννοώντας- τα "εξαπτέρυγα" και τους βαστάζους του Κώωτση, νομίζουν ότι η Λουτράκι Α.Ε. είναι παιδική χαρά. Έχοντας αυτή την αντίληψη, ο αντιδήμαρχος με το έργο του τίποτα, ο θορυβώδης Γιωργάκης, ακούσθηκε να λέει: Δήμαρχε ήρθε και η σειρά μου να με βάλεις στη ΔΑΕΤ!..»
(260312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ,
ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Πέραν των «εξαπτέρυγων» του Κώωτση που δηλώνουν τυφλή υπακοή στον «αυτοκράτορα» γιατί αδυνατούν να αντιληφθούν το μέγεθος των προβλημάτων, οι δημοτικοί του σύμβουλοι του γυρίζουν την πλάτη και τον αφήνουν μόνο του, ακόμη και σε μέρη που δεν δικαιολογείται η απουσία τους, καθ’ ότι είναι η κύρια δεξαμενή ψήφων τους.
Ο λόγος για το τελετουργικό στην Περαχώρα με την ευκαιρία της 25ης Μαρτίου, όπου ι Κώωτσης είχε στο πλευρό του μόνον τον Θανάση Μουζάκη, ενώ «εκκωφαντική» ήταν η απουσία του εξαδέλφου Κώστα Δόσχορη και των άλλων συγχωριανών του αναπληρωτή αντιδημάρχου Γιώργου Γλυκοφρύδη, Παναγιώτη Βαρελά και Δημήτρη Πέτρου. Αξιοσημείωτο είναι ότι απουσίαζε και ο αντιπρόεδρος -εξάδελφος κατά τον Κώωτση, το αρνείται ο ίδιος- της εταιρείας που σπρώχνεται στο γκρεμό, Λουτράκι Α.Ε., Δημήτρης Λογοθέτης.
Είναι προφανές ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν αρχίσει να φοβούνται με τα «κατορθώματα» του Κώωτση και φυλάγονται, λαμβανομένου υπόψη ότι αύριο ι Κώωτσης θα επιδιώξει να πάρει εκτός απροόπτου κι άλλου σπουδαίου ενδεχομένου, την υπερψήφιση της θυγατρικής της Λουτράκι Α.Ε., προκειμένου να οδηγηθεί η εταιρεία στην ολοκληρωτική καταστροφή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press οι δημοτικοί σύμβουλοι θέλουν κι επιδιώκουν να τηρούν πλέον διακριτές αποστάσεις, για να ξεθωριάζει στο υποσυνείδητο των ψηφοφόρων η εικόνα μαζί με τον Κώωτση.
Υπενθυμίζεται ότι και στην παρέλαση στο Λουτράκι, οι δημοτικοί σύμβουλοι απέφυγαν να είναι κοντά στον «αυτοκράτορα» για να μην μπαίνουν στο στόχαστρο του… φιλοθεάμονος κοινού.

(260312)
Return top