ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΑΣΩΝΟΣ
ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ loutraki-press

Το πρωινό δημοσίευμα - αποκάλυψη του loutraki-press για την προσπάθεια του Κώωτση να προσεγγίσει τα τοπικά ΜΜΕ προκειμένου να μην τους ασκείται κριτική στο αρνητικά παραγόμενο προϊόν τους, έχει προκαλέσει από το πρωί έναν άνευ προηγουμένου αγώνα δρόμου να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
Από το πρωί αφενός ψάχνουν να δουν πώς έγινε η εν λόγω διαρροή -Κώωτση δεν μπορείς να φιμώσεις τα στόματα στην Ιάσωνος- αφετέρου είναι έτοιμοι να ξαμολήσουν τα «παπαγαλάκια» για να μπορέσουν να αναστρέψουν την κατάσταση και κυριότερα να μην χαλάσει η νέα συνταγή, ελέγχου των φιλικά διακείμενων δημοσιευμάτων.
Ι Κώωτσης έχοντας χάσει στην κυριολεξία τ’ αυγά και τα καλάθια στο τιμόνι του δήμου Λουτρακίου προσπαθεί με τα ψέματα -μέσω του τοπικού Τύπου- να ωραιοποιηθεί η κατάσταση για να μπορέσει ν’ αντιπαρέλθει την οργή, την αγανάκτηση και την απογοήτευση της εντόπιας κοινωνίας, που βιώνει σε μια πόλη απ’ άκρου εις άκρον εγκαταλελειμμένη.
Ι Κώωτσης και οι περί αυτόν, έχουν άλλα ενδιαφέροντα εκτός από το να υπηρετήσουν τον πολίτη, όπως του υποσχέθηκαν προεκλογικά. Οι πολίτες το έχουν αντιληφθεί, το βιώνουν και ήδη του έχουν κόψει το one way ticket… από την τοπική πολιτική σκηνή.
Το γέλιο το μεγάλο θα πέσει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές που θα βλέπουν μονοψήφιο το νούμερο που θα αναδεικνύει η κάλπη κι αυτοί σήμερα στον κόσμο τους, βλέπουν ότι όλα καλά πηγαίνουν!
(260612)
Return top