ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, ποιος θ’ αναλάβει το θεσμικό σου ρόλο; Από δήμαρχος έγινες… κλητήρας στο Loutraki Tourism Organization. Από δήμαρχος έχεις μετατραπεί… νεροκουβαλητής της ΔΕΥΑΛ, γιατί είναι η μόνη που έχει παράξει έργο, μπας και προσεγγίσεις ψηφοφόρους. Ο κόσμος, όμως, αντιλαμβάνεται ότι πας να καπηλευθείς το έργο άλλων!
(260612)




Είπαν…

«Κώωτση που δεν σου αρέσουν τα κουστούμια, τι έκανες χθες τα ξημερώματα στις 2 π.μ. -πέρασε κι ο μέντορας να σε τσεκάρει;- κοντά στο Α - Β Βασιλόπουλος μαζί με ένα από τα εξαπτέρυγά σου κι άλλους τέσσερις; Με 36οC Κώωτση, αντί εσύ ο άνετος να είσαι sportive, φορούσες κουστούμι; Μυρίζει κάτι;»
(260612)




ΟΡΕ… ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ;

Στην υπηρεσία ύδρευσης του δήμου Λουτρακίου στους Αγ. Θεοδώρους υπάρχουν κάποιοι υπάλληλοι, οι οποίοι δεν βγαίνουν να κάνουν καταμετρήσεις και να εξυπηρετήσουν τον τομέα της ύδρευσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press οι εν λόγω δημοτικοί υπάλληλοι κάθονται στις οικογενειακές τους επιχειρήσεις και αγρόν ηγόραζαν…
Κώωτση, μπορείς να μας πεις ποιός τους καλύπτει; Ή φοβάσαι μην σε κάνει «ντα» το πρωτοπαλίκαρο στο χωριό και δεν σου δώσει την επανεκλογή σου, όπως σου έχει υποσχεθεί;
(260612)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ
ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ

Ι Κώωτσης έχει ξαμοληθεί μαζί με τα «εξαπτέρυγά» του, φυσικά όχι με το αζημίωτο -στη γλώσσα των ΜΜΕ αποκαλείται «διαφήμιση»- να προσεγγίσει τον τοπικό Τύπο προκειμένου να μην στέκεται κριτικά απέναντί του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press τοπική εφημερίδα στη νέα της έκδοση θα κυκλοφορήσει διθυραμβικά υπέρ του Κώωτση, γιατί δεν έκλεισε η Μουσική Σχολή. Επισημαίνεται ότι στο προηγούμενο φύλο της καλούσε τους πολίτες να σταθούν στο πλευρό του αρμόδιου αντιδημάρχου με τα κολωνάκια, έστω κι αν παρανομούσε -κι αν αυτό για υπέρτερους λόγους γενικότερου συμφέροντος δεν είναι τόσο κακό- με την ενέργειά του έβαζε σ’ εν δυνάμει κίνδυνο ακόμη και ζωές σε περίπτωση π.χ. μιας πυρκαγιάς που το όχημα δεν θα μπορούσε να προσεγγίσει την εστία για πυρόσβεση ή ένα ασθενοφόρο να διασώσει τη ζωή ενός συνανθρώπου μας.
Η εφημερίδα ανταποκρίθηκε στο κέλευσμα του Κώωτση, λόγω της προηγούμενης έκδοσης της που τον χαρακτήριζε υπεύθυνο αν κλείσει η Μουσική Σχολή, με τον Κώωτση να του απαιτεί να τον αποκαταστήσει.
Να αποκαταστήσει γιατί ι Κώωτσης δεν προκάλεσε άλλη μία καταστροφή; Ανεξήγητα πράγματα. Το απόλυτα φυσικό δεν είναι η διατήρησή της για τη μεταλαμπάδευση πολιτισμού και παιδείας στις νέες γενιές; Τι παιδιά δηλαδή πρέπει να παράγει το Λουτράκι; Πέραν της σχολικής, δεν πρέπει ν’ αποκτήσουν κι άλλου είδους παιδεία, γιατί παιδεία δεν είναι μόνον ο τυφλοσούρτης του σχολείου.
Αξιοσημείωτο είναι κι ένα περιστατικό που είχε γίνει στη συνέλευση της Μουσικής Σχολής στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου πριν λίγο καιρό.
Εκείνη την ημέρα είχε συμπέσει η έκδοση της εν λόγω εφημερίδας και με την ομοειδή τοπική κι ανταγωνίστριά της, είχαν τοποθετηθεί στο γκισέ της εισόδου του δημαρχείου.
Ο εν λόγω «εφημεριδάς» κάποια στιγμή διαπίστωσε η εφημερίδα του να μην υπάρχει στο γκισέ, αλλά κι ο κόσμος να μην την κρατάει στα χέρια του. Τότε αναζήτησε τα φύλλα, όπου διαπίστωσε να την έχει «αποκαθηλώσει» η υπηρεσία security του δημαρχιακού μεγάρου. Όταν ο/η υπάλληλος ερωτήθη από τον «εφημεριδά» γιατί προέβη σ’ αυτήν την ενέργεια, απάντησε ότι δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελεύθερα έντυπο που ασκεί κριτική στον Κώωτση. Επισημαίνεται ότι η εταιρεία security ανέλαβε τη φύλαξη επί ημερών του Κώωτση και την περίοδο εκείνη προσέλαβε και το προσωπικό.
Τώρα, τι είδους Δημοκρατία είναι αυτή που επικρατεί στην Ιάσωνος μόνο ι Κώωτσης με τα κοκκινοπράσινα φασιστοειδή μπορούν να το απαντήσουν, χωρίς να υπάρχει διάθεσης χρέωσης του συμβάντος στον Κώωτση.
Πάντως, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, το σύστημα λειτουργεί κανονικά, εκτελούν εν ψυχρώ τη Δημοκρατία, την πολυφωνία και τον πλουραλισμό στην ενημέρωση. Ομιλούμε δηλαδή, ότι αρεστή είναι μόνον η χειραγωγημένη ενημέρωση.
Σ’ αυτό το περιστατικό υπήρχε κι αυτόπτης μάρτυς που δεν το απεκάλυπτε, για να προστατέψει τον «εφημεριδά».
(260612)
Return top