ΚΟΥΙΖ

Μήπως κάποιοι θα πρέπει να απονείμουν τα εύσημα στον πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος ο «Προμηθέας» Νίκο Λόη για την επιμονή του και το κυνηγητό που έριξε επί των ημερών της προηγούμενης δημοτικής αρχής για τη σύσταση και λειτουργία του Πυροσβεστικού Σταθμού της Περαχώρας, που αν δεν ήταν τόσο κοντά στην πρόσφατη πυρκαγιά, μπορεί τώρα όλοι να θρηνούσαμε για την καταστροφή από τη μανία της πύρινης λαίλαπας;
(220612)




Είπαν…

«Η ανικανότητα της δημοτικής αρχής -γιατί τα… παιδιά είναι κουρασμένα από το πολύ έργο που έχουν παράξει- αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι έχουν αφήσει στο σκοτάδι για διάστημα έξι μηνών την είσοδο της πόλης. Μπορεί κάποιοι, συνήθως οι γύφτοι το κάνουν, να έκλεψαν το χάλκινο σύρμα του δικτύου ηλεκτροδότησης ηλεκτροφωτισμού της κεντρικής λεωφόρου, αλλά στην Ιάσωνος θα έπρεπε ήδη να έχουν βρει λύση. Πώς να γίνει όμως αυτό, όταν δένουν μεταξύ τους τα κορδόνια των παπουτσιών τους;»
(220612)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;





Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΕΧΑΣΕ... ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙ
ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Ι Κώωτσης στις προσεχείς εκλογές, ούτε ψηφοδέλτιο δεν θα μπορέσει να συγκροτήσει.
Αυτό τόνιζε στο loutraki-press πρώην στέλεχος του μεταλλαγμένου πλέον συνδυασμού "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" βλέποντας την πλήρη πλέον διάλυση.
«Πραγματικά, είτε αρέσει, είτε όχι, οι εξελίξεις έχουν δικαιώσει το loutraki-press που ορθά έκανε λόγο για προεκλογικό μπουλούκι και μετεκλογικά άτακτο στρατό. Η αιτία αυτής της εικόνας ήταν και είναι αποτέλεσμα των αδυναμιών και της ανικανότητας, ενός μόνον ανθρώπου. Του Κώωτση
Ι Κώωτσης, όπως αντιλήφθηκαν όλοι μετά την παρέλευση του πρώτου εννεαμήνου, τονίζει ο συνομιλητής μας, αφενός δεν είχε στο κεφάλι του συγκροτημένο σχέδιο και συγκροτημένη στρατηγική, αφετέρου κατέστη εμφανές σε λίγο διάστημα ότι δεν μπορούσε να ελέγξει την κατάσταση κι όχι να εμπνεύσει τα στελέχη του, όπως θα έκανε κάθε επικεφαλής συνδυασμού για να μπορέσει να δώσει και το ρυθμό λειτουργίας, ως καλός μαέστρος.
«Στις αρχές όλοι κατηγορούσαμε το loutraki-press και πιο χαρακτηριστικά θα αναφερθώ σε δύο κυρίαρχες αναφορές που κάνατε, νομίζοντας ότι θέλετε να εκδικηθείτε, γιατί ι Κώωτσης δεν είχε τηρήσει τη δέσμευσή του, να σας αξιοποιήσει στο γραφείο Τύπου, όπως σχεδόν το σύνολο απ’ όλους εμάς πίστευε. Κανείς μας δεν μπορούσε να πιστέψει τη μία αναφορά ότι ο Κωστάαακης λέει ψέματα και τη δεύτερη αν είναι ποτέ δυνατόν να έχει υπεξαιρέσει δύο επιταγές και δη απόρων για την εκπλήρωση προσωπικών του οικονομικών υποχρεώσεων. Όταν είχε πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη συνεδρίαση, επειδή παρευρισκόμουν δεν μπορούσα να πιστέψω όσα άκουγα και τον Κώωτση να είναι ένας αρνητικός πρωταγωνιστής. Όσον αφορά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, δεν πίστευα στ’ αυτιά μου όταν σε προσεχή συνεδρίαση μόνος του διέψευδε όσα είχε ισχυρισθεί με ιδιαίτερο στόμφο προκειμένου να πείσει το ακροατήριο σε μια προηγούμενη συνεδρίαση. Με την πάροδο του χρόνου είχα αρχίσει να μην πιστεύω όσα άκουγα, που τελικά διαπίστωνα ότι είχε πει ψέματα! Πλέον δεν μου κάνει εντύπωση…»
Η αποθέωση ήλθε, υπογραμμίζει με ιδιαίτερη έμφαση στο loutraki-press, το πρώην στέλεχος του συνδυασμού του Κώωτση, όταν δημοσιοποιήθηκε το περιβόητο «Πάνο έλα να τ’ αλλάξουμε όλα». Στους περισσότερους από εμάς σας παρουσίαζε με το χειρότερο δυνατό τρόπο κι όπως αντιλαμβάνεσθε όταν διαβάσαμε αυτή την ατάκα δεν πιστεύαμε στα μάτια και τ’ αυτιά μας, επεσήμανε.
«Φυσικά, αν και ι Κώωτσης προέτρεπε να μην ασχολούμεθα με το loutraki-press, ωστόσο, ήταν αυτός που διαφήμιζε τα θέματα που δημοσιεύονταν, γεγονός που μας έκανε πλέον μόνοι μας ν’ αρχίσουμε και πάλι σιγά - σιγά να παρακολουθούμε τη θεματογραφία του ιστολογίου προκειμένου να πληροφορηθούμε ποια είναι τα γεγονότα και που βρίσκεται η αλήθεια μ’ όσα ακούγαμε από το στόμα του.»
Ι Κώωτσης, στους δεκαοχτώ σχεδόν μήνες στο τιμόνι του δήμου, έχει αφήσει έντονα τα αποτυπώματά του, υπογραμμίζει το πρώην στέλεχος του μεταλλαγμένου πλέον συνδυασμού "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", τονίζοντας ότι αν ισχύουν κι όσα επαναλαμβάνονται κάθε ημέρα με τους χρωματιστούς τίτλους στο loutraki-press, τότε θα πρόκειται για καραμπινάτη πρόθεση ιδιοτελών σκοπιμοτήτων και μόνο!
«Στις συγκεντρώσεις του συνδυασμού, είχα κάνει κάποιες παρεμβάσεις προς την ορθή κατεύθυνση, αλλά προκλητικότατα αγνοήθηκα, γιατί πίστευα σε κάποια πράγματα, αλλά όλοι αυτοί μαζί είχαν κι έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους, που δεν αφορούν το κοινό καλό.»
Προς επίρρωσιν των προαναφερομένων, ο συνομιλητής του loutraki-press υπογράμμισε ότι έχουν παρέλθει πέντε μήνες κι ο συνδυασμός από τον περασμένο Ιανουάριο δεν έχει ξαναμαζευθεί. Φυσικά, οι τελευταίες συγκεντρώσεις ήταν αποκαρδιωτικές. Πολύ ορθά έχετε παρατηρήσει, τονίζει, ότι ι Κώωτσης μέσα από τη συγκέντρωση του συνδυασμού επιδιώκει την επευφημία και το μπράβο, κάτι που τελευταία δεν το εισέπραττε, δεδομένου ότι οι συγκεντρώσεις από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαν καταντήσει μια ανιαρή διαδικασία.
Έτσι, αφού από αυτές τις συγκεντρώσεις δεν ικανοποιείτο και δεν έπαιρνε αυτό που θα του τόνωνε το ηθικό, παλαμάκια και μπράβο, την εγκατέλειψε κι αυτή την προεκλογική του δέσμευση, όπως ακριβώς κι όλες τις άλλες γιατί και τα πρώην μέλη του συνδυασμού είχαν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να μεταλλάσσονται σε χειροκροτητές του Κώωτση. Έτσι πλέον κανείς δεν ασχολείται.
«Με τους περισσότερους που έχει γίνει συζήτηση για το δέον γενέσθαι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ούτε ως αστείο δεν κάνουν αναφορά για συμμετοχή σε ψηφοδέλτιο του Κώωτση. Μην νομίζετε, ακόμη και κάποιοι από αυτούς που σήμερα εισπράττουν χρήματα, ότι θα είναι πάλι μαζί του στις επόμενες εκλογές», κατέληξε.
(220612)
Return top