ΚΟΥΙΖ


Κώωτση, με ποια ιδιότητα και με ποια απόφαση διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε., βρισκόταν στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, ο «συγγενής» κουμπάρος του Κώωτση, νομικός Κορίνθου Δημήτρης Κονομόδης;
(280612)




Είπαν…

«Κώωτση, επειδή δεν παίρνεις χαμπάρι όταν σε δουλεύουν ψιλό γαζί, με το απόσπασμα που διάβαζες από τη συνεδρίαση του διαχειριστικού συμβουλίου, αυτό σου έκανε ο Νικόλαος Δαούλης Ρεμαντάς, αλλά εσύ πώς να πάρεις χαμπάρι;»
(280612)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Προχθές το βράδυ, μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ι Κώωτσης με τους στενούς αυλικούς του, μετέβησαν σε παραλιακό εστιατόριο για να βαυκαλισθούν για την «επιτυχημένη» -κούνια που τους κούναγε- παρουσία τους στα δημοτικά πράγματα.
Σε παραπλήσια παρέα βρισκόταν δημότης - ψηφοφόρος (γνωστό τ’ όνομά του στο loutraki-press) του Κώωτση στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ο οποίος όταν τον είδε μετέβη στην παρέα του να τον ρωτήσει τι έχει κάνει και πότε έχει σκοπό με συγγενικό του πρόσωπο, για το οποίο ι Κώωτσης είχε δεσμευθεί ότι θα το τακτοποιήσει.
Ι Κώωτσης του αντέτεινε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι και τον παρέπεμψε στον αναπληρωτή του αντιδήμαρχο, λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι αυτός είναι αρμόδιος για την τακτοποίηση και διευθέτηση των συγκεκριμένων υποθέσεων. Ο ψηφοφόρος αντελήφθη τότε ότι ι Κώωτσης τον εμπαίζει, ύψωσε τον τόνο της φωνής του κι άρχισε να ξεφωνίζει αυτόν του οποίου η υπόσχεση ήταν άνευ αντικρίσματος.
Αναγκάσθηκε να παρέμβει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, λέγοντας στον εξαγριωμένο κι εξαπατημένο ψηφοφόρο να σταματήσει να συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο με το ψηφοφόρο να τον αγνοεί και να συνεχίζει ακάθεκτος το ξεφώνημα κατά του Κώωτση;
Κώωτση, αναμένεται η διάψευση του συγκεκριμένου γεγονότος, γιατί όπως ισχυρίζεσαι και διαδίδεις το loutraki-press γράφει παραμύθια, προκειμένου να ρίξεις λάσπη στις αποκαλύψεις.
(280612)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΕΤΣΙ «ΣΚΟΤΩΝΕΙ» Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Αρνήθηκε την απαλλαγή του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. γιατί δεν άσκησε ως όφειλε και καθ’ ότι υποχρεούται τις αγωγές σύμφωνα με την υπόδειξη της γνωμοδότησης Τσοβόλα και την καταψήφισε η δημοτική σύμβουλος της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης έγκριτη νομικός Κορίνθου Εβίτα Κούτμου.
Μαζί της, ευθυγραμμίσθηκε κι ο επικεφαλής του συνδυασμού Παύλος Παύλου ο οποίος ισχυρίσθηκε ότι: «Εν πλήρει συνειδήσει καταψηφίζω την απαλλαγή του διοικητικού συμβουλίου, καθ’ ότι και μέλος του, δεδομένου ότι δεν έχουμε προβεί στις δέουσες ενέργειες».
Από την πλευρά της η Εβίτα Κούτμου ισχυρίσθηκε ότι χάνουμε χρήματα αντιτείνοντας στον Κώωτσης ότι οι αγωγές θα έπρεπε να έχουν κατατεθεί ένα χρόνο πριν, όταν της είπε ότι έχει σκοπό να τις καταθέσει.
Στην ουσία ι Κώωτσης δεν θέλει και δεν έχει σκοπό να καταθέσει όπως έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα αγωγές κατά της Club Hotel Casino Loutraki και κατά της Club Hotel Loutraki S.A., αν κρίνει κανείς από την αόριστη κι αντιφατική αγωγή που κατέθεσε, αφενός για να απορριφθεί όπως εκτιμούν έγκριτοι νομικοί κύκλοι σε Αθήνα και Κορινθία, αφετέρου ήδη έχει ζημιώσει την εταιρεία με αποκλειστική προσωπική του ευθύνη που είναι ποινικά κι αστικά υπεύθυνος με € 650.000, λόγω της απώλειας των τόκων από την αρχική αγωγή.
Ο αποτυχημένος και κακόγουστος ηθοποιός Κώωτσης, αποδείχθηκε -για λόγους που μόνον ο ίδιος και κάποιοι από το στενό του κύκλο γνωρίζουν- ότι δεν θέλει να διασώσει τη Λουτράκι Α.Ε. όταν -κατά την προσφιλή του τακτική- διέψευσε και πάλι τον εαυτό του, προτείνοντας αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μόλις € 600.000 λαμβανομένου υπόψη ότι την περασμένη εβδομάδα είχαν υπερψηφίσει στα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. ποσό αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους € 6.400.000 περίπου.
Ι Κώωτσης δέχθηκε σφοδρή επίθεση και από τον Παύλο Παύλου επισημαίνοντάς του ότι δεν ξέρει που πάει και που οδηγεί τη Λουτράκι Α.Ε., ενώ δεν παρέλειψε να εξαπολύσει μύδρους και κατά του τέως αντιπροέδρου -ξαδέλφου κατά τον Κώωτση, τον απορρίπτει ο ίδιος- Δημήτρη Λογοθέτη που τον χαρακτήρισε άσχετο.
Ι Κώωτσης από την πλευρά του για τη δεκαοχτάμηνη ανικανότητα κι ανεπάρκειά του, όπως άλλωστε είχε προβλεφθεί κι αναμενόταν από τους πάντες -πλην Κώωτση που νόμιζε ότι πρωτοτυπούσε- επετέθη κατά του απόντος Γιώργου Γκιώνη για την κατάσταση που παρέλαβε και δεν μπορεί μετά από τόσο χρονικό διάστημα να κάνει λόγω ανικανότητας τίποτε!

Υ.Γ.: Κώωτση, αν είναι να υποβάλλεις αγωγές με του ίδιου επιπέδου κείμενα, σαν την αγωγή που ματαιώθηκε, άστο να το κάνουν δικηγόροι με υποδομή που θα εξεύρει η επόμενη δημοτική αρχή, γιατί εσύ είσαι μόνον για καταστροφή! Αλήθεια την αγωγή που ματαιώθηκε και ήδη θα υπήρχε σήμερα πρωτόδικη απόφαση, πότε έχετε σκοπό να την προσδιορίσετε;
(280612)




ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Του Δημήτρη Καραπατά*

Ιταμή κι απαράδεκτη είναι η εικόνα που παρουσιάζουν για ακόμη μια φορά ο κλινήρης πολιτικά Κώστας Λογοθέτης και η πολιτική κομπαρσαρία που τον πλαισιώνει, αφού με τις ανεπεξέργαστες και εκτός λογικής επιλογές τους όχι μόνο δεν δίνουν απτές λύσεις σε μείζονα ζητήματα των πολιτών, αλλά δεν βρίσκουν αντιρίδα για να πατήσουν.
Το πολιτικό φιάσκο που βιώνει ο τόπος από το πολιτικό Βατερλό του Κώστα Λογοθέτη δεν έχει προηγούμενο, καθώς λόγω της υπερφόρτωσης των πολιτών από υποσχέσεις και ανεδαφικές προσδοκίες έχει ξεσπάσει μια διελκυστίνδα κι ένα σκληρό μπραντεφέρ ανάμεσα στους δημότες και στη δημοτική αρχή της μεγαλοθυμίας του Κώστα Λογοθέτη, για να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατόν η ταχεία μετάβαση του δήμου στην ομαλότητα, στη σταθερότητα και στην εξεύρεση λύσεων για τα προβλήματα που τον ταλανίζουν.
Το ρόστερ των ασυγκρότητων πολιτικών στη πρόσφατη συνεδρίαση του ανώτατου θεσμικού οργάνου του δήμου, (που μόνο ναός της Δημοκρατίας δεν είναι έτσι που τον κατάντησε ο ανυπέρβλητος και αμέτοχος στην επίλυση των προβλημάτων δήμαρχος), ανέδειξε την κατεπείγουσα κι επιτακτική ανάγκη να εξευρεθεί τρόπος για την πλήρωση, των κενών στην ουσία διοικητικών θέσεων από ικανά στελέχη, ώστε να επέλθει η βασική διοικητική σταθερότητα. Σε μια πικρή δικαίωση για όλους εμάς που από πολύ νωρίς είχαμε διαγνώσει τον κίνδυνο που επαπειλούνταν για τον τόπο και δώσαμε σε ανύποπτο χρόνο το στίγμα για το τι πραγματικά πρεσβεύει η δημοτική αρχή και χωρίς να προκαλεί πλέον καμία έκπληξη, φτάσαμε στο έσχατο σημείο πολίτες οργανωμένα να μετακινούνται με μισθωμένα λεωφορεία από δημοτικά διαμερίσματα για να καταγγείλουν μαζικά την αδυναμία διεκπεραίωσης λύσεων και την αθέτηση προεκλογικών υποσχέσεων του συνήθη υπόπτου για την αναντιστοιχία λόγων και έργων Κώστα Λογοθέτη.
Υποσχέσεις που εν μέσω πλην σαφώς παραδέχθηκε στην τοποθέτηση του και στέλεχος της δημοτικής αρχής. Τα βάσανα για το δύσμοιρο Κώστα Λογοθέτη δεν σταματάνε όμως εδώ, αφού μετά το πέρας του προχθεσινού δημοτικού συμβουλίου δημαρχόπληκτος πολίτης που πίστεψε τα κούφια λόγια του περαστικού δημάρχου στόλισε δημοσίως τον Λογοθέτη σε παραλιακό εστιατόριο, ενώ αμέτρητοι είναι οι πολίτες που καθημερινά στο αντάμωμα με τον κατ’ «επίφαση δήμαρχο» τον προσπερνάνε περιφρονητικά και δεν του μιλάνε.
Η ακατάπαυστη παροχολογία του Λογοθέτη γυρίζει μπούμερανγκ και πλέον τόσο αυτός όσο και το κατώτερο των περιστάσεων στελεχικό του δυναμικό, βιώνουν πλέον δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις από τα φιρμάνια των πολιτών που άρχισαν να καταφθάνουν στην σημερινή διοίκηση.
Χωρίς διάθεση αυτοκριτικής, χωρίς ίχνος ευθιξίας και παγιδευμένος στην δικιά του διήγηση ο Κώστας Λογοθέτης κατάκοπος πλέον από τη γενική κατακραυγή, αρκείται μόνο στην ύφανση ψεμάτων, δικαιολογιών και αναλώνεται σε μια ατέρμονη προσπάθεια, ώστε να μετατοπίσει τις ευθύνες των φυσικών εγχειρημάτων του σε μια ύστατη προσπάθεια για να διασώσει κάτι από την πολιτική του αξιοπρέπεια.
Τα προβλήματα φυσικά δεν θα λυθούν με το να ρίχνουμε τις ευθύνες στους άλλους. Το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο τόπος είναι τεράστιο κι ορατό. Δέκα οκτώ μήνες μετά τον ακροβολισμό σε νευραλγικές θέσεις της διοίκησης του δήμου όχι μόνο δεν ασκούν με πληρότητα, με επάρκεια και με διαφάνεια τα καθήκοντά τους, αλλά με τους ακανθώδεις χειρισμούς συμβάλουν σε έκθεση λεηλασίας του τόπου και τον οδηγούν στην ολοκληρωτική καταστροφή.
Οι προβλέψεις είναι εφιαλτικές κι ήρθε η ώρα σύσσωμη η αντιπολίτευση να συνέλθει από τον λήθαργο στον οποίο βρίσκεται, να παύσει να κρύβεται πίσω από μια κριτική μη μου άπτου, μ’ ένταση και σφοδρότητα να διαφοροποιήσει την θέση της και ν’ αναλάβει τις ευθύνες της, ώστε να αποτραπεί η πορεία του δήμου προς την ολοκληρωτική καταστροφή. Σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρηθεί συνένοχη στην πορεία του τόπου και θα της αναλογεί μεγάλο μέρος των ευθυνών, ενώ είναι βέβαιο πώς θα κληθεί να απαντήσει στα επικαιροποιημένα ερωτήματα που θα έχει κυοφορήσει η στάση της.

Υ.Γ.: Όλα μπροστά σου μαύρα, η κάθε μέρα πιο μαύρη από τη νύχτα. Η φωτόσφαιρα σβησμένη χρονιά πιάσου απ’ τα βουνά. Κι αν κάποτες τα μάτια σου γυρνάνε πίσου, δίπλα πονάς, τι βλέπεις να ’ναι πιο μαύρο απ’ τα παλιά, τα τωρινά!
Κώστας Βάρναλης
* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επιχειρηματίας.
(280612)
Return top