ΚΟΥΙΖ

Τι είπε ο Δημήτρης Δέδες για τις απειλές του Σπύρου Νικολάου και των άλλων τριών και χασκογελούσε, αφού όλα παραπέμπουν ότι τον Κώωτση τον έχει για τα καλά κλειδωμένο;
(210612)




Είπαν…

«Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να σχηματισθεί στην Ελλάδα, αν δεν περιλαμβάνει στη σύνθεσή της τους δύο μεγαλύτερους εθνοσωτήρες, τον Μι-χάλη και τον Ανδρέα που διέλυσε την Υγεία, οι οποίοι δεν κάνουν χωρίς υπουργική καρέκλα, Mercedes, συνοδούς και νοματαίους. Οι άνθρωποι δικαιολογημένα έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει έτσι και κατά συνέπεια όλοι οι Έλληνες πρέπει να τους παρέχουμε αυτές τις ανέσεις. Θα βρεθεί κάποιος πατριώτης να σας στείλει όλους μαζί στο σκαμνί, που έχουν το απύθμενο θράσος να ομιλούν και να απαιτούν έχοντας φέρει τη χώρα και τους Έλληνες σ’ αυτή την πρωτοφανή κατάντια; Ας εξαφανισθούν, επιτέλους, από προσώπου Γης, μπας κι ξημερώσει η ημέρα να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο; Κυρίαρχα αυτοί που θα διαδεχθούν όλους εσάς, να μην σας είχαν ως πρότυπο!.. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρόκειται για άλλη μια γενιά κατεστραμμένη.»
(210612)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Άκρως ενδιαφέρουσα, όπου αναμένονται πολλές και ποικίλες εκπλήξεις για τον Κώωτση, αναμένεται να είναι η προσεχής συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012, στις 17:00.
Η συνεδρίαση, ιδιαίτερα πολύ ενδιαφέρουσα συνεδρίαση, προβλέπεται να είναι στα προ ημερησίας συζήτησης θέματα, όπου ι Κώωτσης θα αποκαλύψει ποιές από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις έχει κάνει πράξη; Εκεί θα πέσει -ας επιτραπεί ο όρος- το «γέλιο της αρκούδας» όταν θα προσπαθήσει να εκστομίσει τις απείρου κάλλους δικαιολογίες και στη συνέχεια να δώσει νέες υποσχέσεις και να αναλάβει νέες δεσμεύσεις.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press ο ενδιαφερόμενος ή οι ενδιαφερόμενοι είναι απόλυτα προετοιμασμένοι, η «ασπίδα ΝοΓιώργος Κακαβάς, ως γνωστόν, θ’ απουσιάζει και θα εξελιχθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεδρίαση!
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα’ ακόλουθα:
1 Καταβολή ή μη δεδουλευμένων αποδοχών στο μεταφερόμενο στο δήμο προσωπικό της ΔΕΚΕΛΠ για το χρονικό διάστημα από 6/10/2010 έως 31/1/2011.
2 Εκλογή δύο (2) αιρετών αντιπροσώπων δήμου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) περιφέρειας Πελοποννήσου.
3 Ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου στο δήμο.
4 Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 376/08 ΑΔΣ, περί καθορισμού ζωνών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων δήμου.
5 Καθορισμός ή μη μίας (1) θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Αθ. Οικονόμου 20 στο Λουτράκι για το υπ’ αριθ. ΙΖΧ 6900 όχημα.
6 Λήψη απόφασης περί επιβολής ή μη διοικητικού προστίμου στους παραβάτες των άρθρων 1 & 5 Ν. 2323/95, όπως έχει αντικατασταθεί και ισχύει.
7 Έγκριση μερικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού, έτους 2012, του ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Παιδείας».
8 Έγκριση πίστωσης για επέκταση δημοτικού φωτισμού στην περιοχή «Κάβος» Κυρα - Βρύσης της Δ.Κ. Ισθμίας.
9 Έγκριση τροποποίησης του Εσωτερικού Κανονισμού Υπηρεσιών (ΕΚΥ) της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. ΟΤΑ.
10 Ορισμός εκπροσώπου Δήμου και καθορισμός των θέσεων που αυτός θα τηρήσει στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. ΟΤΑ «ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.», την 30η Ιουνίου 2012, στα παρακάτω θέματα:
α) Έγκριση των τροποποιήσεων - συμπληρώσεων του Καταστατικού της «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.»
β) Έγκριση εκθέσεως διαχειρίσεως για την εταιρική χρήση 1/1/2011 - 31/12/2011.
γ) Έγκριση ισολογισμού και ετήσιων οικονομικών καταστάσεων για την εταιρική χρήση 1/1/2011-31/12/2011.
δ) Απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου και Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από ευθύνες διαχείρισης για την εταιρική χρήση 1/1/2011-31/12/2011.
ε) Ορισμός ελεγκτικής εταιρείας για την εταιρική χρήση 1/1/2012-31/12/2012
στ) Έγκριση του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων (ΠΕΕ) της «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ» για το έτος 2012.
ζ) Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ταυτόχρονη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας.
η) Έγκριση της προτεινόμενης ανάκλησης των αποφάσεων της «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.» που αφορούν στη χορήγηση προκαταβολών από αυτήν προς τη ΔΕΚΕΛΠ, από μελλοντικά μερίσματα προς τον Δήμο και ανάκληση των παρακάτω αποφάσεων του Δήμου που αφορούν στην έγκριση των χορηγηθέντων προκαταβολών από την «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ» στη ΔΕΚΕΛΠ, από μελλοντικά μερίσματα προς τον Δήμο:
1 της υπ’ αριθ. 265/2007 ιδ) «Ανακοινώσεις και προτάσεις»
2 της υπ’ αριθ. 162/2010 δ) «Έγκριση προκαταβολών στον Δήμο από το μέρισμά του»
3 της υπ’ αριθ. 232/2011 δ) «Έγκριση προκαταβολών στον Δήμο από το μέρισμά του»
θ) Ανακοινώσεις και προτάσεις.
(210612)




ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Ι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Με δώδεκα θέματα στην ημερήσια διάταξή της συνεδριάζει την προσεχή Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 στις 11:00 η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Λουτρακίου. Εδώ ενδιαφέρον έχει ποιοί θα είναι οι δικηγόροι που θα επιλεγούν και πώς θα μοιρασθούν οι υποθέσεις;
Τα δώδεκα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τ’ ακόλουθα:
1 Διάθεση πίστωσης δημοτικού προϋπολογισμού τρέχοντος έτους.
2 Κατακύρωση αποτελέσματος δημοπρασίας προμήθειας οικοδομικών υλικών.
3 Κατακύρωση αποτελέσματος πρόχειρου διαγωνισμού προμήθειας κάδων απορριμμάτων.
4 Εξέταση ένστασης της εταιρείας «Urbanica A.E.» κατά του 1ου πρακτικού της Επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασίας για την προμήθεια παγκακίων.
5 Εξέταση ένστασης της εταιρείας «Παπαδόπουλος Γεώργιος & ΣΙΑ Ε.Ε.» κατά του 1ου πρακτικού της Επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασίας για την προμήθεια ενός καλαθοφόρου γερανού.
6 Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών προμήθειας ειδών ανάπλασης Κ.Χ. δήμου.
7 Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου γι’ άσκηση αίτησης καθορισμού προσωρινής τιμής μονάδος αποζημίωσης της υπ’ αριθ. 9/75 πράξης αναλογισμού στο Λουτράκι.
8 Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για άσκηση ή μη αίτησης καθορισμού οριστικής τιμής μονάδος αποζημίωσης της υπ’ αριθ. 19/80 πράξης αναλογισμού στο Λουτράκι.
9 Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για άσκηση ή μη αίτησης καθορισμού οριστικής τιμής μονάδος αποζημίωσης της υπ’ αριθ. 1/2008 πράξης αναλογισμού στη Δημοτική Ενότητα Αγ. Θεοδώρων.
10 Συμπλήρωση της υπ’ αρίθ. 76/2012 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής περί σύστασης παγίας προκαταβολής στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες έτους 2012.
11 Έγκριση πρακτικού Επιτροπής ΕΚΠΟΤΑ για την απευθείας ανάθεση από το δημοτικό συμβούλιο της προμήθειας ειδών ατομικής υγιεινής και καθαριότητας και ειδών ευπρεπισμού και καθαριότητας και πλαστικών σάκων απορριμμάτων.
12 Κατάρτιση όρων μίσθωσης ιδιωτικών γεωτρήσεων προς κάλυψη υδρευτικών αναγκών της δημοτικής κοινότητας Αγ. Θεοδώρων.
(210612)
Return top