ΚΟΥΙΖ

Ποιά είναι κατά πάσα πιθανότητα η νέα βόμβα, ιδιαίτερα ηχηρή, που εκτιμάται ότι θα σκάσει στην αγκαλιά του βομβιστή Κώωτση από το επόμενο διάστημα;
(090612)




Είπαν…

«Η δημοτική αρχή Λογοθέτη είναι τόσο ανίκανη που δεν μπορεί να επιτηρήσει τους χάριν λόγου πεζόδρομους, καθ’ ότι δεν είναι νόμιμοι πεζόδρομοι. Παράλληλα, όταν ένας δρόμος - πεζόδρομος είναι κατοικημένος ή δρόμος διέλευσης, δεν μπορεί και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να τον κλείνει με σταθερά οικοδομικά μέσα.»
(090612)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΓΕΙ Τ’ ΟΝΟΜΑ…

«Μούτζωσαν» τον Κώωτση, απορρίπτοντας την πρόταση - πρόσκλησή του και προτίμησαν να πάνε σε ταβέρνα μ’ επικεφαλής άλλου συνδυασμού.
Αυτό το γεγονός συνέβη την Τετάρτη το βράδυ στους Αγ. Θεοδώρους, παραμονή του θερινού εορτασμού του χωριού.
Ο λόγος για δύο αιρετούς, ένα νυν κι ένα πρώην μέλος του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, που είναι πλέον προφανές ο κόσμος δεν θέλουν να τους βλέπει και να του ταυτίζει με τον «αυτοκράτορα» του ψέματος και του μπάχαλου Κώωτση.
Οι δύο αιρετοί είναι ο δημοτικός σύμβουλος Αργύρης Ψυχογιός και ο δίδυμος αδελφός του, ανεξάρτητος σύμβουλος, πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Χρήστος Ψυχογιός.
Με την ολοκλήρωση του Εσπερινού και της Αρτοκλασίας ι Κώωτσης τους πρότεινε να πάνε μαζί σε ταβέρνα, οι δύο τους τον απέρριψαν και προτίμησαν να γιορτάσουν τη βραδιά με τον επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών Γιώργο Γκιώνη και τους συμβούλους του.
Κώωτση, λες αυτή η εξέλιξη να προμηνύει κάτι; Όχι τόσο κατά που θα κάνουν τα «διδυμάκια», αλλά ότι σου έχουν γυρίσει την πλάτη με τον πλέον επιδεικτικό τρόπο!
Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press κι άλλοι σύμβουλοι είναι έτοιμοι ν’ αναζητήσουν οπουδήποτε αλλού έναν αξιοπρεπή δρόμο εκτός του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, αλλά θέλουν για λίγο διάστημα να σπρώξουν κι άλλο το χρόνο. Όπως φαίνεται, τα μεγάλα γλέντια για τον Κώωτση, ξεκινούν από το Σεπτέμβριο.
Κώωτση, όπως το πας οι εναπομείναντες στο συνδυασμό θα συνεδριάζετε μ’ άνεση στο τζιπ σου!
(090612)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ
ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Οι Αγ. Θεόδωροι βράζουν. Κι όχι μόνον βράζουν, αλλά είναι κι έτοιμοι για να εκραγούν.
Η εικόνα αυτή αποτυπώθηκε με τον πλέον καλύτερο τρόπο στην ειδική συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας Αγ. Θεοδώρων, για την εκλογή του παραιτηθέντος αντιπροέδρου Δημήτρη Κυριάκη.
Είναι η πρώτη ουσιαστική ήττα του Κώωτση στις θέσεις των αιρετών, δεδομένου ότι ο πολύκροτος συνδυασμός Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, χάνει την πλειοψηφία του οργάνου που κατείχε.
Πιο συγκεκριμένα στη συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης αντιπρόεδρος της δημοτικής κοινότητας εξελέγη ο σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Σταμάτης, με τη ψήφο της παραιτηθείσας από το συνδυασμό Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω Θεοδώρας Βλαστάρη Δέδε, ως γνωστόν αδελφής του αντιδημάρχου Αγ. Θεοδώρων Δημήτρη Δέδε.
Φυσικά, στους Αγ. Θεοδώρους, είναι κοινό μυστικό ότι στις προσεχείς εκλογές ι Κώωτσης δεν θα συμπληρώνει ούτε ψηφοδέλτιο, δεδομένου ότι ως σίγουρους μόνον δύο άτομα μπορεί να προσμετράει. Ο πρώτος είναι ο νυν αντιδήμαρχος Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες και η δεύτερη η οικογενειακή του φίλη και δημοτική σύμβουλος Σταυρούλα Λέζου.
Άντε Κώωτση και σ’ ανώτερα…
(090612)




ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΣΘΜΙΩΝ

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012, στις 19:00 συνεδριάζει η δημοτική κοινότητα Ισθμίας με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξή της.

1 «Λήψη ή μη απόφασης-γνωμοδότησης για τον καθορισμό πλάτους πεζοδρομίων εντός σχεδίου πόλης».
2 «Λήψη ή μη απόφασης - γνωμοδότησης για την μονοδρόμηση οδών που άπτονται της παραλιακής ζώνης Ισθμίας και Καλαμακίου, λόγω του επικείμενου θέρους».
3 «Λήψη ή μη απόφασης - γνωμοδότησης για τον καθορισμό μίας (1) θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Μ. Ιατρίδη 4 στο Καλαμάκι της δημοτικής κοινότητας Ισθμίας».
4 «Εξέταση αιτήματος Χρυσόστομου Πατσά, σχετικά με την αποποίηση δικαιωμάτων χρήσης γεώτρησης στην θέση Φωτώ οικισμού Κυράς Βρύση - Ισθμίας».
5 «Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων για το έτος 2012 στον Παναγιώτη Ι. Βενετσάνο, για κατάστημα Καφέ Μπαρ - Πιτσαρία - Οβελιστήριο στα Ίσθμια».
«Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου λειτουργία μουσικών οργάνων για το έτος 2012 καταστήματος Καφέ Μπαρ - Πιτσαρία - Οβελιστήριο του Παναγιώτη Ι. Βενετσάνου».
(090612)
Return top