ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, γιατί λες ψέματα στη συνέντευξη στο tvtv για την Soussaki Logistics A.E.; Αύριο θα αναδειχθούν οι νέες τερατολογίες σου, αν και γνώριζες την αλήθεια! Συνειδητά την απέκρυπτες;…
(050612)




Είπαν…

«Κώωτση, συνεχίζεις κατά την προσφιλή σου τακτική, κύρια φύση σου άλλωστε, να λες ψέματα και να πετάς λάσπη συκοφαντώντας το γράφοντα, ότι βρίζει την οικογένειά σου, ισχυριζόμενος ότι το loutraki-press αναφέρει ότι: "Η σύζυγός σου έχει μεταβεί στο Ισραήλ με κάποιον από τους μεγαλομετόχους". Αν ενθυμείσαι -από τόσα ψέματα που λες την ώρα πώς να το κάνεις αυτό- προ καιρού τα ίδια είχες ισχυρισθεί σε γνωστό σου, ο οποίος σ’ είχε διαψεύσει λέγοντάς σου ότι διαβάζει καθημερινά το loutraki-press κι ουδέποτε έχει αναγραφεί κάτι τέτοιο. Ως κοινός λασπολόγος, ωστόσο, εσύ συνεχίζεις πιστεύοντας ότι την ανεπάρκεια και την ανικανότητά σου θα τις καλύψεις με τη λάσπη. Ο κόσμος, σ’ έχει πάρει πλέον χαμπάρι, έχεις περάσει στην παντελή ανυποληψία κι όσο συνεχίζεις απλά λένε «"τι κακό θα μας εύρει;.."»
Π. Η.
(050612)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΩΩΤΣΗ ΓΙΑ
ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΠΑΤΑ!

Ι Κώωτσης δεκαέξι μήνες από τότε που ανέλαβε την εξουσία, έχει λύσει όλα τα προβλήματα του τόπου. Κυρίαρχα, την αυθαίρετη δόμηση και τις αυθαιρεσίες των επιχειρήσεων που καταλαμβάνουν ανεξέλεγκτα το κατάστρωμα πεζοδρομίων και πλατειών, με συνέπεια σ’ αυτό το μέτωπο ένας μόνον να είναι ο παράνομος κι όλα τα’ άλλα στην εποχή του «αυτοκράτορα» του μπάχαλου να λειτουργούν ρολόι.
Δεν κοιτούν ι Κώωτσης και οι άλλοι ότι τίποτε δεν λειτουργεί σωστά, τα πάντα είναι σε πλήρη αποσύνθεση, ενώ οι αρχιπαράνομοι είναι οι ίδιοι με πρώτο και καλύτερο το δήμαρχο της πόλης Κώωτση του οποίου η κατοικία είναι μέσα στο ρέμα.
Σ’ αυτή λοιπόν τη διαλυμένη πόλη του μεγαλοϊδεάτη «αυτοκράτορα» αυτό που φταίει κι αναχαιτίζει τις προσπάθειες για εύρυθμη κι ομαλή λειτουργία της πόλης, είναι οι ζαρντινιέρες που έχει ο επιχειρηματίας Δημήτρης Καραπατάς μπροστά στο μαγαζί του. Ο Δημήτρης Καραπατάς, ως γνωστόν. αρθρογραφεί στο loutraki-press ιδιαίτερα αιχμηρά κατά του Κώωτση και της δημοτικής αρχής του, ενώ παράλληλα είναι κι επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι. Μιας πρωτοβουλίας που έχει υποκαταστήσει πλήρως τη δημοτική αρχή, κάνει ότι έπρεπε να κάνει -γιατί δεν κάνει απολύτως τίποτε ι Κώωτσης- για να υλοποιηθούν οι προεκλογικές του δεσμεύσεις, τις οποίες έχει παραπέμψει στις καλένδες για τη συντριπτική πλειοψηφία των θεμάτων που εξήγγειλε και δεσμεύθηκε, εξαπατώντας στην ουσία τους συνδημότες του, προεκλογικά.
Ως δια μαγείας, ο συνδυασμός της συμφοράς του Λουτρακίου Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, δεν βλέπει τίποτε άλλο, ει μη μόνον τις ζαρντινιέρες του Δημήτρη Καραπατά και για το λόγο αυτό έστειλαν το πρωί τη δημοτική αστυνομία με σκοπό να του βεβαιώσουν παράβαση, με συνέπεια να χρειασθεί και η επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας.
Το συμβάν έκπληκτος παρακολουθούσε, μην πιστεύοντας στα μάτια του για όσα συνέβαιναν και ο υποψήφιος με τον τότε συνδυασμό με τους «Πολίτες Μπροστά» Παρασκευάς Παύλου, δεδομένου ότι σήμερα ο συνδυασμός έχει μεταλλαχθεί κι αντιπροσωπεύει μέχρι κεραίας την ονομασία «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω».
Είτε αρέσει, είτε όχι, μικρό ή μεγάλο το θέμα -είναι μικρό- στην ουσία πρόκειται για φασίζουσα πολιτική δίωξη κατά τη νοοτροπία του ανεκδιήγητου Κώωτση και των συν αυτώ. Ο λόγος γιατί ο Δημήτρης Καραπατά στέκεται έντονα κριτικά απέναντι στον Κώωτση και σ’ ολόκληρο το συνονθύλευμα που προκαλεί πρωτοφανή καταστροφή στον τόπο, με συνέπεια να προσπαθούν να του κάμψουν το ηθικό, για να σταματήσει να τους κεραυνοβολεί με τη γραφή του.
Κώωτση, έσπειρες θύελλες, ετοιμάσου από σήμερα το βράδυ να εισπράξεις τυφώνες.

Υ.Γ.: Κώωτση, όσον αφορά το «γυναικουλίτσα» που έλεγες σήμερα το πρωί και ποίου στην πραγματικότητα αποτυπώνουν οι πρακτικές του, θα στο περιγράψω αναλυτικότατα για να μαθαίνει και ο κόσμος!
(050612)
Return top