ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, όταν τα € 1.500 γίνουν € 600, αυτό σημαίνει φτώχειες; Πέφτουν ψαλίδια σε κάποια αμοιβή;
(110612)




Είπαν…

«Ι Κώωτσης βγαίνει και διαμαρτύρεται ότι το loutraki-press δεν γράφει τίποτε για τη μεγάλη επιτυχία του που μεσολάβησε να λυθεί η κρίση στο casino Λουτρακίου. Ποια μεσολάβηση άνοα Κώωτση; Η μόνη μεσολάβηση είναι ότι οι εργαζόμενοι κατέστησαν το πρόβλημά τους κολυμπήθρα του Σιλωάμ για σένα στο δημοτικό συμβούλιο, μπας και υπερκαλυφθεί η παρελκυστική σου τακτική σε βάρος της Λουτράκι Α.Ε. υπέρ τελικώς των συμφερόντων της Club Hotel Loutraki S.A. Κώωτση, έχεις αντιληφθεί ότι με τη μεσολάβησή σου ανάγκασες τους εργαζομένους να υπογράψουν συνολικές απώλειες της μισθοδοσίας τους 25%, έναντι του 15% που τους πρότεινε ο Αντώνης Στεργιώτης, ενώ έχουν επιβαρυνθεί και με τις απώλειες ημερομισθίων λόγω του εξαναγκασμού τους σε απεργιακές κινητοποιήσεις; Αυτά τα χρήματα, θα τους τα επιστρέψεις; Κι αν ναι, από πού; Κώωτση, μπορείς κάποια στιγμή να το καταλάβεις ότι ήταν με πατέντα κι άσε τη νίκη. Φέρε πίσω τα € 650.000 των τόκων της αγωγής και μετά δικαιούσαι να ομιλείς γιατί σκόπιμα α[εμπόλησες σίγουρα χρήματα του τόπου, προς όφελος ιδωτικών συμφερόντων κι αυτό δεν γίνεται έτσι;»
(110612)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΑ ’ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΕΡΟΥ

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πλέον ότι η δημοτική αρχή Κώωτση, ως σημαία της έχει την αυθαιρεσία στη διοίκηση και την παράβαση καθήκοντος στις πρακτικές της.
Σε σχόλιο της περασμένης Παρασκευής είχε αναφερθεί ότι η ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου περιλαμβάνει ένα πονηρό θέμα.
Πρόκειται για το τρίτο θέμα το οποίο αναφέρει: «Τροποποίηση ή μη του "Κανονισμού χορήγησης αδειών σε εταιρείες εμφιάλωσης και είσπραξης εμπορίας νερού"».
Το θέμα αφορά και η εισήγηση του θέματος έρχεται για συγκεκριμένη εταιρεία στην οποία αν και τα δύο προηγούμενα χρόνια, καθώς επίσης και στο τρέχον δεν έχει καταβάλει το τέλος εμπορίας ύδατος, η δημοτική αρχή του Κώωτση, κατά την πάγια και προσφιλή τακτική της, της υπέρβασης καθήκοντος, προχώρησε αυθαίρετα σε διακανονισμό των οφειλών της εν λόγω εταιρείας.
Το θέμα δεν σταματάει εδώ. Επιβάλλεται να επισημανθεί ότι πέραν όλων των άλλων προκλητικότατων κι απαράδεκτων μειονεκτημάτων τους, αλλά και της έλλειψης στοιχειώδους νοημοσύνης είναι και κουτοπόνηροι. Προκειμένου να νομιμοποιηθεί η αυθαιρεσία, προσπάθησαν το θέμα εκ των υστέρων να το νομιμοποιήσουν με «πλυντήριο» την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Ωστόσο, οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας που συμμετέχουν στην εν λόγω επιτροπή, δεν υπερψήφισαν το θέμα, με συνέπεια να είναι εκτεθειμένοι κι ως «πλυντήριο» των ανομιών τους να χρησιμοποιείται το δημοτικό συμβούλιο.
Στη συγκεκριμένη εταιρεία αποφασίσθηκε τελικά, προφανώς για να καλυφθούν, να κοπεί το νερό εμπορίας, αν και είχε κάνει ρύθμιση και κατέβαλε κανονικά όπως ισχυρίζεται εκπρόσωπος της εταιρείας. Η εταιρεία αναγκάσθηκε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη όπου έλαβε προσωρινή διαταγή να συνεχισθεί η εμπορία του προϊόντος και η υπόθεση έχει παραπεμφθεί σε κανονική δικάσιμο στα διοικητικά δικαστήρια.
Κώωτση δεν ακούσαμε να πανηγυρίζεις με τόσους νομικούς σου συμβούλους ότι κατατρόπωσες άλλη μια εταιρεία και να εκδίδεις διθυραμβικά ανακοινωθέντα;
Επιβάλλεται να επισημανθεί ότι στις αρχές του χρόνου το δημοτικό συμβούλιο είχε πάρει απόφαση να μειωθεί κατά 50% το τέλος εμπορίας, ενώ όπως ισχυρίζονται οι άλλες επιχειρήσεις του κλάδου όταν κάποιος δεν πληρώνει και οι άλλοι είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, τότε εκ των πραγμάτων, δημιουργείται όπως είναι φυσιολογικό, αθέμιτος ανταγωνισμός.
Εδώ θα πρέπει να παρέμβει ο δήμος Λουτρακίου και να δώσει οριστική λύση στο θέμα, αλλά με τον ανύπαρκτο κι επικίνδυνο Κώωτση, πώς να γίνει αυτό;
Η πολιτική νερού θα πρέπει επιτέλους να τεθεί επί τάπητος στην πόλη, να αντιμετωπισθεί το θέμα εκ βάθρων και να αποφασισθεί πώς υα χαραχθούν νέοι άξονες προβολής και προώθησής του σ’ ένα συνδυασμό μαζί με την πόλη.
(110612)




ΚΩΩΤΣΗ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ
ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΥΣΦΗΜΕΙΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

Μια εταιρεία από μόνη της, με ανακοίνωσή της, γιατί είχε πρόβλημα το προϊόν της από αστοχία υλικού, βάζει τα γυαλιά στον Κώωτση και την Ιάσωνος κι σ’ όλους τους αιρετούς ενοίκους της που έχουν αδυναμία να σκεφθούν, πως έπρεπε να αντιδράσουν, όταν βαλλόταν και δυσφημείτο το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτρακίου. Το μόνο που ενδιαφέρει όλους μαζί στην Ιάσωνος είναι πώς θα βάζουν το χρήμα στην τσέπη, άσχετα αν είναι ανίκανοι -αυτό αδυνατούν να το καταλάβουν και μην περιμένει κανείς ότι κάποια στιγμή θα μπορέσουν να το καταλάβουν- να ανταποκριθούν στοιχειωδώς των υποχρεώσεών τους.
Μετά από τόση δυσφήμιση είναι φυσικό κι επόμενο το εμφιαλωμένο νερό Λουτρακίου, αφού έχει αποδειχθεί ότι στον υδροφόρο ορίζοντα και στα σημεία λήψης δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, να βρίσκεται στο στόχαστρο και να παρακολουθείται ασφυκτικά από τον ΕΦΕΤ για τη διασφάλιση και την προστασία της δημόσιας υγείας.
Η εν λόγω εταιρεία, που πρόκειται για τη «Ν. Προβής Α.Ε.», στην ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι το «συγκεκριμένο ατυχές περιστατικό ουδεμία σχέση έχει με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτρακίου που μας παρέχει ο δήμος Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων και το οποίο είναι αρίστης ποιότητας».
Κώωτση, αυτή την ανακοίνωση δεν μπορούσατε να την είχατε κάνει από την πρώτη στιγμή σε υψηλούς και σκληρούς τόνους. Αλλά, τον τόπο και την προστασία του να σκεφθείτε; Δεν διαθέσατε ούτε πενήντα ευρώ για την κοινοποίηση ενός εξωδίκου με δικαστικό επιμελητή και προτιμήσατε να το αποστείλετε με συστημένη επιστολή μέσω ΕΛ.ΤΑ.
Ποιός νομίζεις Κώωτση, εσύ κι όλοι οι άλλοι, ότι είναι δυνατόν να σας πάρει κάποιος στα σοβαρά; Απλά θα προκαλείται το γέλιο στους αγνώστους, καθώς επίσης και στα συμφέροντα που είχατε αποπειραθεί να υποστηρίξετε -ασφαλιστικά μέτρα, διαταγές πληρωμής, χαμένοι τόκοι, νέα αγωγή που κατά πάσα πιθανότητα θα απορριφθεί- κι αντίθετα τη θλίψη σ’ όλους τους γηγενείς που σας στήριξαν κι έκαναν το κεφαλαιώδες σφάλμα να σας αναδείξουν δημοτική αρχή.

Η ανακοίνωση της εταιρείας
«Η εταιρία "Ν. ΠΡΟΒΗΣ Α.Ε." σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, ανακοινώνει στο καταναλωτικό κοινό τα εξής:
Κατόπιν καταγγελίας καταναλωτή και σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ διαπιστώθηκε ότι ενδεχομένως στις παρτίδες "Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτράκι Προβής" σε συσκευασία 500 ml με ημερομηνία λήξεως Λ 10-01-2013, Λ 13-01-2013,
Λ 15-05- 2013 και Λ 18-05-2013 να παρουσιαστούν αιωρούμενα σωματίδια υπόλευκου χρώματος εξαιτίας αστοχίας της γραμμής παραγωγής των πλαστικών φιαλών 500 ml.
Για προληπτικούς λόγους αποφασίσαμε την άμεση ανάκληση και απόσυρση των παραπάνω παρτίδων από την αγορά σε συνεργασία με τους πελάτες μας και τον ΕΦΕΤ.
Σας ενημερώνουμε ότι σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΦΕΤ ελέγχθηκαν οι παραγωγές προηγούμενων, ενδιάμεσων και επόμενων παρτίδων σε φιάλες τόσο των 500 ml όσο και των 1500 ml και δε διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα.
Τέλος κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι:
Το συγκεκριμένο ατυχές περιστατικό ουδεμία σχέση έχει με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτρακίου που μας παρέχει ο δήμος Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων και το οποίο είναι αρίστης ποιότητας.»
(110612)
Return top