ΚΟΥΙΖ

Πώς έχει γίνει και που οφείλεται ι Κώωτσης το τελευταίο δίμηνο ν’ έχει σταματήσει να ομιλεί στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος για το προσωπικό του οικονομικό αδιέξοδο και την αδυναμία του ν’ ανταποκριθεί στις τρέχουσες οικονομικές του υποχρεώσεις;
(180612)




Είπαν…

«Η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις χθεσινές κάλπες θα παραπέμψει για εσχάτη προδοσία αυτούς που συνέβαλαν, οδήγησαν κι επέβαλαν τριτοκοσμικές συνθήκες στη χώρα διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις ενός φάσματος ξεπουλήματος κι εξαθλίωσης των Ελλήνων μεταβάλλοντας περισσότερους από το 80% σε πτωχούς και νεόπτωχους; Μόνον έτσι θα ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο, να πάνε σπίτι τους όλοι οι παλαιοί και ν’ αναδειχθούν νέα πρόσωπα στο πολιτικό προσκήνιο.»
(180612)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ
ΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Ένα εκρηκτικό κοκτέιλ έχει διαμορφωθεί στο συνδυασμό του Κώωτση Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, με όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του και ειδικότερα από την πλευρά των Αγ. Θεοδώρων.
Ένα άρθρο του αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Λουτρακίου Σπύρου Νικολάου στην τοπική εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα, δεν κάνει τίποτε περισσότερο ή λιγότερο να δημοσιοποιεί τα προβλήματα στα εξ’ ων συνετέθησαν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press η ομάδα των τεσσάρων δημοτικών συμβούλων ορμώμενων εξ’ Αγ. Θεοδώρων, Σπύρος Νικολάου, Μαρία Στάμου, Αργύρης Ψυχογιός και Σταυρούλα Λέζου φέρονται αποφασισμένοι, τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο το βράδυ να προχωρήσουν σε ρήξη με τον Κώωτση και να ανεξαρτητοποιηθούν, αν δεν «καθαρίσει» τον αντιδήμαρχο Αγ. Θεοδώρων Δημήτρη Δέδε.
Κατ’ αρχήν το κουαρτέτο δεν λαμβάνει υπόψη του ότι ο Δημήτρης Δέδες έχει καταφέρει κι έχει πείσει τον άνοα Κώωτση ότι του έχει εξασφαλισμένη την επανεκλογή του ως δημάρχου στις δημοτικές εκλογές του 2014 από τους Αγ. Θεοδώρους, ενώ πολλά τα ερωτήματα και τα ερωτηματικά που τίθενται πάνω στη λέξη ΔΗΚΕΠΑΘ και τι κρύβεται πίσω από αυτήν την υπόθεση!
Το κουαρτέτο για να μπορέσει να πείσει -αυτό είναι αδύνατον- στην καλύτερη των περιπτώσεων να εισακουσθεί από τον Κώωτση αφορά τας γλαύκας που θα του κομίσει κι αυτές θα πρέπει να περιστρέφονται γύρω από διαβεβαιώσεις κι εγγυήσεις υπερψήφισής του από το τοπικό εκλογικό σώμα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του 2014. Άσχετα αν η πραγματικότητα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη και στους Αγ. Θεοδώρους μόλις ακούνε Κώωτσης, τινάζουν τη σκούφια τους, γιατί έχουν μπαφιάσει από τα ψέματα της δημοτικής αρχής και το μπάχαλο που επικρατεί στο χωριό.
Αυτό που είναι ζητούμενο κι όσα καταγγέλλει στο άρθρο του ο Σπύρος Νικολάου, καθώς και οι άλλοι τέσσερις, δεν τα γνώριζαν από την προεκλογική περίοδο; Πώς δέχθηκαν να είναι συνυποψήφιοι στο ίδιο ψηφοδέλτιο; Τώρα το θυμήθηκαν ότι δεν τους τιμά η κοινή παρουσία; Είναι έντιμη η στάση που τήρησαν μέχρι σήμερα, άσχετα αν ο Σπύρος Νικολάου γράφει ότι εγώ του Κώωτση τα έλεγα αλλά δεν μ’ άκουγε; Σ’ αυτές τις περιπτώσεις κι όταν το πρόβλημα είναι τόσο σοβαρό, όπως το περιγράφει για τον Δημήτρη Δέδε, απλά παραιτείσαι!..
Επειδή η ιστορία της απειλής των τεσσάρων παραιτήσεων - ανεξαρτητοποιήσεων κυοφορείται περισσότερο από τρεις εβδομάδες, τελικά οι Σπύρος Νικολάου, Μαρία Στάμου, Αργύρης Ψυχογιός και Σταυρούλα Λέζου έχουν τα κότσια και το πολιτικό υπόβαθρο να μετουσιώσουν σε πράξη την απειλή τους ή απλά πρόκειται για λεκτικές φανφάρες πρόκλησης εντυπωσιασμού του πόπολου;
Φυσικά, να είσθε και σίγουροί ότι του Κώωτση δεν του καίγεται καρφί, γιατί και ο Δημήτρης Δέδες που τον έχει του χεριού του, πρέπει να θεωρείται υπέρ του δέοντος σίγουρο ότι τον έχει πείσει ότι ποτέ δεν πρόκειται να καταψηφίσουν ή να ψηφίζουν κατά το δοκούν. Η λογική λέει ότι -αφού μπορεί κι έχει καθυποτάξει τον Κώωτση- έχει πείσει τον «αυτοκράτορα» στις ψηφοφορίες να τους προσμετρά ως ψήφους του συνδυασμού.
Ίδωμεν…
(180612)
Return top