ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, ποιος περιμένεις να σε πάρει στα σοβαρά, όταν ακόμα σ’ αδειάζει και ο LTO για τα κολωνάκια, που από δήμαρχος πήγες κι έγινες κλητήρας εντασσόμενος ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου;
(140612)




Είπαν…

«Οι άνθρωποι έχουν χάσει ακόμη και την επαφή μα της πραγματικότητα. Χθες αυλικός του Κώωτση, με αφορμή τα κολωνάκια έλεγε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα από το ύψος τους γιατί ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα μπορούν να περνούν από πάνω. Έτσι όπως το πάνε δεν θα τους πάρουν με τις σάπιες ντομάτες και τα κλούβια αυγά, αλλά με τις πέτρες…»
(140612)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΔΥΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΣΤΟ ΣΧΙΝΟ ΠΙΝΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!

Κώωτση, για τη διακοπή των εργασιών στις πηγές στο Σχίνο που συναποφάσισες μαζί με το «εξαπτέρυγό» σου -ενώ το «συγγενή» του με τα βίαια ένστικτα για το κατόρθωμά του που έχει προκαλέσει σε συνάνθρωπό του βαρύτατη σωματική βλάβη που είναι δύσκολο να αποκατασταθεί, αν κι έχουν μεσολαβήσει έξι χειρουργεία, του έδωσες θέση διακεκριμένου πολίτη- έχεις ειδοποιήσει το διευθυντή της ΔΕΥΑΛ-Π; Ή αυθαίρετα προέβης σ’ αυτήν την απόφαση(;) γιατί απ’ εκεί προέρχεται ο έτερος εκ του διδύμου που συνέβαλε τα μέγιστα για να γίνει το άπιαστο όνειρο της ζωής σου πραγματικότητα; Δηλαδή, που συνέβαλε να σε κάνει δήμαρχο και σήμερα καταστρέφεται ο τόπος;
Κώωτση, εντελώς πληροφοριακά τόσο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όσο κι αυτό το Σαββατοκύριακο στο Σχίνο αντί για νερό έπιναν θάλασσα. Το φαινόμενο αυτό έβλεπαν να συμβαίνει μετά τις 20 Ιουλίου μέχρι την επομένη του Δεκαπενταύγουστου. Απειλούν δε, να σταματήσουν να πληρώνουν τους λογαριασμούς ύδρευσης, αφού δεν μπορούν να πιουν πόσιμο νερό.
Αυτά είναι τα κατορθώματά σου και σε περιμένουν μ’ ανοικτές αγκάλες να πας για να σου δώσουν τη ψήφο τους, αλλά τελικά ποιός να ξέρει τι θα πάρεις;
Κώωτση, να ξέρεις, δεν έχεις ν’ αντιμετωπίσεις τον πρώην ευεργέτη σου, αλλά σύσσωμη την κοινότητα του Σχίνου.
(140612)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΚΙ ΕΥΘΙΞΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ
ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Κώωτση, συγχαρητήρια. Είσαι ο πρώτος. Είσαι ο μοναδικός. Είσαι ο ανεπανάληπτος.
Κανείς άλλος όχι μόνον στο Λουτράκι, αλλά πανελλαδικά, πανευρωπαϊκά θα σημείωνε τόσο μεγάλη επιτυχία! Μέσα σε δεκαοκτώ μήνες να καταφέρει να στρέψει εναντίον του όλες τις παράκτιες ή πιο ορθά όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται κάτω από την κεντρική λεωφόρο στο παλαιό Λουτράκι.
Να πει κανείς ότι ελήφθη μια απόφαση στο πλαίσιο και της τήρησης του νόμου; Κώωτση, τότε, θα είχες μαζί σου όλη την πόλη που θα έλεγε μπράβο του για την απόφαση, επιτέλους, να κι ένας που θα βάλει τάξη στην αναρχία.
Εσείς, όμως, δεν πράξατε το αυτονόητο. Αν και θεματοφύλακες, ήσασταν αυτοί που διέπραξαν μια αναίτια παρανομία, που δεν προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά μόνοι σας θέλετε να επιβεβαιώσετε και ν’ αποδείξετε ότι δεν διαθέτετε ούτε καν τη στοιχειώδη νοημοσύνη. Αυτό που λέει ο λαός μας: «Είστε ανεγκέφαλοι».
Το αστείο της υπόθεσης δεν τελειώνει εδώ. Κάποιος ή κάποιοι θα βρεθούν κατηγορούμενοι και θα καθίσουν στο σκαμνί. Ευτυχώς, που δεν συνέβη κάποια πυρκαγιά ή κάποιος να χάσει τη ζωή του, γιατί δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση το ασθενοφόρο. Τότε, μπορείτε να φαντασθείτε ποιές θα ήταν οι ποινικές σας ευθύνες και που θα βρισκόσασταν;
Όπως αντιλαμβάνεται ο κάθε αναγνώστης, η υπόθεση αφορά τα παράνομα κολωνάκια που «φύτεψαν» με μπετόν -να μην τους κλέψουν;- στους παρανόμως αποκαλούμενους πεζόδρομους, δεδομένου ότι εξακολουθούν να είναι δρόμοι, γιατί οι υπηρεσίες του δήμου Λουτρακίου δεν έχουν πράξει τα δέοντα, σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία. Και γιατί επέλεξαν την τοποθέτηση μπετόν; Γιατί απλά, είναι ανίκανοι, όπως ακριβώς σ’ ολόκληρο το φάσμα των δραστηριοτήτων και των θεμάτων της πόλης να πράξουν τα στοιχειώδη κι εν προκειμένω να ελέγχουν τους «πεζόδρομους» να μην μετατρέπονται σ’ ατελείωτα πάρκιν.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία ότι κανείς δεν μπορεί και να αποκλείει τη διέλευση σε δρόμο ή πεζόδρομο, όταν μάλιστα είναι κατοικημένος κι υπάρχει κίνδυνος ν’ απειληθεί η δημόσια ασφάλεια.
Η αποστολή της εν λόγω επιστολής χθες το πρωί από τις είκοσι έξι επιχειρήσεις και τους έξι συνδικαλιστικούς φορείς προκάλεσε γύρω στις 12 μ. σύσκεψη αντιδημάρχων υπό τον Κώωτση και διεξήχθη σε υψηλότατους τόνους.
Κάθε εχέφρων νους, θα περίμενε ότι θα επιδεικνυόταν η ανάλογη ευαισθησία και θα επιδεικνυόταν η στοιχειώδης για την περίσταση ευαισθησία και κάποιος με αίσθημα ευθύνης θα υπέβαλε την παραίτησή του για να αποδείξει στους «ιθαγενείς» της «μπανανίας» του «αυτοκράτορα» Κώωτση, ότι ο μόνος γνώμονάς του δεν είναι η είσπραξη της μηνιαίας αποζημίωσης του αντιδημάρχου, ενώ παράλληλα να αποδείξει ότι η προσωπικότητά του είναι αυτοφυής κι όχι επίπλαστη λόγω τίτλου!..

Υ.Γ.: Κώωτση, βλέπεις. Δεν πρέπει ν’ έχεις παράπονο. Τα καλά σου τα τονίζω. Τέτοια επιτυχία άλλωστε, ποιός να τη φαντασθεί;
(140612)




ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ

Του Αναστάσιου Γεωργόπουλου*

Το κόμμα της Χρυσής Αυγής: Θαυμαστές του χιτλερισμού - ναζισμού τα μέλη του οποίου δολοφόνησαν εκατομμύρια άτομα σ’ ολόκληρο τον κόσμο μεταξύ των οποίων και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.
Επίσης, θαυμαστές της χούντας των συνταγματαρχών, τους προδότες του Ελληνικού λαού που βασάνισαν και φυλάκισαν χιλιάδες Δημοκράτες τη περίοδο 1967 - 1974. Αν τους έδινε τη δύναμη ο Ελληνικός λαός θα γέμιζαν τις φυλακές και θα εξόριζαν και θα βασάνιζαν στα ξερονήσια χιλιάδες δημοκρατικούς Έλληνες πολίτες που έχουν κάνει αμέτρητες θυσίες κι έχουν δώσει μεγάλες μάχες για την εδραίωση της Δημοκρατίας στη χώρα μας.
Επίσης, με την υποψία και μόνο ότι ένας πολίτης μπορεί να έχει μερικές αριστερές σκέψεις, δεν θα δίσταζαν στο παραμικρό να τον ξυλοφορτώσουν (κατά την προσφιλή τους τακτική) και να τον φυλακίσουν για να τον συνετίσουν.
Το κόμμα του ΛΑΟΣ: Το κόμμα που είναι διατεθειμένο να κάνει τα πάντα προκειμένου να αρπάξει ένα κόκαλο εξουσίας. Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, μια κλείνει το μάτι στη Νέα Δημοκρατία και μια στο ΠΑΣΟΚ. Ας μη ξεχνάμε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποφάσισε να ψηφίσει ΝΑΙ στο πρώτο μνημόνιο και στο δεύτερο έκρινε τη τελευταία στιγμή ότι δεν πρέπει να συμμετέχει, διότι έτσι νόμιζε ότι οι πολίτες θα του δίνανε συγχωροχάρτι και τελικά θα τον επιβράβευαν με περισσότερους ψήφους. Έχουν γνώση όμως οι φύλακες…
Τα κόμματα ΝΔ & ΠΑΣΟΚ: Τα κόμματα που από το 1974 έως σήμερα έχουν υπηρετήσει με συνέπεια την ολιγαρχία και πλουτοκρατία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια. Όλες αυτές τις δεκαετίες έχουν εμπλακεί σε εκατοντάδες πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα με αποτέλεσμα να λεηλατήσουν το δημόσιο χρήμα και να βάλουν στην τσέπη τους δισεκατομμύρια ευρώ προς ίδιον όφελος.
Τα κόμματα αυτά οδήγησαν κυριολεκτικά τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση, ψηφίζοντας και υπογράφοντας τα μνημόνια της ντροπής που ακόμα και τώρα αντηχεί στα αυτιά μας η φράση της υποτέλειας και της υποταγής, εξερχόμενη από τα στόματα των δύο μεγάλων ηγετών Ευάγγελου Βενιζέλου - Αντώνη σαμαρά και των βουλευτών τους «Ναι σε όλα» για να φτάσουν τελικά τη χώρα στα πρόθυρα της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας και να δώσουν τη χαριστική βολή στον ελληνικό λαό.
Κατά τη γνώμη μου είναι αδύνατον να βρεθεί έστω κι ένας λογικός άνθρωπος που θα ξαναπιστέψει ότι αυτά τα πολιτικά κόμματα (Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ) με αυτούς τους ηγέτες, κόπτονται για τη Σωτηρία της Πατρίδας.
Το κόμμα της ΔΗΜΑΡ: Το νεοσύστατο κόμμα που ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα συμπορευτεί με την αριστερά ή με την κεντροδεξιά. Ειλικρινά, εύχομαι να βρει σύντομα το δρόμο του.
Το κόμμα του ΚΚΕ: Αδυνατώ να κατανοήσω την άρνηση του να συμμετέχει στο σχηματισμό μιας αριστερής κυβέρνησης. Πιστεύω ότι αυτή η χρονική στιγμή, είναι η ιδανικότερη για να γίνει αυτό το μακροχρόνιο όνειρο πραγματικότητα και να δείξει επιτέλους και η Αριστερά τις δυνατότητές της.
Η ιστορία, μας έχει διδάξει ότι όλα τα δικαιώματα κατακτώνται μ’ αγώνες και μεγάλες μάχες, το να επιδιώκεις να είσαι πάντα στην αντιπολίτευση προσφέρει ελάχιστα πράγματα, γιατί άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον της χώρας με τα γνωστά αποτελέσματα.
Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δημιουργήθηκε χθες. Είναι ένα κόμμα που έχει δώσει μεγάλες μάχες μέσα και έξω από τη Βουλή για να υπερασπίζεται με συνέπεια τα δικαιώματα των εργαζομένων και το συμφέρον της χώρας προς όλες τις κατευθύνσεις. Είναι το μόνο κόμμα που ότι έλεγε κι έπραττε πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ακριβώς τα ίδια δηλώνει και σήμερα.
Είναι το κόμμα πού τόλμησε από την αρχή να ταχθεί σταθερά, συνειδητά και χωρίς κανένα δισταγμό ενάντια στο μνημόνιο. Είχε προειδοποιήσει από την πρώτη στιγμή το ελληνικό λαό ότι τα ελληνικά συντηρητικά κόμματα σε συνεργασία με τους ευρωπαίους ηγέτες έπαιζαν οικονομικά παιγνίδια πάνω στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών κι επίσης είχε επισημάνει  καθαρά τις ολέθριες οικονομικές συνέπειες που θα επέφερε η ψήφιση των μνημονίων.
Είναι το μόνο κόμμα που θα πρέπει  να ψηφιστεί από τον ελληνικό λαό, γιατί αξίζει πραγματικά να του δοθεί η ευκαιρία να αποδείξει στη πράξη αυτά που πιστεύει.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την φιλοξενία σας.

* Ένας αγανακτισμένος πολίτης.
(140612)
Return top