ΚΟΥΙΖ

Ι Κώωτσης θέλει να φέρει στο Λουτράκι τα βοθρολύματα ολόκληρης της Βόχας, προκειμένου η μπόχα τους να καλύψει τη μπόχα των σκανδάλων της δημοτικής αρχής του;
(150612)




Είπαν…

«Κώωτση, μην ξηλώσεις τα κολωνάκια. Θα τα αφήσεις όπως είναι, αλλά θα πεις του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου Γιώργου Μπάκου να αποσύρει τις προτάσεις του και να μην μπει το δίχτυ στη θάλασσα, λένε οι επιχειρηματίες. Η πρόσβαση στις παράκτιες επιχειρήσεις από τούδε και στο εξής να γίνεται από αέρος και θαλάσσης. Κι αν πιάσει καμιά φωτιά οι εν λόγω επιχειρήσεις είναι διατεθειμένες να εφοδιασθούν από χίλιους κουβάδες η κάθε μία, η θάλασσα είναι δίπλα κι επομένως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα…»
(150612)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΣΤΗΝ ΙΑΣΩΝΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΤΟΥ

Το χαρτί με τις υπογραφές των είκοσι έξι επιχειρήσεων και των έξι συνδικαλιστικών φορέων δεν έφθασε μόλις χθες στο δημαρχείο Λουτρακίου, που υποτίθεται κατέλαβε εξ’ απήνης τον Κώωτση.
Ασφαλείς πληροφορίες του loutraki-press θέλουν το εν λόγω κείμενο, προκειμένου να αποφευχθεί ο θόρυβος και το θέμα να λήξει πριν πάρει διάσταση είχε αποσταλεί στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Λουτρακίου προ δεκαπενθημέρου.
Ωστόσο, εκεί μάλλον το υποτίμησε η δημοτική αρχή κι επέδειξαν αδιαφορία, με αποτέλεσμα να το υπογράψουν τελικά όλες σχεδόν οι παράκτιες επιχειρήσεις που έχουν πρόβλημα μαζί με τους φορείς τους.
Φυσικά, στο Λουτράκι γελάει ο κάθε πικραμένος, δεδομένου ότι ι Κώωτσης μ’ «εξαπτέρυγα» και την ακολουθία του προσφέρουν γέλιο σε μια περίοδο που η εγχώρια κι ευρωπαϊκή κρίση, μόνο κατάθλιψη φέρνουν στους Έλληνες.

Τι έγινε ο συγκοινωνιολόγος;
Κώωτση, πριν από μήνες είχες προσλάβει για να πληρώνεται με δημοτικό χρήμα το συγκοινωνιολόγο Σταύρο Κωνσταντινίδη, προκειμένου να λύσει τα προβλήματα του κυκλοφοριακού στην πόλη του Λουτρακίου.
Αυτόν τον άνθρωπο γιατί δεν το ρωτήσατε για να μη γελάει μαζί σας ολόκληρη η επικράτεια του δήμου Λουτρακίου, μαζί και η γειτονική Κόρινθος;
Επειδή Κώωτση, φαίνεται ότι μετατρέπεσθε σε ανεξέλεγκτες αυθεντίες στην τοποθέτηση κολωνακίων κι έχετε βάλει ακόμη και σε αδιέξοδα, μήπως θα πρέπει να τοποθετήσετε και στο μέσον της κεντρικής λεωφόρου, έτσι ώστε να σταματήσει «αυτοκράτορα του μπάχαλου» το χάος που επικρατεί στην πόλη, γιατί δεν φθάνει μόνο το πάρκαρε - ξεπάρκαρε είναι κι αυτοί που σταματάνε για ένα λεπτό να κατέβουν στο περίπτερο να πάρουν τσιγάρα ή οτιδήποτε άλλο ή ακόμη να ρίξουν από το παράθυρο κι ένα γρήγορο κουτσομπολιό;
Κώωτση, αυτό δεν θέλει μυαλό. Μπορείς να το κάνεις; Τουλάχιστον όλοι θα σου πουν μπράβο γιατί κανείς προκάτοχός σου δεν τόλμησε να το κάνει. Κοίτα για παράδειγμα στη γειτονική Κόρινθο πόσο γρήγορη είναι η διέλευση μέσα από την πόλη;
(150612)
Return top