ΚΟΥΙΖ

Γιατί ο «εξάδελφος» -κατά τον Κώωτση, τον απαρνείται ο ίδιος- Δημήτρης Λογοθέτης, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει ότι θα πλακώσει στις κλωτσιές τον Κώωτση;
(050612)




Είπαν…

«Κώωτση, ήρωα του προσωπικού του casino, πότε θα ξεκινήσεις τη μεταδημότευση τους ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2014, το μονοψήφιο νούμερο του συνδυασμού σου Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω να συμβάλλουν μπας κι αγγίξει το δέκα;»
(050612)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΒΙΩΣΑΝ
ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Με ανοικτό το στόμα έμειναν φίλοι, παραθεριστές κι επισκέπτες του Λουτρακίου που πέρασαν το τριήμερο στην πόλη και τη βρήκαν σε πολύ μεγαλύτερα και χειρότερα χάλια από την είχαν αφήσει πέρυσι το καλοκαίρι.
Η εικόνα εγκατάλειψης δεν θέλει φιλοσοφία και ιδιαίτερες ικανότητες να την αντιληφθείς, ενώ σχεδόν όλοι διερωτώντο και σχολίαζαν αν έχει γίνει κάποια προετοιμασία ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, λαμβανομένου υπόψη ότι στην πρεμιέρα, λόγω τριημέρου, κατ’ ουσία τα πάντα έμοιαζαν αφημένα στην τύχη τους.
Πάρα πολλοί, ιδιαίτερα παλαιοί παραθεριστές παρατηρούσαν και σχολίαζαν το γεγονός ότι οι γραμμές δεν ήταν ασπρισμένες συγκρίνοντας το με παλαιότερες εποχές που ενόψει καλοκαιριού οι παλαιότεροι το θυμούνται πάντοτε φρεσκαρισμένο κι ασπρισμένο πανέτοιμο να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει τους παραθεριστές.
Πάρα πολλοί έκαναν λόγο για την κατάντια που έχει περιέλθει ο τόπος και ρωτούσαν να μάθουν τι κάνει και τι βιολί παίζει ο νέος δήμαρχος, ενώ ρωτούσαν να μάθουν αν ευσταθούν κι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όλα αυτά που έχουν τύχει να δημοσιοποιηθούν στα πανελλήνιας εμβέλειας blogs. Ευτυχώς, για τον Κώωτση και το συνδυασμό Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, γιατί αν οι παραθεριστές που ήλθαν ν’ ανοίξουν ενόψει καλοκαιριού τα σπίτια τους και βρέθηκαν αντιμέτωποι μ’ αυτό το θέαμα, απ’ όλους αυτούς δεν θα έβρισκε ψήφο ούτε για ζήτω.

Υ.Γ.: Ι Κώωτσης, έχει δώσει συνέντευξη σε διαδικτυακό κανάλι, το οποίο την ανέβασε χθες και θα αναδειχθούν και θα δημοσιοποιηθούν τα χονδροειδή ψέματά του ένα προς ένα.
(050612)




ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ
(BELLY DANCE) ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

Το διεθνές φεστιβάλ «Mediterranean Delight» έρχεται στο Λουτράκι στις 7-11 Ιουνίου 2012!
Στο φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται εργαστήρια διδασκαλίας με τους δασκάλους χορού: Mona El Said, Dandash, Asmahan, Asi Haskal, Simona Guzman, Rida Fatin, Hakima, Katalin Schafer, Alina Malikova, Samira Sitara, Elissangela Rassul, Maria Aya, Prince Kayammer και άλλους.
Εκτός από τα εργαστήρια εκμάθησης, θα πραγματοποιηθούν βραδυνά show & πάρτυ χορού, διαγωνισμοί, gala, σεμινάρια στον ελληνικό πολιτισμό και ξεναγήσεις στην περιοχή.
(050612)




2ος ΑΓΩΝΑΣ GERANIA VERTICAL
KILOMETER - 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Το Gerania Vertical Kilometer, θα διοργανωθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις 10 Ιουνίου 2012, στο Λουτράκι.
Πρόκειται για έναν αγώνα έκρηξης, δύναμης κι αντοχής με τις προδιαγραφές της International Skyrunning Association, μιας και μέσα σε 5.8 χλμ. κερδίζει 1.000 μ. υψομετρική διαφορά!
Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, ως το απόλυτο vertical kilometer με εκκίνηση από το επίπεδο 0 της θάλασσας!
Η ομορφιά της διαδρομής και η υπέροχη θέα της, η τόσο κοντινή απόσταση από την Αθήνα και η βραβευμένη παραλία του Λουτρακίου θα αποζημιώσουν αθλητές και συνοδούς, στην πρώτη τους καλοκαιρινή εξόρμηση.
(050612)
Return top