ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, ποιόν θα χρήσεις αντιπρόεδρο στη Λουτράκι Α.Ε. στη θέση του φραστικά παραιτηθέντος "εξαδέλφου σου" -το αρνείται ο ίδιος και σ’ απορρίπτει- για να καλύψεις τι κενό στην εταιρεία; Θα αιφνιδιάσεις πάλι την γενική συνέλευση; Πάλι θα ζήσουμε τις απείρου κάλλους σκηνές;
(270612)




Είπαν…

«Αντί για νερό ο Μινχάουζεν Κώωτσης μας προανήγγειλε την επίθεση που θα εξαπολύσει στον Γιώργο Γκιώνη για την τετραετία του. Αυτό δεν μας ενδιαφέρει, γιατί δεν μας λύνει το πρόβλημα. Εξάλλου το ποίημα το μάθαμε μετά από τρεις φορές και τώρα ήλθε η ώρα στερεότυπα ν’ ακούσουμε τα ίδια πράγματα.»
(270612)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ… ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Κώωτση από την περασμένη Παρασκευή το loutraki-press σε προειδοποιούσε ότι θα σε περιμένουν εκπλήξεις για τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, δεδομένου ότι ήταν γνωστός ο σχεδιασμός, αλλά υπήρχε και η συνεννόηση να μην αποκαλυφθεί τίποτε για να εξελιχθεί ομαλά η κινητοποίηση.
Τα κατάφερες τελικά Κώωτση, να ξεσηκώσεις οικιστές των Αγ. Θεοδώρων να κάνουν… παρέλαση με μαύρες σημαίες στο κέντρο του Λουτρακίου οι οποίοι κατευθύνθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για να διαμαρτυρηθούν για την αναλγησία της δημοτικής σου αρχής, γιατί οι άνθρωποι δεν απολαμβάνουν ενός εκ των πολυτιμότερων αγαθών, του πόσιμου νερού.
Κατάφερες άλλη μια φορά να ακουσθεί ο δήμος Λουτρακίου εν μέσω τουριστικής περιόδου αρνητικά σ’ ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, γεγονός που όπως καθίσταται αυτονόητο θ’ έχει και τις ανάλογες απώλειες από εγχώριο τουρισμό.
Πότε επιτέλους επί των ημερών σας θα φύγει σ’ ολόκληρη την Ελλάδα μια θετική είδηση που θα βελτιώνει την εικόνα του τόπου; Τον έχετε καταντήσει περίγελο πανελληνίως.
Προς τιμήν του ο σύμβουλος εξ Αγ. Θεοδώρων -από την ομάδα που ετοιμάζεται να ανεξαρτητοποιηθεί(;)- Αργύρης Ψυχογιός παίρνοντας το λόγο επεσήμανε ότι δεν μπορούμε να λέμε ψέματα και να κοροϊδεύουμε τον κόσμο, αδειάζοντας στην ουσία τον Κώωτση που στην ομιλία του ομιλούσε χωρίς να λέει τίποτε με δικαιολογίες σαν σχολιαρόπαιδο.
Φυσικά ι Κώωτσης και ο υπασπιστής του εξ’ Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες άκουσαν τα εξ’ αμάξης, ενώ το «ψεύτη» που ακούσθηκε σε βάρος του «αυτοκράτορα» δεν συγκίνησε κανέναν, δεδομένου ότι η τοπική κοινωνία σ’ ολόκληρη την επικράτεια του δήμου Λουτρακίου το ’χει συνειδητοποιήσει!
Ο ηθοποιός με το σπαραξικάρδιο ύφος προσπάθησε να παίξει ένα μονόπρακτο μελό, αλλά πλέον δεν πείθει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό, δεδομένου ότι έχει φθάσει στο σημείο να χάνει τη ψυχραιμία του και να επιτεθεί ακόμη και σε μια οικίστρια, λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω ότι όλο το πρωί παίρνατε τηλέφωνα να ξεσηκώσετε τον κόσμο».
Σε μια αποστροφή της ομιλίας του ο θεατρίνος δήλωσε υπερήφανος που είδε τον κόσμο, αν και διαμαρτυρόμενο, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου κάνοντας λόγο για Δημοκρατία, ισχυριζόμενος ότι βρίσκονται στο ναό της Δημοκρατίας, με την σύμβουλο της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Εβίτα Κούτμου να του αντιτείνει ότι είναι ο ναός αξιοπρέπειας του πολίτη, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς να σταματήσει να εμπαίζει τον κόσμο.
Κώωτση, τι περίμενες; Οι «ιθαγενείς της μπανανίας» που νομίζεις ότι είσαι «αυτοκράτορας» να μην αντιδρούν και να περιμένουν πότε θα συγκινηθείς να ασχοληθείς μαζί τους;
«Μας γέμισε μπαρούφες και κούφια λόγια» έλεγαν οι οικιστές των Αγ. Θεοδώρων κατά την αποχώρησή τους, γεγονός μεθερμηνευόμενο ότι: «Μην τολμήσετε να πατήσετε το πόδι σας στους οικισμούς για ψήφους».
(270612)




ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ

Παρ’ ολίγον ο δήμος Λουτρακίου να είναι αιτία με τις αποφάσεις του να θρηνείτο χθες αργά το απόγευμα ένα θύμα.
Αιτία, η αδυναμία πρόσβασης ασθενοφόρου στον παραλιακό πεζόδρομο λόγω των κολωνακίων.
Επί μισή ώρα το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου με τις σειρήνες να ηχούν στην κεντρική λεωφόρο της πόλης να περιμένει τον ασυνείδητο οδηγό που είχε κλείσει τη μοναδική είσοδο πρόσβαση στον παραλιακό πεζόδρομο για μια απόσταση περίπου εξακοσίων μέτρων. Τελικά, το εν λόγω ασθενοφόρο δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του κι ήλθε άλλο ασθενοφόρο από το νοσοκομείο Κορίνθου το οποίο κατάφερε να φθάσει στο σημείο όπου κειτόταν ο άτυχος άνθρωπος, που αποδείχθηκε τελικά τυχερός, γιατί κοντά του βρισκόταν ιατρός και του έκανε συνεχώς μαλάξεις και πιο συγκεκριμένα τη γνωστή στους διασώστες καρδιοπνευμονική ανάνηψη.
Επίσης, αντίδραση κι έγκαιρη εκδηλώθηκε από το οικείο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου με το περιπολικό κι αυτό να αδυνατεί ν’ έχει πρόσβαση στο σημείο, με συνέπεια να μετακινηθεί μέσω του παραλιακού πάρκου από τον πεζόδρομο για να φθάσει έμπροσθεν του παλαιού ξενοδοχείου Beau Rivage.
Δυστυχώς, για ένα τουριστικό δήμο αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες για τον Κώωτση και τους ομογάλακτούς του, καθώς επίσης κι όσα ΜΜΕ τους υποστηρίζουν «αντί πινακίου φακής» με πρόσχημα τη διαφήμιση.
Ζητούμενο είναι αν ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Χαράλαμπος Τετράδης θα το αποσιωπήσει το περιστατικό ή θα το προωθήσει στον αρμόδιο εισαγγελέα, δεδομένου ότι οι βλακείες της δημοτικής αρχής μπορεί να στοιχίσουν ακόμη κι ανθρώπινες ζωές. Δεν υπάρχει λόγος μ’ επικίνδυνους ανθρώπους να επιδεικνύεις ανοχή, γιατί θα σε κρεμάσουν και γι’ αυτό είναι προτιμότερο να γίνει άμεση επέμβαση του εισαγγελέα Κορίνθου.
(270612)




ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΚΩΩΤΣΗ

Ασφυκτικό πρεσάρισμα υπέστη προχθές Δευτέρα ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρος Νικολάου από τον Κώωτση και τα «εξαπτέρυγά» του να μην προχωρήσουν σε ανεξαρτητοποιήσεις, με συνέπεια το ποτήρι μα το κρασί του Σπύρου Νικολάου από το πολύ νερό να γίνει… θάλασσα.
Ωστόσο, τη δυσφορία του αυτή, ο Σπύρος Νικολάου την επέδειξε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προσκαλώντας τους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών να κάνουν μία σύσκεψη προκειμένου να αναζητήσουν λύσεις για τα προβλήματα των Αγ. Θεοδώρων, καθώς επίσης και του υπόλοιπου δήμου.
Ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών Γιώργος Γκιώνης αντέδρασε και σε έντονο ύφος απάντησε ότι: «Σας έχουμε υποβάλλει δέκα προτάσεις για χρηματοδότηση έργων μέσω ΕΣΠΑ, δεν έχετε κάνει απολύτως τίποτε, ενώ η περίοδος ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2012». Πρόκειται για έργα με ευρωπαϊκό χρήμα, χωρίς ο δήμος να υποβληθεί σε δαπάνη ενός ευρώ, πρόσθεσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υ.Γ.: Γιατί να ασχοληθούν με το καθαρό χρήμα. Το καφέ όνειρο του Κώωτση, θέλει να μετατρέψει μια κατ’ εξοχήν τουριστική πόλη σε σκατιέρα και βοθρατζίδικο του Κορινθιακού κόλπου, γιατί από πάνω ίπτανται € 10.000.000!..
(270612)
Return top